Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şehir dışından gelen anne-kardeşi gezdirecek yer (istanbul)

DaidaFlu

Öne çıkan mesajlar

dün tarih dersinde hoca anlattı mesela topkapı sarayı deyince bizim aklımıza bir tek o ana bina geliyor bilet alınarak girilen, heh işte sadece orası değilmiş bütün bölge topkapı sarayıymış. benim gibi bilmeyen belki 1-2 cahil daha vardır çok vurmayın o yüzden.

http://www.turkcebilgi.com/uploads/media/resim/model_topkapi_istanbul_(3).jpg
Sosyal ağlarda paylaş

DaidaFlu said:

yarın bi dolaşalım diye istanbula geliyorlar. sabahtan akşama kadar gidilip görülebilecek en mantklı rota ne olur?

maçka taraflarında kahvaltı yaptırıp sonra topkapıyı gezmek dışında aklıma hiçbir şey gelmiyor.

Anne kardeşinin beğenileri nedir bunu bilmen önemli. Kardeş mi baskın anne mi , Eğer anneyse muhtemelen dini bütün potansiyel stv ve izdivaç izleyicisidir. Bol bol tarihi ve dini yerleri gezdir. Bol bol türbelerde dua ettir. Karacaahmete götür bol bol dua etsin.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

29 yaşındayım 8 yıllık hocayım. Annelerin bahsettiği komşunun, elin çocuğu benim. Sırf psikolojin bozulsun diye yazıyorum. Ruşen amcanın oğlu Sedat ım ben.

hacı kusura bakma da forumdakinin 10 da 1i kadar çocuklara benzer şekilde davranıyorsan vah ki ne vah o çocuklara :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...