pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 slm panpalar toshibami emekliye ayirmak istedigimden soyle cillop gibi bir laptopa ihtiyacim var aklimda mbp almak var ama mlsf calistiracagim bazi programlar windowsta bile stabil degilken o kadar parayi bosuna harcamak istemiyorum agactan toplamiyorum neticede SATILIKLAR: toshiba satellite a665-s6094 2011 de bestbuy dan alinma garantisi sizlere omur yani asus eepc 1001 pxd beyaz 250. office/browser/film izleme canavar primevara,matlab vb de aciyor ama kastiriyor run alirken fln. samsung n150+ beyaz 250. valideye almistim klavye ogrensin diye ama o da pek kullanmamis evde yatiyormus bos bos (edirnede elden alisveris olabilir.) laptopu satmadan once bi laptop alirsam parça parça da satabilirim toshibayi o yuzden net bi fiyat yok aklimda mezarci DH timi gelince hallederiz onu (:P) cihazlari elden almak isteyen angaralilara bi de kavurmali tost ismarlarim :) ALINIK: max 2,5 kg 8/16 gb ram 128/256 gb ssd özellikli bir laptop onceliklerim bunlar satan varsa beri gelsin tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 alış kriterin ramden ve hdd'den mi ibaret? içine işlemci falan ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 msi gs70 arıyorsun sen bildim ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 onceligim diye belirttim aga heralde islemci de olacak mesela islemcisi 3.5ghz makine var 2k diyo ama 3.5 kg silkseler almam cunku tasinabilir olmuyor benim icin kapiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 kesinlikle msi gs70 aramiyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Cebine göre macbook air ya da pro al direk. Hiç düşünme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 MBP var incecik kız gibi 256ssd li i7 li 8gbramli retinalı kız gibi sana 4k olur 1,5kg falan sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 emekliye ayrıldıysa o çalışmaz bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 yanlis anlama olmasin toşiba daş gibi her yonuyle okula goturdum birkac kere yordu yani 3kg nerdeyse cantasiyla o sebeple gercekten tasinabilir bir cihaz istiyorum artık asil sebep bu aslinda ekran boyutu da onemsiz hatta 14" fln olursa max cok iyi olur biraz arastirdim dell ve lenovo da guzel modeller var ama yurtdisi fiyatlariyla burdakiler arasinda nedense 1.5 kat fark var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 noldu bebeğim bnmki kalın mı geldi asdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Pm gonderdim, mesaj kutunuza bakabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 pm ler cvplandi tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Galiba, pm gonderemiyorum size. Hp pavilion istememenizin belli bir sebebi var mi, bu cihazlarin kusurlari oluyorsa ben de ogrenmis olurum. pascalnouman said: pm ler cvplandi tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 pm göndermedim ama sen yine de kutuna bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Aduket said: Galiba, pm gonderemiyorum size. Hp pavilion istememenizin belli bir sebebi var mi, bu cihazlarin kusurlari oluyorsa ben de ogrenmis olurum. pascalnouman said: pm ler cvplandi tşkler laptop ariyorum qanqa tost makinasi degil anlatabilmisimdir umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Galiba hp lerdeki isinma sorununu kastediyorsunuz, ama bu bendeki 15 serisi dahil ( yani haswell) isinma sorunlari artik ortadan kalkti. https://eksisozluk.com/entry/56713756 https://eksisozluk.com/entry/55820765 https://tablet.donanimhaber.com/link.asp?m=100792636 isterseniz, Yabanci kaynaklardan da bunu teyit edebilirim. Tost makinesi tabiriyle baska bir sey kastettiyseniz, anlayamadim :/ biraz daha acik olabilirsiniz. Kusura bakmayin, basliginizi da alakasiz bir konuyla isgal ettim galiba. pascalnouman said: Aduket said: Galiba, pm gonderemiyorum size. Hp pavilion istememenizin belli bir sebebi var mi, bu cihazlarin kusurlari oluyorsa ben de ogrenmis olurum. pascalnouman said: pm ler cvplandi tşkler laptop ariyorum qanqa tost makinasi degil anlatabilmisimdir umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 evet abi ısınmayı kastetiyorum tabi ki hp ne demek hot-point Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 16gb ram 250gb samsung 850 evo lu md101tu/a var ilgini çekerse, ekranı dışında retinalardan farksız performansda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 pascalnouman said: evet abi ısınmayı kastetiyorum tabi ki hp ne demek hot-point hp ler haswell cpu lardan sonra artik isinmiyor, tas catlasin ortalama sicaklik 60 derece olur . Istersen crysis oynarken bir video cekip sicakligini gosterebilirim. Ya da istanbuldaysan kendin de cihazi test edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 pascalnouman said: Aduket said: Galiba, pm gonderemiyorum size. Hp pavilion istememenizin belli bir sebebi var mi, bu cihazlarin kusurlari oluyorsa ben de ogrenmis olurum. pascalnouman said: pm ler cvplandi tşkler laptop ariyorum qanqa tost makinasi degil anlatabilmisimdir umarim. şu adamın kibarlığına bak bir de bizimkinin öküzlüğüne bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Bende bu var bu arada, kullanıyorum hala ama biri ilgilenirse verip desktop alabilirim. Şehir İzmir. https://forum.paticik.com/read.php?27,8241874,8241899#msg-8241899 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 yok mu yau netbuk isteyen? tablet fiyatına bilgisayar oh mis gibi sarjingen de 3-4 saat ikisinde de laptopun batarya gidik ama max 1.5 saat hani onu da almak isteyen olur belki ama onceligim netbuklar toşibayı pc olarak kullanicam gibi zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 sunu bi upliyim yaa laptop isini hallettim netbuklar satilik halen + olarak da iphone se 64gb satiyorum(buyuk ihtimal gri)(2 hafta sonra gelecek) teklifleri paşport kayıtsız olacak şekilde şeyedin bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 reis sen makinalar dota2 de kaç fps veriyo bana onu söyle ona göre bi pazarlık yapalım senle ben benim külüstürü kırıcam yakında çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 sipeyskeyk said: pascalnouman said: Aduket said: Galiba, pm gonderemiyorum size. Hp pavilion istememenizin belli bir sebebi var mi, bu cihazlarin kusurlari oluyorsa ben de ogrenmis olurum. pascalnouman said: pm ler cvplandi tşkler laptop ariyorum qanqa tost makinasi degil anlatabilmisimdir umarim. şu adamın kibarlığına bak bir de bizimkinin öküzlüğüne bak. aynısını düşünüyordum bende forum adına utandım ya asdasfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar