Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi: Galatasaray - Lazio | 18.02.2016 | @21:05

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Sabri reis olmadı, hala kendisine laf ediyoruz. Adamın çok iyi oynadığı 3 maç var sezon boyu, o üç maçtan biri şansa bu maça denk geldi. Donk

madcow said:

Denizli beni yollayın da ben de paramı alıp yatayım diye ugrasıyor iste nolucak.

Bunun hakkaten bir kuralı olmalı ya. İmzalar atılırken hedefler belirlenip o hedeflerin cok dısına cıkan TD leri kovmak serbest olmalı.

Onun yerine kamyonla sabit maaşa parayı yığmıyosun, onun yerine hedeflere göre kademe kademe maaşı oluyor. Tabii bizde o sistem yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Su yoruma da hastayım 'X X diyordunuz noldu?' Adamın son 3 mu 4 mu lig macında pas ortalamaları %80 in altında. Defansta kosmuyor. Mudahale etmiyor sozde CB orjinli bir herif. Sadece bu macta orta sahada yaptıgı usengec hamlelerden/paslardan 5 pozisyon falan verdik.

Boyle bir oyuncuyu cıkartmayıp. Sol bekte kosan gayette iyi oynayan adamı Olcan icin cıkartırsan bunun altında bisey vardır. Hele bir de son anlarda gol kovalamaya calısırken Sneijderi cıkartıyorsan hele o daha muhtesem.
Sosyal ağlarda paylaş

Sneijder'in tarih yazması ile alakası yok. Deplasmanda italyaya gideceksin evinde kazanmazsan adamlar kesin turu atlıyor nerdeyse duran top olsa korner olsa uzaktan sut cekilecek olsa araya pas atılacak orta atılacak olsa ilk bakacagını adamı 2 dakka kala cıkartıp sezon performansı sorgulanan yasini sokuyorsun.

Bizle bassak geciyorsun heralde derler adama.
Sosyal ağlarda paylaş

DavidMills said:

Denizli hakkaten ekmeğinizle oynuyo.

İyi de Donk, donk diye yırtınıyodunuz 1 maçta adam satılmaz ki. Sabri hemen reyiz oldu yine. Ulen futbolumuz bundan ilerlemiyo işte asddsaas.

dostum şu yorumuna o kadar katılıyorum ki. Ama sadece futbolla alakalı değil millet olarak her ama her konuda böyle garip bir kafadayız. Sadece adam gömmeye çalışıyoruz. Picasso, Messi, Einstein, Da Vinci vs Türk olsa onlara da demediğimizi bırakmayacaktık.
Sosyal ağlarda paylaş

vay anasını once gs gol atar 1-1 2-2 biter dedim tuturdum ama benim aklımdan gecen hiç böle bir mac degildi. Denizli zaten kötü olan kadroyu bu kadar kötü kullandıgı halde mac 1-1 bitti ilginc yani. Gsın ciddi bir sansı var hala
gsda bir sürü gereksiz adam var ustune bu gereksizler kosmuyor sneijder deli dana gibi kosuyor. İş etigi midir nedir ama adam trde izledigim en iyi oyuncu her gelen yıldızın illa bir defosu oluyordu bu adam hırslı, iş ahlakı zirve yetenek desen suan ligdeki herkesi cebinden cıkarır ama sen adamı mactan cıkar, gercek mevkisinde oynatma, frikik kullandırma ilginc cidden gslı degilim sinirlendim
Sosyal ağlarda paylaş

Abi boşa konuşuyosunuz. Donk şu takımda en iyilerden biri. Bunu zaten biz söylemedik geldiğinden beri oynadığı maç kapasitesi ile siz istatistiklediniz. Zaten kötü de değil. Burağı sattınız (ne iyi ettiniz), ama Burak yerine oynatacak forvet yoksa Denizli ne yapsın? Sadece forvet hattı değil, haikaten ortaya karışık kadro var GS nin elinde. Umut'un kapasitesi belli de kimi oynatacan? Adana Demirspor maçı değil bu, eski Lazio olmasa bile Lazio işte. Sneijder zaten GS de tek adam, son 3 dakika insiyatifinden dolayı Denizli yi değil yönetimi gidin yıkın abi asdfsfs..

Ayrıca maç feci sıkıcıydı, ama bu kadro ile GS için bence 1-1 iyi skor. İtalya da bile alabilirsiniz. Sabrinin reyizliği falan tutarsa. Bu senere turizm de nanay, Dursun'un kafa iyice duracak bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Acıp son 4 haftanın ntvsporun 90+ programında galatasaray maclarını dinle. Her mac Donkun pas ortalamaları neden bu kadar dusuk, neden cok top kaybediyor, neden top kazanamıyor, orda donk oldu mu diye tartısılıyor. Ben kafamdan sallamıyorum. Donk'un %70ten dusuk pas yuzdesiyle oynadıgı mac vardı ya. Adamın gordugu topa kosmadıgını izledik bu mac iste. En az 5 6 tane yuruyerek gittigi icin yetisemedigi top vardı ya.

Al suan bile Metin Tekin aynı seyleri soyluyor eski seyleri izlemeye useniyorsan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...