razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2024 (düzenlendi) çok ölümcü... pardon insanlığa faydalı olacağa benziyor. şunu hatırlattı Nisan 17, 2024 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 https://old.reddit.com/r/WTF/comments/1cpefyp/humanoid_factory/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2024 Man vs robot ikonik bir dövüş olmuş, ilerde çok görücez. En sonda finish him yapıyodu galiba operator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2024 bunlarda baska dynamics, gecen sayfadakini gelistirmisler tekerlek falan: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2024 cakma dynamics. ne işe yarıcak bu eli kolu yok, boş boş gezen robot yapmışlar. kol ekipman falan demişler ama göstermemişler. su getir desen getiremez kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 mekanik insan suratı yapma çabası aşırı gerekiz bişey ya. yüz ifadeleri genel halkın görmek isteyeceği bişey anlıyorum ama bunu illa ki donanım ile yapmak zorunda değiller. koy oraya bir ekran, at cgi karakter o temsil etsin suratı. koy bi tane metahuman karakter mis gibi göstersin donanımla yapamayacağın kadar surat ifadesini. hem ekran yani, bir dünya şeye faydalı olur. bot oğlan gel bana film oynar dersin senin kafanı takip ederek uzandığın yere göre ayarlar ekranı, git şuraya foto çek getir göster dersin vs. zilyon kullanım alanı var ekranın. şu bile yetiyodu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 bak bu iyi işte of tam savaşa göndermelik olmuş. neyse umarım o yola girmeyiz de onun yerine bunların yarışlarının olimpiyatlarının yapıldığı bir evrene yön alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 şş niye ilgi göstermiyonuz. adamlar bombastik robot yapmış olm. o videoyu çekene kadar 50 kere düşmüş olabilir ama fixlerler. köpek gibi adım atmak yerine bunu geliştirerek ucuna teker takmak çok daha mantıklı bir olay. isterse frenle veya gazla adım atmaya(videoda bayır çıkarkenki gibi) devam edebilir. bütün hepsi sonunda bu tasarıma yönelicek yazıyorum buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar