Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 yemeyelim böyle bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 cinliler simdi pesine dusecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 çok temiz yere vurdu lan. bam diye vururdu normalde bragalılar o kadar inanmış ki adamın pas atacagına 1 kişi önüne gecmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 neden 2 olmasin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 gene 1 golle basel hayali kuruyorlar ya keske siz de uefa kupasi alsaniz da bitse bu aclik fremdschaemen yapmaktan sikildim. hadi #roadtoamsterdam, haftasonu amsterdamdaydim fenerbahceyi bekliyorlarmis hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 türkiye kupası nasıl gidiyo sardalyacım #roadtoşırnak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Madcat said: 3 dmc ile orta sahayı geçemiyoruz amc yok takımda böyle bişey var mı ya. bak bi tek meireles değişikliği maçı geçirdi, abi bu kadar net yetoluk olamaz takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Bu takıma alex şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 alex olsa rvp'nin 2 golü var her maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 1-0 çok tehlikeli bi skor, deplasmanda böyle oynayan takım kendi sahasında nasıl oynar. fb'nin işi deplasmanda zor, en kötü penaltılarla alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Fener alir 1-1 orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Cok temiz alınmmıs mac kendi evinde gol yemediysen bu iş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 http://fenerexpress.com/wp-content/uploads/2016/01/simon-kjaer-fenerbahce_zir1fz87tuxv1uri2uhuirhyf.jpg 1) ragnar, 2) kjaer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 topalın golde van persieye dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 sardalya said: gene 1 golle basel hayali kuruyorlar ya keske siz de uefa kupasi alsaniz da bitse bu aclik fremdschaemen yapmaktan sikildim. hadi #roadtoamsterdam, haftasonu amsterdamdaydim fenerbahceyi bekliyorlarmis hala bu kedicik gözden kaçmış, nooldu evladım bilekliğini mi düşürdün buralara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Taze geldim, yorumlarım; Ozan o kadar kötü oynadı ki kendime inanamayarak Diego'yu aradım. RvP klasik, biliyor ama kasmıyor. Şener normal Şener, Akhisar maçında kırmızı gelmişti tesadüfen işte, normale düşmüş. GG olsa parçalardı oraları, bu kadar da orta-şut yemezdik. Caner daha maçın başında santradan sonra top kendisine atıldığında bi savsaklayarak kontrol etti, bütün maç da öyle oynadı. Fernandao oyuna girdi, ilk pozisyondan ofsayt. Anca klasikler olarak Kjaer ve Topal, yanlarında da Alper iyiydi işte. Maç seçiyor dediğimiz takım bu maçı bile seçmedi. Rövanşı "seçerlerse" sorun yok, zaten 1 tane de orda atsak şunlardan 3 tane yememiz zor. Onu da salarlarsa iş hala zor ama. Hakem de tribünden çok yanlı gözüktü. RvP ve ofsayt kararları doğruydu (Zegna lol ya) ama ufak tefek tüm takdirleri karşıya verdi ve zaman geçirmelerine çıt çıkarmadı. Tam bir Fransız. Taraftar da çok kötüydü, anca ilk 10 dakika ve golden sonra bağırıldı. Koreografi çok kötüydü. Migros ile Telekom arasında sıfır iletişim, hatta bazı noktalarda "rekabet" devam ediyor. Aziz Yıldırım'ın yarattığı taraftar ve tribün ekolü müthiş bir şekilde yoluna devam ediyor. Eyyorlamam bu kadar, eyi günner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 moriarty said: topalın golde van persieye dikkat. naaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Fernandao'nun ofsayt pozisyonunu evden izlerken gördüm adam profesyonel futbolcu bir de, dan dun işte yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 uefa çatırdayacak gibi hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Phyx said: moriarty said: topalın golde van persieye dikkat. naaptı? çekti abi tüm defansı topalın önünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ne yapti? beyler bi dakka kacin mal indiricez mi dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 önde koşan fernandao'ydu, van persie sağ çizgideydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 iyi oldu iyi fener hem ülke puanı alıyor hem de fazladan maç yapıyor yoruluyor gayet güzel hareketler bunlar eleyin şu bragayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 stoper van persieden ayrılamadı bombos kaldı topalın önü sonra napıyom la ben dedi topalın önünü kapamaya yeltendi ama topal ateşlediydi füzeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Şaka maka adamlar deplasmanda FB ile berabere kalıyorlardı neredeyse. Pek de hafife almaması lazım Fenerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar