GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Offff yine dansta sap gibi tek kaldım ya. Leah'a uğraşmıştım hediye verdim falan ama bi kaç gün göremedim kadını o arada boşa gitti herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 danstan hemen önce haley'in doğum günü var, hediyesini verin hemen sizinle dans ediyor çok sekssist bir oyun zaten oyunda evli kadınların hepsi aldatıyor dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Dün akşam yaz mevsimine geçtim nihayet, renk paleti çok tatlı oldu sarı sıcak mmmhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Sonbahar geldi, madenlerde 100. lvl'a ulaştım nihayet. Olm bu oyun nasıl oynatıyor kendini ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 16 mart sabaha karşı saat 1 gibi aldım oyunu 1-1,5 saat oynarım refund ederim kesin diyodum http://i.imgur.com/dn6FtnT.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 satın alıp indirdim ben ama daha açmadım. başından kalkamayacağımı bildiğim için hanımın gazabından korkuyorum. aasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 yol yakınken refund... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Oyunu açınca huzur hissediyor insan, müzikler falan harika (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Şu oyunu oynuyorsanız hanımın gazabından korkmayın arkadaş, anca şu kadar kavga edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 bende aldım kesin bağımlılık yapar bırakamam dedim 4 saat anca oynamışım :( müzikler güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 girdim 1-2 bişey ektim sonra şehre indim onla bunla laklak ettim çıktım, 3 gündür de bi daha girmedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 senin tarlayı sat bana yavuz dönümüne 2 inek veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Saeros said: girdim 1-2 bişey ektim sonra şehre indim onla bunla laklak ettim çıktım, 3 gündür de bi daha girmedim :/ bu aşamada çıktın çıktın zaten. çiftliğin sağını solunu biraz düzeltip kasabadaki kişileri birbirinden ayırt etmeye başlayınca bırakamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Neymis diye bir bakayim dedim, 4 saat gecmis. Hemen guneyden tarla bakmaya basliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 neutrino said: Saeros said: girdim 1-2 bişey ektim sonra şehre indim onla bunla laklak ettim çıktım, 3 gündür de bi daha girmedim :/ bu aşamada çıktın çıktın zaten. çiftliğin sağını solunu biraz düzeltip kasabadaki kişileri birbirinden ayırt etmeye başlayınca bırakamıyorsun. ben de aynı yerde bıraktım heahu. Şey cok uyuz etti uyumak için yataga yatmak yetmiyor,duvara toslaman gerekiyormuş. Tüm keyboard'u gezdim valla bulucam diye, bulunca rage quit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar