Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabit: Süper Lig 22. Hafta | Beşiktaş - Gençlerbirliği | 22 Şubat Pazartesi - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zagonun adamı biçmesi, ibonun sarı kart görmesi gereken pozisyonda görmemesi, daha sonrasında koşan adama arkadan yumruk sallayıp kırmızı görmesini mi dünkü maçla kıyaslıyorsunuz şu anda?
Mesaj tarihi:
Zago adama basmis kirmizi gormus. İbrahim adama hem tekme atmıs hem de ustten kafasına vurmus kırmızı gormus. Ahmet adama tekme atmıs topla alakası yok kırmızı gormus. Pancu adama acık taban giriyo kırmızı. Gokhan tehlikeli hareketten 2. sarıdan kırmızı. Ya okadar acıkki kartlar neyin tatavası yapılabilir suna anlamıyorum.

Bu arada buyuk(!) besiktas taraftarını goruyoruz burda. Zagonun arkadan bacagına bastıgı sakatlanan oyuncuya fırlatılan cisimler falan cok tatlı. Genellemek kolay tabi.
Mesaj tarihi:
abi kendilerine yapılınca haftalarca ağlayıp kendileri yapınca ne olacak bir kerede biz yapalım diyen bir taraftar grubuyla tartışmaya giriyorsunuz.daha maç bile başlamadan ne bu hakem tartışması onuda anlamadım
Mesaj tarihi:
Bu hakem o sene daha sonra oynattığı hiç bir maçı böyle yönetemedi sorun orada zaten. Gördüğünü çaldı diyorsanız evet, gel görki öyle değil işte, bu maçtan sonra kör oldu nedense.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Zago adama basmis kirmizi gormus. İbrahim adama hem tekme atmıs hem de ustten kafasına vurmus kırmızı gormus. Ahmet adama tekme atmıs topla alakası yok kırmızı gormus. Pancu adama acık taban giriyo kırmızı. Gokhan tehlikeli hareketten 2. sarıdan kırmızı. Ya okadar acıkki kartlar neyin tatavası yapılabilir suna anlamıyorum.

Bu arada buyuk(!) besiktas taraftarını goruyoruz burda. Zagonun arkadan bacagına bastıgı sakatlanan oyuncuya fırlatılan cisimler falan cok tatlı. Genellemek kolay tabi.

Esnaf said:

abi kendilerine yapılınca haftalarca ağlayıp kendileri yapınca ne olacak bir kerede biz yapalım diyen bir taraftar grubuyla tartışmaya giriyorsunuz.daha maç bile başlamadan ne bu hakem tartışması onuda anlamadım

o yüzden sildim mesajımı zaten tartışmaya gerek yok yine göremeyecek zaten o faulleri gidip özerin kartlarıyla penaltıyla falan kıyaslayacaklar :D

Darksun said:

Bu hakem o sene daha sonra oynattığı hiç bir maçı böyle yönetemedi sorun orada zaten. Gördüğünü çaldı diyorsanız evet, gel görki öyle değil işte, bu maçtan sonra kör oldu nedense.

evet o yüzden zaten videonun en başında tarihin kara lekesi vs. bişiler yazıyor =)
Mesaj tarihi:
Ozaman diger yonetimlerine laf ediceksin. Bu kararlar dogru cunku.

Bu mactaki kararlarla bizim mactaki kararlar arasında okadar benzerlik yokki. Burda fauller var ve kararlar net. Bizim macta faul yok. Kırmızı kartların (bence) 3/4 u dogru olsa da hepsi oyuncuların hakeme karsı 'misconduct'larından oldugu icin yorum hakkın var begenmeme hakkın var. Hakem soyle yapsaydı boyle yapsaydı dersin. Ha bence haksız olursun ama diyebilirsin yani. Zago gidip adama arkadan basmıs napıcak kırmızı mı vermiycek? Zagonun o an oldugu psikolojik durumun farkında mı acaba mı diye falan mı sorulacak? Hakem idare etseydi mi denecek? Ya da İbrahim hem tekme hem de tokat atıyor bir de arkadan yapıyor toplasan 2 kırmızı 1 sarı eden pozisyona kart vermeyecek mi?

Ha dunku macla ilgili de tabi Metin Tekin gibi zeki oldugunu dusundugum adamların 'tekme atılmadan 4 kırmızı oldu' gibi mal yorumlarını dinleyince uzuldum sanki futbolda kırmızı kartla sadece tekme cezalandırılıyormus gibi.
Mesaj tarihi:
madcow said:

yahu dünde gösterilen tüm kartlar doğru : )
Mesaj tarihi:
ben doğru diyorum bizim samsun maçına, banane yahu videonun başında yazandan. Ama bizim ülkede aynı pozisyonlarda fb/gs ye bu kararların verilmeyeceğinide bal gibi biliyorsunuz. Hangi maçta bu kadar rahat atabilmiş milleti.
Mesaj tarihi:
özerin 2. sarısına cidden doğru mu diyorsun, kinaye mi yapmaya çalışıyorsun anlayamadım. ilkinde de el kol yapma diye uyardığı adam ellerini arkada bağlamış düzgünce vallahi elle oynamadım hocam demeye çalışırken zart diye çıkarıyor sarıyı bunlar mı doğru şimdi? he onlar hatalı ama zagonun, ahmetin, ibonun hayvanlıklarına da çıkan kartlar hatalı diyorsan daha lafım yok zaten...
Mesaj tarihi:
Darksun said:

ben doğru diyorum bizim samsun maçına, banane yahu videonun başında yazandan. Ama bizim ülkede aynı pozisyonlarda fb/gs ye bu kararların verilmeyeceğinide bal gibi biliyorsunuz. Hangi maçta bu kadar rahat atabilmiş milleti.

