dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 sayfa asagi kayarken bi yavas durum mu oluyor bana mi oyle geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 sana oyle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Al beni al! Yazar istiyorsun! AL BENİ! AL LAN BENİ! AL! AL BENİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 stimpak said: güzel görünüyor. ana sayfadaki üçlü resim biraz ufaltılabilir belki. bir de scroll down sonrası üstte beliren bannerda read&digest temasının logosu çıkıyor, başka da rahatsız edecek bir şey göremedim. o logonun ayarını koymamış adamlar bir yere. baya bakındık bulamadık. ticket açtık bakalım cevap bekliyoruz. :) @dasaa mobilde mi pc'de mi? nasıl bir yavaşlık? benim bilgisayar pek iyi olmamasına rağmen bir yavaşlık yok o manada sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Resmen dikkate alınmamışım. Halbuki ne kadar da vurucu bir iş başvurusu yapmıştım. Hala lazım mı yazar? Lazımsa gelelim diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Anime yazısının erased kısmını okudum. Cümleler çok devrik geldi. Birde site çok yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 eregorn said: Resmen dikkate alınmamışım. Halbuki ne kadar da vurucu bir iş başvurusu yapmıştım. Hala lazım mı yazar? Lazımsa gelelim diyorum... öyle bir mesajın dikkate alınmasını beklemek garip biraz. :) yazarlık konusunda ciddiysen öm'den görüşelim. sitede bir yavaşlık var. teknik mevzular halledildikten sonra elden geçecek biraz o kısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Sadece yazsak arkadas olmasak olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 antisosyal misin lan degisik? kocaman adama yakisiyor mu bu dedigin bilader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Bu tip sitelerde hep biseyler yazmak istemisimdir ama bilgimle ilgili tedirginligim var bir de yazi denetimi yapiyor musunuz mesela ben yazsam. İki kurus istemem hatta ben veririm iki kurus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 eskisi gibi ilgileniyor olsam sinema üzerine yazardım da bu aralar bayağı uzak kaldım harbi :( son 2-3 yıl neredeyse yok gibi bir şey popüler harici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 xwhiplashx said: Bu tip sitelerde hep biseyler yazmak istemisimdir ama bilgimle ilgili tedirginligim var bir de yazi denetimi yapiyor musunuz mesela ben yazsam. İki kurus istemem hatta ben veririm iki kurus. İçerik denetimi yapmıyoruz genel olarak. Hani cok argo yazmadığın sürece istediğin her şeyi yazabilirsin. Sonuçta yazdıkların senin adınla yayınlanıyor ve sen sorumlusun o yazıdan. :) gerekirse imla kontrolü gibi teknik kontroller yapıp düzeltiyoruz sadece. Sunu söyle yaz arkadasım gibi dikte etme de yok. Sonuçta hic birimizi profesyonel yazar değiliz. Rahat ol o yüzden. @sostizm yazıların koordinasyonu icin arkadaşlık demiştik ama istemezsen olmayabilirsin tabi. Bir mail adresi lazım yalnız en azından yazarlık hesabı açılabilmesi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Erased gibi çok iyi animelere özel tanıtımlar yazarsanız mesela ben seve seve paylaşırım, sağda solda. Moecileri yazar olarak almazsanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 boklama kısmı varsa yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Sosyal medya hesaplarını koysaydın ilk posta reklamını yapsaydın https://www.facebook.com/Sine%C3%87izgi-594985823987139/ https://twitter.com/sinecizgi Bunlar sizin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 adresler bizim evet. instagram ve pinterest hesabımız da var. sosyal medyaya eğileceğiz ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 moecileride yazar olarak alın. onlarda popüler kültür akımı yaratıyor. takip edicem bu siteyi. başarılar <3 MOE MOE KYUN CANLARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 selam. site yeniden aktif. çizgiroman - anime bölümleriyle ilgilenen takım arkadaşları aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar