oldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Bilemedim nereye yazim. Lavezzi de gitmiş korkunc bir paraya. Bu Çinliler bir sene sonra vermiyoruz bu parayı derse noluyo adamlar zaten UEFA ya dahil degiller. Klüplerin yaptıgı bişe için adamları Dünya kupasından da men edemen.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 peşin vermediklerini nereden biliyorsun
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 adamlar çok büyük yatırım yapıyor. futbolcu almak ile alakalı değil olay. önce asyanın sonra ise dünyanın en büyük liglerinden biri olmak amaçları. yayın geliri de şimdiden hayvani bir seviyeye ulaştı. yani 4-5 sene önceki para sıkıntıları falan olmaz. türkiye ligine gelen yabancılar düşünsün onu. altyapıya da hayvan gibi önem veriyorlar. türk mantığı değil, cidden hayvan gibi önem veriyorlar. almanyanın yaptıgı devrim gibi.
oldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Ya ne biliyim adamlar mmorpglerdeki gibi ekosistemi degiştiriyorlar komple. Lavezzi 15 milyon alacak diyorlar. Avustralyalı futbolcuları zaten leblebi gibi topluyorlardır. Neyse bu baslıkda ordaki macları konusuruz o zaman büyük lig olacaklar madem. :D Neyyy peşin mi laynnn öyle yapmıslarsa tebiyesizlik olur artık vay emenike Fistan said: peşin vermediklerini nereden biliyorsun rahatsız oluyom evet bu kadar cok para kazanmaları rahatsız ediyor etmiyor diyen yalan der
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 2015te 1.3 milyar dolar teklif etmişlerdi yayın gelirine. şimdi ne oldu kim bilir kaç olacak bilmiyorum. premier lig 2.5 milyar dolar.
oldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Demek istedigim o işte UEFAya dahil degiller olmaları da gerekmiyor. E fifa sportif olarak ne ceza verebilirki bir tek dunya kupası var onunda klüplerle bir alakası yokki. Milli takıma bu yüzden ceza verecek halleri yok heralde
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 uefa yok afc var işte. kaldı ki sen önce kendi ligini düşün abi asdf. ne futbolcu parası veren var ne avrupaya gidebilen kulüp.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 oturdun senaryo yazdın YA ÇİN SENEYE PARAYI ÖDEMEZSE? diye niye seneye ise sanki, oyuncuyu aldık seneye ödeyeceğiz diye bir anlaşma yaptıklarını da uydurdun kendince sonra avrupa futbol federasyonları birliği UEFA'ya üye olmadıkları için kulüp bazında ceza veremezler falan diyorsun YOK CONCACAF'a üye olsalardı... FIFA dünya kupasına mı almayacak? diye devam ediyorsun falan. beyni yere mi attın
oldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 attım valla o kadar para kazanılmamalı beynim uctu gitti Erdal bakkal oldum.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 çalışıyolar kazansınlar boşver çin'in dünya kupasını görürüz bizim nesil olarak bence
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Bi haberde gördüm adamlar 50bin futbol okulu açmış. 50bin. Amaç en çok izlenen lig olmak.
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 bizde 50 000 lisansli futbolcu yoktur ..
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 aktiftablet said: Bi haberde gördüm adamlar 50bin futbol okulu açmış. 50bin. Amaç en çok izlenen lig olmak. sadece o değil amaç şuan bu 50bin okul açarak şuan yatırdıkları paraları geri kazanmak futbolcu satarak
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 http://www.independent.co.uk/news/pictures/chinas-football-academy-worlds-biggest-football-school-in-pictures-9545974.html#gallery http://www.ctvnews.ca/world/china-s-soccer-goal-football-academy-set-sights-on-world-cup-wins-1.2409207 böyle futbol okulu bizde yok zaten.
oldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Yakında izlemeye baslarız cin ligini yada izleyemeyiz sifreli kanallar faln alır :D .
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Adamların oyuncu havuzu muazzam zaten.Futbol'a yatırımın karşılığını muhakkak alacaktır ileride :)
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 haberde yazdığı gibi hükümetin önceliklerinden biri bu. okullara futbol ders olarak eklenmiş. bir de altta şöyle güzel bir yorum gördüm: For one benchmark, though I'm sure some Soviet citizens played hockey before 1955, it was in that year that the Soviet government made hockey a national priority and 15 or so years later their men's national team was nearly as good as Canada's. futboldaki cafulu falan brezilyaya eşit olmak gibi bir şey.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 beşiktaş bile birini alabilir deniyor sezon sonu
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 MLS'in hızla artan popülaritesi ve kalitesinden sonra doğru yatırım ile güzel yerlere gelinebileceğini rahatça gördüler. Normal yani keseyi iyice açıp yardırmaları.
oldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Amerikada bir tane dedicated oyuncu dedikleri bir hak var sanırım onun dısındakiler salary cap e dahil oluyor. O tek oyuncuya istedikleri kadar abana biliyorlar.Amerikadaki fikstur faln filanda cok daha farklı diye biliyorum ama yamuluyor da olabilirim. Ama iyi oluyor baska kıtalarda da futbolun populer olması birkac MLS macı izledim bizim ligden cok daha onde zatende fransa ligine yakın geldi yada gözümde büyüttüm sadece.
reyou Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 abd milli takim bazinda otturuyo zaten tum devleri, ezilerek yenildiklerini hic gormedim. cin i cok takip etmiyorum ama, kulturel olarak bir brezilya ya da ingiltere, italya, porkekiz gibi futbol asigi adamlar degil. zorlama transferlerle premier ligin yarisini transfer etseler, futbol ruhunu her alanda veremedikten sonra donup kimse izlemez bile. katar liginden hallice olur.
Öne çıkan mesajlar