akirafes Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 [video]https://www.youtube.com/watch?v=2y1XQsHGztU?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Talisman Türkiye'de Touch ve Icon olmak üzere 2 ekipman seviyesi ve 1,5 litre 110 beygir, 1,6 litre 130 beygir ve 160 beygir olmak üzere üç farklı dCi (dizel) motorla satılacak. 110 ve 130 beygirlik motorlu versiyonlar manual ve otomatik EDC, 160 beygirlik versiyon ise sadece EDC şanzımanla sunulacak. Başlangıç fiyatı 100 bin 500 TL olan aracın sınıfındaki rekabette etkili bir oyuncu olması bekleniyor. Aracın en güçlü ve yüksek donanımlı versiyonun fiyatıysa 145 bin 950 TL olarak açıklandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 abi forumda zaten format yok gibi bir şey ona rağmen var olan 0.75 forum adabını bile nasıl göstermiyorsun hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Arabanın içi çok iyiymiş yalnız. Trde de varmıdır bu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 gariban teslasi diye dizel araba koymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Hee bende tasarruflu ampül diye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Tesla vs. dCi Renault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=h8pQL80Jko4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ulan elektrikli arabanın heryerini elektrik tüketicek şekilde yaparsan tabi 10km bile gitmez. ön konsola bak çin keranesi gibi. yap ulan şunları analogda bari 5 km fazla gidelim bi dakka lan tesla diyince bende elektrikli sandım. dizelmiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Talisman 8.7" Dokunmatik Ekranını Tesla'nın ekranı ile kıyaslayarak gariban Teslası dedim. Alay edenler, bunun farkına varmışlardır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 farkına varamadık tek tek özür dilemek lazım arkadaşlar meğersem ekranlarla kıyaslamış arkadaş reno dizel araç ile elektrikli teslayı özür dileriz bilemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Rica ederim. Tesla ve Talisman dışında üretimden çıkan Bu şekilde uzunlamasına ekran kullanan araç bilmiyorum. Varsa paylaşırsanız sevinirim. Başka ortak yönleri yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 http://www.carnewschina.com/wp-content/uploads/2014/08/volvo-xc90-unveiled-2b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Volvo XC90 Bilmiyordum. Ama ne yazık ki 400k üstünde bir fiyata sahip. Teşekkür ederim. Bir arabada en çok aradığım özellik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 akirafes said: Rica ederim. Tesla ve Talisman dışında üretimden çıkan Bu şekilde uzunlamasına ekran kullanan araç bilmiyorum. Varsa paylaşırsanız sevinirim. Başka ortak yönleri yok zaten. Kabul etmiş adam işte baya alakasız olduklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Güzel araba da pahalıymış reno için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Ben bir süredir takipteyim, epey beğendim bu arabayı rezerve koyayım. Yalnız 145K fiyat çok aşırı fazla, yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 elektriksiz tesla ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 abi şu her şeyi ekrandan yapma olayına acayip ayar oluyorum ya. klimayı bile dokunmatik ekrandan ayarlıyorsun bazı arabalarda o kadar rahatsız edici ve dikkat dağıtıcı bir şey ki bu. araba da berbat. 140 bin liralık arabada fluence ile aynı direksiyon var. dizel elektrikli mi bu şimdi? nesi tesla? talisman ne demek? ben kimim? renolt nasıl yazılır? tekte doğru yazabilen var mı? kafamda deli sorular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ben uilerinin bok gibi olmasına fitil oluyorum böyle arabalarda. ulan koskoca renosun sanayiden androidli çin malı tablet kullanıyomuş gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 o zaten ayrı bir rezalet. ama rezil UI dedin mi citroenin üzerine tanımam. yeni c4'lerde mesela ortada güzel bi ekran var. güzel tasarım, fena değil. ama dünyanın en dandik tasarımı ve fonksiyonları var. user friendly'nin tam tersi, her şey her yerde, menü falan mantığını anlamanın mümkünatı yok mesela web browser'ı var. 3g'si olan telefonunu bluetooth'tan arabaya bağlıyorsun modem olarak, sonra arabadan web browser'a girip nette geziyorsun. abi bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Ee iphone airplay screen mirror olacak arabada. Ui ye kasmayacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Bence bu ekran işini en iyi BMW becerdi, büyük dokunmatik ekranlar denildiği gibi çok kullanışsız geliyor bana. İlla bakmak zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 bak nolcak, araba kendi kendine gidiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar