Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi: Fenerbahçe - L.Moskova | 16.02.2016 | @19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2-0'a üzüldüm. O kadar pozisyon, o kadar şans. yenmedik, ezdik denebilecek bir maç.

Yalnız bu maç futboldan ne kadar anlamadığımı tekrar gösterdi. Lütfen biri açıklasın;

Beşiktaş ligde çok gol atan, çok iyi oynayarak kazanan bir takım. Fenerbahçe de genellikle bir farkla, zaman zaman zorlanarak maç kazanan bir takım.Beşiktaş'ın iki maçta yenemediği bu takımı nasıl böyle hoşaf ederek yenebiliyoruz?? Bu futbolda 1+1 niye 2 etmiyor??
Mesaj tarihi:
hakem, fenerasyon, aziz kelimelerinin fayda etmeyeceği bir maç için uydurulabilecek bahanelerden biri. en iyi oyuncularını sattılar da gelir birazdan safds
Mesaj tarihi:
cmrownz said:

Bekliyodum ne zaman biri adamlarin lig bitti yaa yoksa oyle olmazdiya getiricek lafi diye ahahah. Geri kalan ov yeahcilerde gelir simdi.

bana diyorsan adamın sorduğu soruya cevap yazdım, ben zaten fenerbahçeliyim, bi önceki sayfa, 3 mesaj önce yazdığıma da bak istersen, şapşal
Mesaj tarihi:
Aptallik lvlini burada mi kasiyoruz?

Amk sanki 3 gun once 4 tane sikistirmamislar gibi aksam aksam enistenizle delirmissiniz yine.

Bravo yendiginiz icin.
Mesaj tarihi:
saraçoğlu'nda normal sonuç ya, bakmayın bizim maçlarda da bok gibilerdi de mal gibi oynamıştık. 1-0 falan olsaydı moskova da belki sıkıntı olurdu da 2-0'ın rövanşı zor da olsa turu atlar fener.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Aptallik lvlini burada mi kasiyoruz?

Amk sanki 3 gun once 4 tane sikistirmamislar gibi aksam aksam enistenizle delirmissiniz yine.

Bravo yendiginiz icin.

asdklfjslfdjdslkfjlsdjflksjflsdjklds

sen caplemissin kasmana gerek yok artik
Mesaj tarihi:
Peregrin said:

Lokoya yetememis renksizler kacmis lan basliktan. Cok zevksiz :(

bir üstünde yorumum var ne alakası var :D
Sizin rusya macerasında umarım kötü seyler olmaz.Hani bizde leşiz ama ruslar bize göre bu konuda master düzeyindeler. Her türlü pislik yapacaklardır gibime geliyor.
  • Yeni Oluştur...