Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boston Dynamics'in yeni robotu Atlas

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
razzRaziel, 23.08.2025 22:46 tarihinde dedi ki:

tatlis elleri var

yavas yavas parca parca sekilleniyor

parmaklar sasirtici derecede gelismis. korenin bu kadar detayli ve bitmis bir urun uzerine calistigini bilmiyordum.

Mesaj tarihi:

bu arada cidden merak ediyorum, kim - ne zaman cikartacak otomatik cop kamyonlarini.

bir de ozellikle sitelerde cop toplama, katlarin temizlenmesi vs icin robotlara gecilmemis olmasi beni sasirtiyor.

italya'da cok sayida kafe boslari yuklemek icin bu tekerlekli robotlari kullaniyordu. marketlerde de yerleri silme-supurme isi robotlara birakilmisti. guzel acikcasi. hatta stok yuklemesini, sayimlarini falan da ver gitsin.

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Gecen saYfadaki binilebilen robot hala favorim Kawasaki.

aslan yada sabertooth skini ile gelirse premium gold uyelige de deger aylik hem.

Norak tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

tüylerim ürperdi ya, hep beklediğim oluyor nihayet. 👏 2039'a gits androidleri hadi bakalım.

Sam tarafından düzenlendi
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

20k yerine ayda 500$ paketi var aslında baya erişilebilir bişey. millet full time temizlikçi tutacağına robot alalım der. tamam yavaş falan ama yani şarj haricinde sürekli çalışabilen bi alet. gerçi erken erişim gibi alpha tester olacak ilk alanlar uzuuun bir süre. videolarında sesini duyamadım sürekli müzik kullanmışlar arka planda. 

bunun biraz gariban bi tipi var lol, friendly olsun demişler de, ne bilim oturmamış kıyafet ve renkler öyle hissettiriyor. diğer figure 3 mesela üniformalı garson gibi.

istersen daha iyi çalışsın diye insan desteği sunmuş. ama birinin bağlanıp evinde at koşturması aşırı kötü. eve temizlikçi aldığında onu tanır edersin, bir ilişkin olur. bunda arkada hangi hintli var bilmeden çok rahatsız edici lan. baya filmlik materyal var.

Mesaj tarihi:

yok bazı basic işlemler var. işte bardağı götür çiçek sula falan onları yapabiliyor o kadar da boş değil. daha karmaşık işlemlerde uzaktan destek aktif ediyorsun (çamaşır katlama falan), sana kalmış seçmek.

robot süpürgeler ilk kamera koyduğunda privacy konuşulmaya başlanmıştı ve bi firmadan ev görüntüsü falan leak olmuştu daha 1-2 sene önce. evimizde birinin gözü var, görüntüler ai için işleniyor, mahremiyetimiz gidiyor seviyesine yeni geçmiştik. ordan uykumuzda boğazlanabileceğimiz bir seviyeye çok hızlı geçiş oldu lol.

• Yeni Oluştur...