Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi: Fenerbahçe - Braga | 09.03.2016 | @20:00

benjani

Öne çıkan mesajlar

sardalya said:

gene 1 golle basel hayali kuruyorlar ya keske siz de uefa kupasi alsaniz da bitse bu aclik fremdschaemen yapmaktan sikildim.

hadi #roadtoamsterdam, haftasonu amsterdamdaydim fenerbahceyi bekliyorlarmis hala

bu kedicik gözden kaçmış, nooldu evladım bilekliğini mi düşürdün buralara?
Sosyal ağlarda paylaş

Taze geldim, yorumlarım;

Ozan o kadar kötü oynadı ki kendime inanamayarak Diego'yu aradım. RvP klasik, biliyor ama kasmıyor. Şener normal Şener, Akhisar maçında kırmızı gelmişti tesadüfen işte, normale düşmüş. GG olsa parçalardı oraları, bu kadar da orta-şut yemezdik. Caner daha maçın başında santradan sonra top kendisine atıldığında bi savsaklayarak kontrol etti, bütün maç da öyle oynadı. Fernandao oyuna girdi, ilk pozisyondan ofsayt.

Anca klasikler olarak Kjaer ve Topal, yanlarında da Alper iyiydi işte. Maç seçiyor dediğimiz takım bu maçı bile seçmedi. Rövanşı "seçerlerse" sorun yok, zaten 1 tane de orda atsak şunlardan 3 tane yememiz zor. Onu da salarlarsa iş hala zor ama.

Hakem de tribünden çok yanlı gözüktü. RvP ve ofsayt kararları doğruydu (Zegna lol ya) ama ufak tefek tüm takdirleri karşıya verdi ve zaman geçirmelerine çıt çıkarmadı. Tam bir Fransız.

Taraftar da çok kötüydü, anca ilk 10 dakika ve golden sonra bağırıldı. Koreografi çok kötüydü. Migros ile Telekom arasında sıfır iletişim, hatta bazı noktalarda "rekabet" devam ediyor. Aziz Yıldırım'ın yarattığı taraftar ve tribün ekolü müthiş bir şekilde yoluna devam ediyor.

Eyyorlamam bu kadar, eyi günner.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...