http://www.youtube.com/watch?v=JLG5SBfDMXY
Mesaj tarihi:
Hayır ozerin kırmızısı yanlıs zaten. 3/4 = 3 bolu 4 ya da 4te 3 nasıl okursan. ya da 2. sarısı diyeyim. Ozerin ilk sarısında cok acık bisey var herkes pas geciyor. Hakem uyarıyor. Ozer hakem uyarırken konusmaya devam ediyor zaten. Hakem uyarısını bitirip (bana el kol yapamazsın bilmemne diyor) donuyor (baya eli kartına falan gitmeden donuyor yani). Ozer bisey diyor. Ne dedigini bilmiyorum hakem donup sarı gosteriyor.

Simdi ozerin ne dedigini bilmeden ozerin ilk sarısının yanlıs oldugunu soyleyebilir misin?

Konu da baska bir macın konusu ama neyse.
Mesaj tarihi:
abi hakem orda özere konuşma demiyor ki bana o parmak sallama hareketini yapamazsın, görürsem bir daha kartı görürsün diyor elle kolla da anlatıyor herkes anlasın diye. he verebilirsin sarı kartı hala konuşuyor diye ama böyle bir şey için sarı kart vermek çok çok ucuza kaçıyor bence. %60 oranında hatalı buluyorum tam olarak ahah.
Mesaj tarihi:
Tamam ozaman ortada bir karar olarak goruyorsun demekki hakemin hatalı oldugunu soyleyemezsin. En fazla ben boyle vermezdim diyebilirsin ama hakem obur turlu verebilir cunku sen hakemin tam ne duydugunu bilmiyorsun ses tonunu duymuyorsun vs. Zaten dunku tum televizyon yorumları ben buna boyle vermezdim falan diye gecistirildi. Cunku net degerlendirilecek bir hareket yok (Cavanda haric o direk hakeme tos attı yani öh) hepsi hakemin o anki durumu degerlendirip cıkartacagı kararlar.

Sanki itirazdan sarı alan ilk oyuncularmıs gibi 'elini arkaya baglamıs iste' ne var diyerek omuz silkeleyen cocuk tribine giren futbol yorumcuları vardı dun televizyonlarda iste.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

Darksun said:

Bir maçta 6 kırmızı görün sonra tartışalım :) 1 tane yanlış kırmızı arada boş bulunup verebiliyorlar. Gs geçen sene koskoca sezon son maç nazar boncuğu olsun diye verilen 1 kırmızı hariç hiç almadı. Son adamlardan tut bir yığın pozisyon var kırmızı yok. Fenerde son haftalarda iş işten geçince 4 tane mi ne aldı. Biz bu 6 kırmızıyı daha hemen sezon başındaki maçta alıp dağılmıştık.
Mesaj tarihi:

Biz 4 kırmızı aldık fenerbahce macında.

3 u aynı pozisyon icersinde. biri aynı anda cift sarıdan.

Su kadar tatava olmadı.

Bir de max 5 kırmızı alabiliyorsun mac 5. kırmızı da hukmen bitiyor.

Mesaj tarihi:

Darksun said:

Liebe said:

Darksun said:

Bir maçta 6 kırmızı görün sonra tartışalım :) 1 tane yanlış kırmızı arada boş bulunup verebiliyorlar. Gs geçen sene koskoca sezon son maç nazar boncuğu olsun diye verilen 1 kırmızı hariç hiç almadı. Son adamlardan tut bir yığın pozisyon var kırmızı yok. Fenerde son haftalarda iş işten geçince 4 tane mi ne aldı. Biz bu 6 kırmızıyı daha hemen sezon başındaki maçta alıp dağılmıştık.

http://www.youtube.com/watch?v=pfTjlFFHLRk

daha neler bulunur konur da ben baya balık hafızalıyım...
Mesaj tarihi:
Valla o halde bende fu.k off kırmızı kartını çıkarırım dağılırsınız, üzerine emrenin hemen bir hafta sonra defalarca söyleyip bir halt almayışını çıkartırıp, örnek istiyorsanız en saçmaları bizde bence fazla zorlamayın. Fernandesin soyunma odasının kapısına tekme atıp 2 maç ceza almasını 2. maçın fener maçı olmasının cezasının indirilmeyişi , aynı şekilde volkanın kapıyı aynı sezon indirmesine ceza görülmeyişi ohooo bizde daha neler var neler :)
  • Yeni Oluştur...