Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Kasımpaşa maçı nedeniyle ceza yedik. Kasımpaşa maçında Okul Üst / Maraton tribününde olmayan biri gitmek isterse kombinemi açıklanacak bilet fiyatına tek maçlığına devredebilirim. İlgilenenler ÖM. Not: Olur da Fenerasyon devreye girer, ceza ertelenirse anlaşma iptal olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 bende aynen. hatta 1 arkadaşım daha var aynı durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 satın alınacak bişey yok, twitter'da filan bulursunuz bedava devredecek birisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 tribün kapatma - seyircisizlik falan ne saçma cezalar ya. zaten 3-4 maçta anca doluyo stadlar. derbinin özeti yayınlanacak onda da bakacak adam bomboş. bunların önemini kavrayamadık hala. atıyorum türkiye kupasında şenerin attıgı hayvani gol veya van persienin gol. adam onu ünlü blog sitesine koyuyo. millet bakıyo bomboş stadlar. direk rezalet. adam da katar ligi ile aynı kefeye koyuyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Boş olmaz o gün de, tabi esas kadronun yarattığı etkiyi yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 bide açıklanacak bilet fiyatına nekadar akıllısınız yav siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Türkiye liginin en iyi 2 takımının hemde bu kadrolarıyla belki de şampiyonu belli edecek maçına bedava bilet talebinde bulunmak.Abi donanımhaberi de geçiyorsunuz bazen kusura bakmayın da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 150 TL'ye verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 twitter'da arasanız çok rahat bedava kombine aktaracak birini bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 150'ye veriyorum bende isteyen varsa iletişin benle sıra 25 koltuk 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 abi nasıl ya, tribün komple ceza yemiyor mu nasıl satılıyor biletler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 o gün tribünde olanlara ceza verildi. yani ben maça giremiyorum ama başkasına devrediyorum o girebiliyo maça. müthiş bir ceza değil mi? çokta mantıklı. küfür falan etmedim ama gidemiyorum işte maça. benim yerime gelicek arkadaşıda özellikle beyefendi bir insan seçicem ki küfür etmesin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 tc kimlik numarasina mi ceza yaziyorlar ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 iyi ki hic o islere girmemisim o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 tc no ya değil de, o maça girenlerin pasoliglerine işleniyor işte.o kartla giremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 benim asıl merak ettiğim, aileden birinin kimlik bilgileri ile pasolig çıkartıp kendi fotoğrafımız koysak, ne olur acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 e bu şekilde tribünler boş olmıcak öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 benjani said: benim asıl merak ettiğim, aileden birinin kimlik bilgileri ile pasolig çıkartıp kendi fotoğrafımız koysak, ne olur acaba. Babanın ismine kart çıkar, kendi resmini koy, giriyorsun. Sana benzeyen ve maça gitmeyen birinin kartına kendi kombineni aktar, giriyorsun. Karttaki resmi kimse kontrol etmiyor ki, sadece ilk girişteki adam kartı senden alıyor, elindeki cihaza tutuyor o karanlıkta, arkadan ittiren onlarca kişi var, yeşil yanınca ekranda gogo. Yani kandırmak istersen baya yöntem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Llama said: e bu şekilde tribünler boş olmıcak öyle mi Boş olacağını mı sandınız? İnsan sayısı açısından hiçbir farklılık olmayacak. Tek olay tezahüratları daha az bilen bir kadro olması muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 bursayı niye kapadılar abi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Hakemin kafasına para attıkları için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 tribün kapatma gelmicekti cezalar gelcekti bla bla.. garip bir uygulamaya geçilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 tek tek tespit ederiz hayaline kapıldılar yapamadılar işte. ellerine yüzlerine bulaştırdılar her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 maraton üstten de arkadaş satıyor, ilgilenen olursa yönlendireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar