DaidaFlu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 yarın bi dolaşalım diye istanbula geliyorlar. sabahtan akşama kadar gidilip görülebilecek en mantklı rota ne olur? maçka taraflarında kahvaltı yaptırıp sonra topkapıyı gezmek dışında aklıma hiçbir şey gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 topkapı diyecektim kendin bile demişsin ahaha, tarihi yarımadaya girin işte varsa tarihe osmanlı kültürüne falan merakları daha yer aramaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Topkapi dedigin zaten iki-uc gunde gezilecek yer. Aksama kadar takilirsin. Oyle arasi icin etraftaki camilere bakarsiniz bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 en sağlam boğaz turu yapan şirket hangisidir? anadolu kavağında balık falan da fena olmazdı. http://www.denturavrasya.com/tr-TR/yazi.aspx?kid=76&id=45 http://www.sehirhatlari.com.tr/tr/seferler/uzun-bogaz-turu-362.html bunlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 dün tarih dersinde hoca anlattı mesela topkapı sarayı deyince bizim aklımıza bir tek o ana bina geliyor bilet alınarak girilen, heh işte sadece orası değilmiş bütün bölge topkapı sarayıymış. benim gibi bilmeyen belki 1-2 cahil daha vardır çok vurmayın o yüzden. http://www.turkcebilgi.com/uploads/media/resim/model_topkapi_istanbul_(3).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 "dün tarih dersinde hoca anlattı" derken? Liebe kaca gidiyon lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 takdir teşekkür var mı libe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 evde oturun kalabalıktan uzak durun hem de haftasonu oralar pey pey... Hava güzel olursa sahilde takılın kavaklara falan gidin boğaz gezisi yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 di said: "dün tarih dersinde hoca anlattı" derken? Liebe kaca gidiyon lan? Lise 2 Olm ne sanıyordunuz? Tarih bir tek okullarda öğretilmiyor gençler, kpss diye bir şey var sdfsd yaş oldu 28 hala sıralarda dirsek çürütüyoruz harbi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 29 yaşındayım 8 yıllık hocayım. Annelerin bahsettiği komşunun, elin çocuğu benim. Sırf psikolojin bozulsun diye yazıyorum. Ruşen amcanın oğlu Sedat ım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 DaidaFlu said: yarın bi dolaşalım diye istanbula geliyorlar. sabahtan akşama kadar gidilip görülebilecek en mantklı rota ne olur? maçka taraflarında kahvaltı yaptırıp sonra topkapıyı gezmek dışında aklıma hiçbir şey gelmiyor. Anne kardeşinin beğenileri nedir bunu bilmen önemli. Kardeş mi baskın anne mi , Eğer anneyse muhtemelen dini bütün potansiyel stv ve izdivaç izleyicisidir. Bol bol tarihi ve dini yerleri gezdir. Bol bol türbelerde dua ettir. Karacaahmete götür bol bol dua etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 fenn said: 29 yaşındayım 8 yıllık hocayım. Annelerin bahsettiği komşunun, elin çocuğu benim. Sırf psikolojin bozulsun diye yazıyorum. Ruşen amcanın oğlu Sedat ım ben. hacı kusura bakma da forumdakinin 10 da 1i kadar çocuklara benzer şekilde davranıyorsan vah ki ne vah o çocuklara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar