hattok Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 abi sizin etrafınızda yok mu böyle heves baltalayan? Bişey yaparsın ama Türkiye toplumunda değersiz bir iştir.Sİgortalı işe girsen daha iyi demediler mi lan size :( Asgari ücretle çalışıp emekli olan anne baba teyze RPsi yaptım orda :( kimse iplemedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Editor said: Mayhem yine ne kazandı acaba diye girmiştim... Tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 deadwoll said: GZ, perşembeye yetiştirmem gereken 50 sayfa kitap çevirisi var, bi kıyak yaparsın artık :> tabii. acilse ibnelik tarifesi uyguluyorum yalnız 1.5x fiyat. hattok said: abi sizin etrafınızda yok mu böyle heves baltalayan? Bişey yaparsın ama Türkiye toplumunda değersiz bir iştir.Sİgortalı işe girsen daha iyi demediler mi lan size :( Asgari ücretle çalışıp emekli olan anne baba teyze RPsi yaptım orda :( kimse iplemedi :( öyle diyenlerin yüzüne yurtdışından gelen dolar ve avrolarımı çarpıyorum............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 ne kadara ceviriyorsun mesela 50 sayfayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 ne olduğuna bağlı abi. işi görmeden fiyat belirlemek çok sakat sonuçlar doğurabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 abi trollemeye gelmistim ben 1.5x dedin diye ama ciddi cevap verince kotu hissettim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 asudhauhsdfuasdfhuahusd ,XDDDDDDDDDDDDDDDDD of yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Kıyaktan kastım beleşti benim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 update: http://www.haberler.com/ab-bakanligi-genc-cevirmenler-yarismasi-sertifika-8281131-haberi/ ünlü oldum, benim fotoğrafımı koymuşlar sadece o kadar insan arasından sdvjhsecv. lan nereye gitsem terör var, ben mi sebep oluyorum nedir? ankaraya gidecek oluyorum bomba, brüksele gidecek oluyorum bomba. abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 brüksel'e götürüyorlarmış dereceye girenleri, gerilmiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 niye bold ayirdin abi laf mi sokuyorsun gdbxbsh. geriliyorum da ab merkezinde olacağız genelde o biraz rahatlatıyor. 4 gün kalacağım zaten. hatta bakanlık 2 yolluyor da ben uzattım yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Hello, Thank you for taking the time to complete our translation test. I'm delighted to inform you that your scores have qualified you for the next stage of our translator onboarding. NETFLIX LAN elleeeeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 brüksel diyor kardeş aman dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 helal lan oktar hadi bakalım inş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 efferim la oktar o isigi gormustum sende ama gotun kalkmasin diye soylemedimdi ajsgdfjkagdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 tekrar gratz. bu fakir alt sınıfınında elinden tut :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar