Grego Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 2 tane ingiliz ablayı gezdirmem gerekiyor, karaköy, ortaköy, taksim, istinye buraları merak ediyorlarmış. ben istanbul da olmama rağmen buralar gitmeyeli yıllar oldu. o yüzden hiçbir fikrim yok. nereleri gösterebilirim? avm istemez bunlar normal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 sıkıntı yok kardeş gezdiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 yerebatana falan götür. beceremem diyosan yönlendir bana memnun ederik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Taksimde istiklali arsinlamak en mantıklısı, tramvaya binilebilir. Karaköyde nargile kafe gibi bişey olabilir. Havalar güzel olursa vapura binip Kadıköye geçebilirsiniz. İstinye'yi ben de bilmiyorum. Ortaköy sahilinde incik boncuk takı makı ablaların ilgisini çekecektir, camii deniz derken bir de oturur çay içersiniz oh mis. Onun dışında Caddebostan sahil, Bağdat caddesi, çamlıca, boğaz turu, vs. Tarihi yarımada turu olabilir; saray, ayasofya, sultanahmet, vs. Ablalar alışveriş seviyorsa salı pazarına olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 http://www.tripadvisor.com/Attractions-g293974-Activities-Istanbul.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Valthon said: Taksimde istiklali arsinlamak en mantıklısı, tramvaya binilebilir. Karaköyde nargile kafe gibi bişey olabilir. Havalar güzel olursa vapura binip Kadıköye geçebilirsiniz. İstinye'yi ben de bilmiyorum. Ortaköy sahilinde incik boncuk takı makı ablaların ilgisini çekecektir, camii deniz derken bir de oturur çay içersiniz oh mis. Onun dışında Caddebostan sahil, Bağdat caddesi, çamlıca, boğaz turu, vs. Tarihi yarımada turu olabilir; saray, ayasofya, sultanahmet, vs. Ablalar alışveriş seviyorsa salı pazarına olabilir. sultanahmet lafı hiç geçmedi, son olaydan sonra tırsıyorlar galiba. Böyle önereceğin mekanlar da var mı? Özellikle bir karaköy aşkı bar bunlarda, ki hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Karaköy de böyle üstü (çatısı diyesim var) sarmaşıklarla kaplı bir ara sokak var, orası muhteşem. Tam yerini bilmiyorum ama kusura bakma, beni de götürmüşlerdi. Akşam saatlerinde gerçekten büyüleyici bir sokak oluyor. Cıvıl cıvıl. Galata kulesi'ne çıkartabilirsin, manzara seyretsinler. Çıkartabilirsin dediğime bakma tepesine çıkılıyor mu ben de bilmiyorum... Kadıköy tarafına giderseniz moda'da çay bahçesi var güzel manzaralı. Kime sorsanız tarif eder. Taşın suyunu çıkarttım başka aklıma yer gelmiyor sorry :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Abi baslik flash oyun ismi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Grego said: 2 tane ingiliz ablayı gezdirmem gerekiyor, karaköy, ortaköy, taksim, istinye buraları merak ediyorlarmış. ben istanbul da olmama rağmen buralar gitmeyeli yıllar oldu. o yüzden hiçbir fikrim yok. nereleri gösterebilirim? avm istemez bunlar normal olarak. Karaköy de nar a gidin kahvaltıya ordan karabatak da kahve içmeye, nar benzinliğin arkasında karabatak da aynı sokağın devamında ortaköy de yapacakpek bir şey yok sanırım boğaz turu dışında, hava da güzel olacağı için tercih edilebilir karaköy de öğlene kadar oturabilirseniz beşiktaşa geçin karadeniz de döner yiyin ordan taksime çıkıp klasik galata yapıp jadore da tatlı yiyin isyinye ye luzüm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 sultanahmet demeyi öğret bi tane taksiye bindir bütün istanbul'u gezerler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Karaköy Nar'da fiyatları iyi yaslıyorlar verdikleri yiyeceklere kıyasla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 istinyede bişey yok ticaret olayı olmayacaksa. Taksimde pazajlara sokarsın antikacılar çarşısı ve sahafların olduğu pasaja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Belgrada gotur birak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 bliksem said: Abi baslik flash oyun ismi gibi yapmaca etmece kalıbı kadar itici bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 forumca abi diyen insanlarız, bence artık bırakmaca bu tavırları lknmdg önerileri aldım, zahmet edenlere danke. böyle herkesin bildiği yerlerden ziyade, her turistin göremediği birşey göstereyim derdindeydim ama uğraşamayacağım sanırım. karaköy ü övmeyen hipster kalmadı, küçük beyoğlu oraya taşınmış heralde ufaktan. sultanahmet>eminönü>karaköy>tünel>galata>istiklal>taksim>beşiktaş>ortaköy>boğaz turu>istiklal marşı>kapanış diye planlıyorum. yarısını yapsak yeter bunlara heralde. bu güzergahta, ilginç birşey bilen varsa, onları da itinayla hafızaya alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Valthon said: Galata kulesi'ne çıkartabilirsin, manzara seyretsinler. Çıkartabilirsin dediğime bakma tepesine çıkılıyor mu ben de bilmiyorum... çıkılıyor nehircim. hatta derler ki galata kulesine kiminle çıkarsan onunla evlenirmişsin........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 zamanında kaçırdığınız şu ünlü kadın geliyor aklıma bunları gördükçe. nasıl emmişler bitirmişler potansiyeli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 nasil emmisler ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 foruma gelen tüm kızlar ayrılık süreçlerinden sonra gitti zaten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 RamsesII said: Karaköy Nar'da fiyatları iyi yaslıyorlar verdikleri yiyeceklere kıyasla... tabak gayet dolu geliyor nar da, 2-3 aydır gitmedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 moriarty said: çıkılıyor nehircim. hatta derler ki galata kulesine kiminle çıkarsan onunla evlenirmişsin........... Bu bir davet mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 galata kulesini unut. çıkana kadar ingiliz turist buraya asimile olur. kapı sırası artık zigzag yaparak ilerliyor. Valthon said: moriarty said: çıkılıyor nehircim. hatta derler ki galata kulesine kiminle çıkarsan onunla evlenirmişsin........... Bu bir davet mi? abi dur daha dün bir bugün iki. aranızı yapalım istiyosan. nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Valthon said: moriarty said: çıkılıyor nehircim. hatta derler ki galata kulesine kiminle çıkarsan onunla evlenirmişsin........... Bu bir davet mi? yüksekte üşürsen paltomu da veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ama biraz büyük gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 voltran eski ülküclerdenmiş yalnız, o sana vermesin palto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar