masa Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Şimdi benim bir hocam var. 82 yaşında ve yalnız yaşıyor. Akademisyenler bildirisine imza attığı için okul filan soruşturma açtı. 1-2 gün öncede savcılık bakanlıktan izin istedi imza atan akademisyenlerin ifadesini almak için. Şimdi malumunuz insan gibi ifadeye çağırmama ihtimalleri var. Gece yarısı, sabaha karşı langur lungur eve dalabilirler. Kadını yalnız bulup korkutabilirler, zorbalık edebilirler. Hoca da bundan çok tedirgin. İstediğim şey şu; böyle acil çağrı cihazı gibi birşey olsun istiyoruz. Hoca o düğmeye bastığında bana veya birkaç kişiye haber gitsin. Bizde anlayalım ki hocanın bize ihtiyacı var. Telefonla mesaj atabilir en basiti ama daha pratik birşey olsun istiyoruz. Ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 gitsin savcıya versin ifadesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 yakalama kararı çıkarmazlar. ifadeye çağırırlar tebligatla kendisi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Abi nolcak diye sormuyorum. Bir alet olsun düğmesine basınca benim haberim olsun. Var mı böyle bir teknoloji? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Telefona mesaj gönderiyolar galiba yaaa, ama teyzeme gider o tabi. Memlekete bak mq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 nası bişey arıyorsun telefon gibi bi teknoloji var işte senin hayal ettiğin nasıl bişey? bi tane tuş olsun basınca ciuv ciuv senin ev ötsün mü istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 o teknoloji sadece dasaaa da vardi meme fotosu koyunca biri foruma evinde sirenler otmeye basliyordu ilk duydugumda yangin tatbikati sanmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 elder alert seklinde arat abi..var bir suru.. onun disinda cep telefonundan acil durum aramasi sinyali veren apk ler mevcuttur kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Pronet sevdiklerinizi ve değer verdiklerinizi korur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Iphone da app vardı sanırım mesaj atıyordu. Baktım şimdi androidtede var aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar