Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Eheh ne çok yaratıcı pati varmış aramızda ;)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hehe. bu topii sticky yapsınlar bence =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bizim bi arkadas sürekli böle şiir yazıo :) Tüm hocalarla tüm sınıfın ismiyle fln 50 tane şiir yazdı ama tam komedi ya eheh :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Canım demediğinde, Elimi tutmadığında, Resmimi çizmediğinde, Emsalsiz güzelliğinden mahrum bıraktığında, Nasıl inanırım beni sevdiğine....[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command....
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Soulbringer, 08 Ocak 2005 19:38 tarihinde demiş ki: Bu sanatın adı nedır?? akrostiş gibi bişeydi sanırım. ama şiirden anlamam, yanılıyor da olabilirim.[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Jester Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 öeh iyi salladın abi :)[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım..
Dagger Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 akrostiş tabi Sevginin ne demek olduğunu onunla öğrenince Eski bir dost ama bir o kadarda aşk içimde Lal tadında bir duyguydu bu hiç yaşanmamış daha önce Elbette her zaman yapılan hataların gölgesinde Nedensizce bitti onun da günü gelince[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected]
PuSSi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 iğrençsin kendi sevgiline kendin yazmadıktan sonra ona başkasının yazdıı şiiri vermeye gönlün izin veriyorsa ayrıl gitsin.. iğrençsin,duygusuzsun,aşktan bihabersin..!!!
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 abartma canım insan kimi zaman öyle bi boşlukta kalıyorki severken yada sevdiğini zannederken, bırak şiiri konuşacak bir kelime bile bulamadığın anlar oluyor. Kimi zaman ise böyle moron yaşarken tek başına evde aklının ta ucundan ummadık zmaanda ummadık dizeler dökülüyor dudaklarından.[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
PuSSi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hayır siz aşkın yakınından geçmemişsiniz,başkasının şiirini kakalamak puhaa erkek milleti işte iğrenç yaa...
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Çok biliyorsan sen sevgiline yazarsın ozaman Tartışmaya dönüştürmeye gerek yok [signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... [Bu mesaj Toledor tarafından 08 Ocak 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bence adam sevdiğine bir şiir verebilmek için burda rezil olmayı bile göze almış :) baksanız gitmiş ama arkasından hala pörtlüyor konu.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 fazla okuyamadım ya kavuşabilmiş mi? eğer kavuşabilmişse onu belirttiği sayfa hangisi yahu merak ettim penbe dizi senaryosu yazıyorum da[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
geffen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: OUTLIFE, 15 Eylül 2003 08:53 tarihinde demiş ki: Cansız bir böcek gördüm Elimde parçaladım Reingi zaten çok soluktu Elime baktım böceksuyu Neredeyse içecektim[hline]Savaş iyi değildir, barış kötüdür. bu şiir en süperi. eğer kız bu şiire rağmen sizi seviyorsa gerçek aşk budur :) Ben de vatani görevimi yapıp bir şiir yazıyım. Cami avlusuna üvey anam bırakmış beni Emekli bir amca bulmuş beni Rivayete göre anam kötü yol yolcusu olmuş.. Eh sen de burdan bir ders çıkar Ne olurmuş bak gör bırakırsan beni.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae [Bu mesaj fordcus tarafından 09 Ocak 2005 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 kız ünlü oldu çıktı yalnız yakında size anne diyebilirnmiyim e de çıkar tam olur[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Cingıl bells cingıl bells cingıl ol dı vey Evet sorman doğaldır, alaka ney Rambonun attığı ok gibi vurdu beni Eros denen lavuğun marifeti Nolur kabul et beni, bu aşık veledi[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Cengaver justin der kardeslerim bana Er kisiyimdir, kizlar hasta bakislarima Rahatimi severim cekemem cefa Eserim gecerim reddedemessin beni asla Nihoha ha a lar yarim uyak[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 #include int main(); { char ceren[5]={'C','E','R','E','N'},i; for (i=0; i<5;i++) { printf ("%s eni Hagi kadar cok seviyorum",ceren[ i ]); } return 0; }[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 09 Ocak 2005 01:06 tarihinde değiştirilmiştir]
redge Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Topic harbi süper ayrıca azmadoi yanlış yazmış olabilirim Tebrikler adasd :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar*
odchu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: THARKAS, 09 Ocak 2005 01:02 tarihinde demiş ki: Cengaver justin der kardeslerim bana Er kisiyimdir, kizlar hasta bakislarima Rahatimi severim cekemem cefa Eserim gecerim reddedemessin beni asla Nihoha ha a lar yarim uyak :))) harika olmuş, bu maniyle gitseydi yanına yıllar önce mutlu mesut olabilirdi.. nerdeydin? :D[signature][hline]¿ lé³t «
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Pirates of the Patibean: The Curse of 5 buck'o Ceren[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Neden up neden !![signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Cingil Bels Edirneden Gözükür Renkler Gömülür En Kralı Ne diyon Ule ? aklıma gelen ilk şeyleri yazdım saçma oldu o ayrı amma saçmaladım yaa[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: mexinth, 30 Ocak 2005 00:16 tarihinde demiş ki: Pirates of the Patibean: The Curse of 5 buck'o Ceren ne bu şimdi ya.. uplamayın kardeşim ya..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Canimdan bezdirdin beni Eminim mutlusundur simdi Rahat birak artik beni Ereyim huzura eskisi gibi Nah gorursun birdaha yaninda beni. lol ceren icin baska bir topicde yazmisim ehauh[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Öne çıkan mesajlar