ginaly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 zaten arap menşeili, nougat da gelmedi o yüzden henüz. ayrı ayrı software update nedir ya. apple tokatlamış bu alanda.
Chastor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Benim telefon Dubai'den alınma. Geçen hafta geldi nougat
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 abi apple'ın firmware desteği yalnız çok sık ve yapmak zorundasın o yüzden hiç hoş diil. belki bu yüzdendir ki genelde görüğüm; androidçiler güncelleme gelince mutlu oluyor, applecılar ise rahatsız oluyor bu durumdan.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Çok sık dediğin 2 ayda bir falan geliyor update.
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 işte abi. 1 ay zaten ertelemekle uğraşıorm. sonra tamam lan yapayım diyorum yapıyorum sonra yine gelio update üstelik aynı şeyi ipadde de yaşıyorum. sanki sürekli update yapıyormuşum gibi hissediorm
Podolski Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 şu çizgi muhabbeti beni çok sıktı. S8'i bir an düşündüm de sonra değer mi ulan o paraya dedim.
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Daha telefonu almadan sıkıldıysan zaten almamalısın maazallah alırsın çizgi çıkar fln seni köprü altlarından çıkarmayalım.
Öne çıkan mesajlar