Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiliz Gezdirmece

Grego

Öne çıkan mesajlar

2 tane ingiliz ablayı gezdirmem gerekiyor, karaköy, ortaköy, taksim, istinye buraları merak ediyorlarmış. ben istanbul da olmama rağmen buralar gitmeyeli yıllar oldu. o yüzden hiçbir fikrim yok.

nereleri gösterebilirim? avm istemez bunlar normal olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Taksimde istiklali arsinlamak en mantıklısı, tramvaya binilebilir.

Karaköyde nargile kafe gibi bişey olabilir. Havalar güzel olursa vapura binip Kadıköye geçebilirsiniz.

İstinye'yi ben de bilmiyorum.

Ortaköy sahilinde incik boncuk takı makı ablaların ilgisini çekecektir, camii deniz derken bir de oturur çay içersiniz oh mis.

Onun dışında Caddebostan sahil, Bağdat caddesi, çamlıca, boğaz turu, vs.

Tarihi yarımada turu olabilir; saray, ayasofya, sultanahmet, vs.

Ablalar alışveriş seviyorsa salı pazarına olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Valthon said:

Taksimde istiklali arsinlamak en mantıklısı, tramvaya binilebilir.

Karaköyde nargile kafe gibi bişey olabilir. Havalar güzel olursa vapura binip Kadıköye geçebilirsiniz.

İstinye'yi ben de bilmiyorum.

Ortaköy sahilinde incik boncuk takı makı ablaların ilgisini çekecektir, camii deniz derken bir de oturur çay içersiniz oh mis.

Onun dışında Caddebostan sahil, Bağdat caddesi, çamlıca, boğaz turu, vs.

Tarihi yarımada turu olabilir; saray, ayasofya, sultanahmet, vs.

Ablalar alışveriş seviyorsa salı pazarına olabilir.

sultanahmet lafı hiç geçmedi, son olaydan sonra tırsıyorlar galiba. Böyle önereceğin mekanlar da var mı?

Özellikle bir karaköy aşkı bar bunlarda, ki hiç bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Karaköy de böyle üstü (çatısı diyesim var) sarmaşıklarla kaplı bir ara sokak var, orası muhteşem. Tam yerini bilmiyorum ama kusura bakma, beni de götürmüşlerdi. Akşam saatlerinde gerçekten büyüleyici bir sokak oluyor. Cıvıl cıvıl.

Galata kulesi'ne çıkartabilirsin, manzara seyretsinler. Çıkartabilirsin dediğime bakma tepesine çıkılıyor mu ben de bilmiyorum...

Kadıköy tarafına giderseniz moda'da çay bahçesi var güzel manzaralı. Kime sorsanız tarif eder.

Taşın suyunu çıkarttım başka aklıma yer gelmiyor sorry :D
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

2 tane ingiliz ablayı gezdirmem gerekiyor, karaköy, ortaköy, taksim, istinye buraları merak ediyorlarmış. ben istanbul da olmama rağmen buralar gitmeyeli yıllar oldu. o yüzden hiçbir fikrim yok.

nereleri gösterebilirim? avm istemez bunlar normal olarak.

Karaköy de nar a gidin kahvaltıya ordan karabatak da kahve içmeye, nar benzinliğin arkasında karabatak da aynı sokağın devamında

ortaköy de yapacakpek bir şey yok sanırım boğaz turu dışında, hava da güzel olacağı için tercih edilebilir

karaköy de öğlene kadar oturabilirseniz beşiktaşa geçin karadeniz de döner yiyin ordan taksime çıkıp klasik galata yapıp jadore da tatlı yiyin

isyinye ye luzüm yok
Sosyal ağlarda paylaş

forumca abi diyen insanlarız, bence artık bırakmaca bu tavırları lknmdg

önerileri aldım, zahmet edenlere danke.
böyle herkesin bildiği yerlerden ziyade, her turistin göremediği birşey göstereyim derdindeydim ama uğraşamayacağım sanırım. karaköy ü övmeyen hipster kalmadı, küçük beyoğlu oraya taşınmış heralde ufaktan.

sultanahmet>eminönü>karaköy>tünel>galata>istiklal>taksim>beşiktaş>ortaköy>boğaz turu>istiklal marşı>kapanış diye planlıyorum. yarısını yapsak yeter bunlara heralde.

bu güzergahta, ilginç birşey bilen varsa, onları da itinayla hafızaya alırım.
Sosyal ağlarda paylaş

galata kulesini unut. çıkana kadar ingiliz turist buraya asimile olur. kapı sırası artık zigzag yaparak ilerliyor.

Valthon said:

moriarty said:
çıkılıyor nehircim. hatta derler ki galata kulesine kiminle çıkarsan onunla evlenirmişsin...........

Bu bir davet mi?

abi dur daha dün bir bugün iki. aranızı yapalım istiyosan. nedir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...