senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 is buldun sanirim? tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 mayış önemli onu da söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mayış benim 4 yıldır otelcilikte aldığımdan daha iyi. Baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 rakam ver öyle olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Bana yaşımı sor kadınlarada maaşını. Şimdi niye durduk yere maaşımı söyliim . Gayet güzel benim gibi biri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 ya söyle kardeşim sanki tanışıyoruz ya. anlayamıyorum söylesenize lan. şirket belli değil bişey belli değil, sadece sektör. yeni gelenlere fikir olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 2k-3k arasi bir seydir muhtemelen nolacak yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 nerden belli. belki 1'e başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 mutlu olsun yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 adam otelden iyi aliyorum demis, evli adam, muhtemelen asgari veya az ustu aliyordu otelde. dsfjk amaan neyse bol sans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 gecenlerde yazilimin yasi olmaz diyip mithat'a reference type atamistim. adam tahminimi bosa cikarmadi. null pointer degilmissin mitat, tebrik ettim. mtt://tebrikler.mithat.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Amma merak etmişsiniz ya , 2,5 alıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 dana22 said: mutlu olsun yeter.. amaan saglikli olsun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Peregrin said: dana22 said: mutlu olsun yeter.. amaan saglikli olsun da nasil isterse oyle olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Allah ne muradı varsa versin? İşimide öğrendim. Etsturun sitesi gibi bi site yapmam gerekiyor. Görevim komple bu. Bi de cms , olan siteyi ve yapacağım siteyi içerik olarak ben yöneticekmişim. Komple websitesi işi bendeymiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 yazılımcının içerikle işi ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 CMS yapacaksan kolay gelsin, deneme sürecini iyi değerlendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 wordpress'e uc bes gomerek gecer bu is, sonraki ise hazirlan =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Adam şirkete WP backed site mi yapcak allah aşkına, Çatır çatır MVC site isterler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 sonra tatil sitelerini gezerken neden kufrediyoruz..su anda berraklasti bilincim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Cacik said: Adam şirkete WP backed site mi yapcak allah aşkına, Çatır çatır MVC site isterler heralde umarim oyle olur da tecrube kazanir, development adina ne kadar aci da olsa sektorde calma cirpma wp ile yuruyor kobiler vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Valla WP backed site yapıp götürsem , tassk mı geçiyon diyip kovarlar işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 kobiyse kim ne anlar wordpress den bilmemne den..tikladigin zaman gidiyor mu? siparisi aliyor mu..sorun yok..bir de motorlara filan entegre et tamam..ha cok cakalsan r10 dan 500 e 1000 e filan komple sitesini de alabilirsin tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Lol adamlar wp diye tassak gecmis. Wp senin tek basina 6 ayda yazacagin cms den 50 gomlek guvenilir, entegre ve scalable olacaktir. Tekerlegi yeniden kesfetmek isteyen ne kadar cok pleb var lan. Wp yada drupal community destegi olan birseyi arkaplana koyarsin, ustune custom microservice ler kosturursun duz mantik bole dusunsen. Oyle tek basima komple cms yaziyim dersen 1 seneye kalmaz elek olur cikarsin zaten sdfsd Su yazdiginiz forum bile template uzerine kurulu. Hulogggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Wordpress mümkün durmuyor. Yani benim anladığım o en azından . Mal bi yerle anlaşmışlar anasayfayı psd olarak göndermiş , bütün sene sözleşme boyunca yaptığı bu. Bizim şirkette silkerim böyle işi o zaman kaynak kodu gönderde designer diğer sayfalarıda öyle yapabilecek kıvama gelsin meanwhile mithatta buna cms döşesin demiş. Şimdilik online satış falan hiç bişi yok , çalışan bi front end ile güzel bi cms yetio sadece bu kadar . İlerde online tur satışı , online uçak bileti satışı , online otel rezervasyonu ve online araç kiralama gibi şeyler sırayla eklenecekmiş . Şimdilik tek görevim bu psd formatın gelen anasayfa gibi yapmak bütün siteyi. Bi de cms başkasının cms'i onunda kodu bizde olsun diolar. Bu ikisini yapaam kafi sonrasına sonra bakarız dediler. Bu ikisi için wordpress iyide , sonra ilerleyen yıllar için sıkıntı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar