Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Renault Talisman Gariban Teslası

akirafes

Öne çıkan mesajlar

Talisman Türkiye'de Touch ve Icon olmak üzere 2 ekipman seviyesi ve 1,5 litre 110 beygir, 1,6 litre 130 beygir ve 160 beygir olmak üzere üç farklı dCi (dizel) motorla satılacak. 110 ve 130 beygirlik motorlu versiyonlar manual ve otomatik EDC, 160 beygirlik versiyon ise sadece EDC şanzımanla sunulacak. Başlangıç fiyatı 100 bin 500 TL olan aracın sınıfındaki rekabette etkili bir oyuncu olması bekleniyor. Aracın en güçlü ve yüksek donanımlı versiyonun fiyatıysa 145 bin 950 TL olarak açıklandı.
Sosyal ağlarda paylaş

akirafes said:

Rica ederim. Tesla ve Talisman dışında üretimden çıkan Bu şekilde uzunlamasına ekran kullanan araç bilmiyorum. Varsa paylaşırsanız sevinirim. Başka ortak yönleri yok zaten.

Kabul etmiş adam işte baya alakasız olduklarını.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu her şeyi ekrandan yapma olayına acayip ayar oluyorum ya. klimayı bile dokunmatik ekrandan ayarlıyorsun bazı arabalarda o kadar rahatsız edici ve dikkat dağıtıcı bir şey ki bu.

araba da berbat. 140 bin liralık arabada fluence ile aynı direksiyon var. dizel elektrikli mi bu şimdi? nesi tesla? talisman ne demek? ben kimim? renolt nasıl yazılır? tekte doğru yazabilen var mı? kafamda deli sorular
Sosyal ağlarda paylaş

o zaten ayrı bir rezalet. ama rezil UI dedin mi citroenin üzerine tanımam. yeni c4'lerde mesela ortada güzel bi ekran var. güzel tasarım, fena değil. ama dünyanın en dandik tasarımı ve fonksiyonları var. user friendly'nin tam tersi, her şey her yerde, menü falan mantığını anlamanın mümkünatı yok

mesela web browser'ı var. 3g'si olan telefonunu bluetooth'tan arabaya bağlıyorsun modem olarak, sonra arabadan web browser'a girip nette geziyorsun. abi bu ne ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...