Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kazandım lan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi sizin etrafınızda yok mu böyle heves baltalayan? Bişey yaparsın ama Türkiye toplumunda değersiz bir iştir.Sİgortalı işe girsen daha iyi demediler mi lan size :(

Asgari ücretle çalışıp emekli olan anne baba teyze RPsi yaptım orda :( kimse iplemedi :(
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

GZ, perşembeye yetiştirmem gereken 50 sayfa kitap çevirisi var, bi kıyak yaparsın artık :>

tabii. acilse ibnelik tarifesi uyguluyorum yalnız 1.5x fiyat.

hattok said:

abi sizin etrafınızda yok mu böyle heves baltalayan? Bişey yaparsın ama Türkiye toplumunda değersiz bir iştir.Sİgortalı işe girsen daha iyi demediler mi lan size :(

Asgari ücretle çalışıp emekli olan anne baba teyze RPsi yaptım orda :( kimse iplemedi :(

öyle diyenlerin yüzüne yurtdışından gelen dolar ve avrolarımı çarpıyorum............
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
update: http://www.haberler.com/ab-bakanligi-genc-cevirmenler-yarismasi-sertifika-8281131-haberi/

ünlü oldum, benim fotoğrafımı koymuşlar sadece o kadar insan arasından sdvjhsecv.

lan nereye gitsem terör var, ben mi sebep oluyorum nedir? ankaraya gidecek oluyorum bomba, brüksele gidecek oluyorum bomba. abv
Mesaj tarihi:
niye bold ayirdin abi laf mi sokuyorsun gdbxbsh. geriliyorum da ab merkezinde olacağız genelde o biraz rahatlatıyor. 4 gün kalacağım zaten. hatta bakanlık 2 yolluyor da ben uzattım yani :/
Mesaj tarihi:
Hello,

Thank you for taking the time to complete our translation test. I'm delighted to inform you that your scores have qualified you for the next stage of our translator onboarding.

NETFLIX LAN elleeeeeeh
  • Yeni Oluştur...