Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu çok güzelmiş ya (THY reklam filmi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
emiratesin 1800e uctugu rotayi 2600 e satiyor thy :D

tesekkurler THY! kendi ulkemin havayolu ile direkt ucus yerine zorla baskasina gidiyorum cunki batman vs superman daha onemli rekabetci fiyatlardan :D

saka bi yana her THY ile uctugumda kaziklanmis hissediyorum kendimi :( yemegi guzel diye avunurdum bi tayland donusu thai yemegi verdiler yiyemedik :D
Mesaj tarihi:
Türk'e indirim yapsınlar millet sırf beleş uçayım diye host ve hostes oluyo ak ülkesinde.

Bu arada geçen arkadaş başvurdu namaz kılıyo musun alkol kullanıyo musun dinin şartları falan gibi gereksiz sorular sormuşlar
Mesaj tarihi:
ya arkadaşın alınmadı diye falan sıkmış ya da sen sıkıyorsun. THY'nin alımlarında din ile alakalı zerre soru sorulmuyor nitekim.

yer hizmetleri içinse gerçi olabilir, orada deli torpil dönüyor ama host/hosteste ve pilotta, daha doğrusu kabinde torpil yok denecek kadar az. din, dil, ırk vs. ayrımı da zerre yapılmıyor hatta bu aralar özellikle türk olmayanları almaya çalışıyorlar ekstra dil olayından.

Emirates'in fiyatlarının da uygunluğu filo kalitesinden kaynaklı :( Neredeyse tüm uçakları çift koridor, 150 tane mi ne 77'si var ki o uçaklarla operasyonel faaliyetleri bayağı minimum fiyatta sunabiliyorlar. THY'nin filoda çok fazla dar gövde var.

Atatürk'e de 380'di falan indiremiyorlar. 77 operasyonları içinde yeterli alan yok. Hava alanı ufak geldiğinden kendilerini bu konuda geliştiremiyorlar.

Üçüncü hava alanı geldikten sonra Emirates seviyelerine düşer fiyatlar ama.
Mesaj tarihi:
THY in bilet fiyatlari, yurtdisindan gelenler veya Avrupa'ya transit ucanlar icin uygun. Ayrica THY, Emirates ve Qatar Airways in fiyat politikasina benzer bir uygulama yapiyor. Mesela, Emirates'ten Dubai cikisli Avrupa bileti Qatar Airways'in Katar aktarmali veya THY'nin Istanbul aktarmali biletinden neredeyse 200-300 dolar fazla. Ayni sekilde Emirates in Doha cikisli biletleri, Qatar Airways in Doha cikisli biletlerinden ucuz.

Bunun yanisira THY bazi direkt Istanbul inbound ucuslari nedense daha pahali piyasaya suruyor. Ornegin bazi donemlerde Dubai-Istanbul-Paris bileti neredeyse Dubai-Istanbul biletiyle ayni fiyata satiliyor.

Yeni havalimani THY in butun bilet fiyatlandirma politikasini degistirecek gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
Valvyn said:

Türk'e indirim yapsınlar millet sırf beleş uçayım diye host ve hostes oluyo ak ülkesinde.

Bu arada geçen arkadaş başvurdu namaz kılıyo musun alkol kullanıyo musun dinin şartları falan gibi gereksiz sorular sormuşlar

Ben hayatımda bu kadar salak bir sallamasyon görmedim ya.
Girmesek mülakata biz de inanacaz.
Mesaj tarihi:
Valvyn said:

yav he.
Mesaj tarihi:
Niye sallim abi çocuğun bana anlattığını yazdım buraya.Sormuşda olabilirler yani belki adamına göre soruyolardır olamaz mı.He bu arada Darkrider yazmış da arkadaş yer hostluğuna başvurduydu belki o yüzden olabilir
  • Yeni Oluştur...