ginaly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 zaten arap menşeili, nougat da gelmedi o yüzden henüz. ayrı ayrı software update nedir ya. apple tokatlamış bu alanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Benim telefon Dubai'den alınma. Geçen hafta geldi nougat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 abi apple'ın firmware desteği yalnız çok sık ve yapmak zorundasın o yüzden hiç hoş diil. belki bu yüzdendir ki genelde görüğüm; androidçiler güncelleme gelince mutlu oluyor, applecılar ise rahatsız oluyor bu durumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Çok sık dediğin 2 ayda bir falan geliyor update. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 işte abi. 1 ay zaten ertelemekle uğraşıorm. sonra tamam lan yapayım diyorum yapıyorum sonra yine gelio update üstelik aynı şeyi ipadde de yaşıyorum. sanki sürekli update yapıyormuşum gibi hissediorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 şu çizgi muhabbeti beni çok sıktı. S8'i bir an düşündüm de sonra değer mi ulan o paraya dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Daha telefonu almadan sıkıldıysan zaten almamalısın maazallah alırsın çizgi çıkar fln seni köprü altlarından çıkarmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar