Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 sevincini anlatabilir misin tam olarak neye sevindin, linkin silinmesi nasil bi mutluluk yarattı sende ve neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 karninda kelebekler varmis gibi hissetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 olm muhabbet niye bir anda söndü ki, doğru dürüst kızı çekiştiremeden, yargılayamadan soğan halkalarının içine sokamadan yitmiş gitmiş ya. black-ice tam olaya girmek üzereyken bir uzaklaşmış, bonepart erkekliğin şanından girip cüzdan.mpg'den çıkmış, barzo.swf yerine barzo.jpg konmuş. bana yetmedi 25 sayfa. kız 14k'lık arkadaş çevresine benim meriç hiç hesabı ödetmiyo biliyooo mosooon, hem de kuş kadar maaşıyla diyemediği için ayrılmış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 la kizin garanti ayrilacagi vardir. "benim Marti zugurt geziyor, beni borger king'e goturdu, onda da bana double kofte burger aldirip, "aa senin aldiginin yaninda bedava bi menu daha mi veriyorlar!! DUR BEN ONU YERIM!!" dedi biliyor musun AdaKubraCan!!" diye ayrilmamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 En kritik noktayi atlamayin. Gitmis bunu babasina anlatmis (yersen) addfafdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 abicim olayda özet şu kimse kız haklı demiyor aştık biz o denklemi biz diyoruz ki senin yaptığında en az o kadar hatta daha fazla şaçma yoksa kimse kız haklı demiyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 abi simdi kiz hakli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 erkeklik şanım bu topiğe fazla geldi yazamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 fındığı olan birinin bence haksız olma ihtimali yok. merhaba. ben meriç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Madcat said: olm muhabbet niye bir anda söndü ki, doğru dürüst kızı çekiştiremeden, yargılayamadan soğan halkalarının içine sokamadan yitmiş gitmiş ya. black-ice tam olaya girmek üzereyken bir uzaklaşmış, bonepart erkekliğin şanından girip cüzdan.mpg'den çıkmış, barzo.swf yerine barzo.jpg konmuş. bana yetmedi 25 sayfa. kız 14k'lık arkadaş çevresine benim meriç hiç hesabı ödetmiyo biliyooo mosooon, hem de kuş kadar maaşıyla diyemediği için ayrılmış lan. dur konuya odun atalım o zaman. bence kız gayet haklı. hem az gelirli hem barzo olup üstüne hesap kitlemesi fazla olmuş. karnım tok ekmeğim tüm olsun diye bir dünya yok. diğer niteliklerden yoksunsanız farklı konularda kendinizi göstereceksiniz. kız da onu diyor zaten. sen ayak uydursaydın, he deseydin, bana değer verdiğini gösterip elindeki 3 kuruşu bile benim için harcasaydın (kısaca yatırım yapsaydın, gösteriş yapsaydın) ailem bizi ihya edecekti diyor. ailemin gözünü boyasaydın diyor. e haklı. neden haklı çünkü ilişki bana kalırsa zaten çıkar üzerine kurulu. şuraya yazıyorum o kız zengin kızı değil de işsiz veya 3 kuruşa çalışan mütevazi bir ailenin kızı olsaydı bizimki o kızla hiç ilişki bile kurmazdı. zengin kızı kapayım, istasyondan gelen parayla boğaza karşı margarita içerek kaşlarımı aldırayım diye planlar yapıyorsanız birşeylerden taviz vereceksiniz abi. ben 2 öderim 3 başkası öder diye gezmeye gerek yok. yada denginiz bi kız bulun bu iş huzur içinde çözülsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Abi kız çok haksız zaten. Ama lord da haksız. Hatta ilk yorum lordun fotosu olaydı da olay bu kadar büyümeyeydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ailenin gözünü boyamak, ailenin olmadığı ortamda bk hesabını ödemekle mi oluyor? kız ailesinin gözünü boyatmak isteseydi meriç ödüyo derdi nolcak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 iyide kız anlatıyor aileye işte. yada kız kendisi rahatsız oldu, suçu aileye attı. bilememdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 imamizer said: Madcat said: olm muhabbet niye bir anda söndü ki, doğru dürüst kızı çekiştiremeden, yargılayamadan soğan halkalarının içine sokamadan yitmiş gitmiş ya. black-ice tam olaya girmek üzereyken bir uzaklaşmış, bonepart erkekliğin şanından girip cüzdan.mpg'den çıkmış, barzo.swf yerine barzo.jpg konmuş. bana yetmedi 25 sayfa. kız 14k'lık arkadaş çevresine benim meriç hiç hesabı ödetmiyo biliyooo mosooon, hem de kuş kadar maaşıyla diyemediği için ayrılmış lan. dur konuya odun atalım o zaman. bence kız gayet haklı. hem az gelirli hem barzo olup üstüne hesap kitlemesi fazla olmuş. karnım tok ekmeğim tüm olsun diye bir dünya yok. diğer niteliklerden yoksunsanız farklı konularda kendinizi göstereceksiniz. kız da onu diyor zaten. sen ayak uydursaydın, he deseydin, bana değer verdiğini gösterip elindeki 3 kuruşu bile benim için harcasaydın (kısaca yatırım yapsaydın, gösteriş yapsaydın) ailem bizi ihya edecekti diyor. ailemin gözünü boyasaydın diyor. e haklı. neden haklı çünkü ilişki bana kalırsa zaten çıkar üzerine kurulu. şuraya yazıyorum o kız zengin kızı değil de işsiz veya 3 kuruşa çalışan mütevazi bir ailenin kızı olsaydı bizimki o kızla hiç ilişki bile kurmazdı. zengin kızı kapayım, istasyondan gelen parayla boğaza karşı margarita içerek kaşlarımı aldırayım diye planlar yapıyorsanız birşeylerden taviz vereceksiniz abi. ben 2 öderim 3 başkası öder diye gezmeye gerek yok. yada denginiz bi kız bulun bu iş huzur içinde çözülsün. http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20141031052801/yakuza-mob-roleplay/images/0/06/Tumblr_m1dtg1tFhN1r0pdc7o1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 argosun yerinde olsaydım o banka senin bu banka benim kredilere dalar, kızın elini cebine attırmazdım. ama argos sonunu düşünen kahraman olamaz demiş ve ultimatomu çekmiş "ödeyeceksin, bak cebimde 5 lira var 5 görüyo musun" demiş, ve tekmeyi yemiş. gg no re. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 burdan yaşadığı her boku annesine anlatan kızların da bir çocukluğuna inip travmalarını çıkarsak iyi olur. bir insan eve gidip annesine babasına bugün naptınız sorusuna; bk'ya gittik hesabı bana kitledi diye muhabbet niye yapar bunu bir irdeleyelim. gerdek gecesinde annesini arayıp yardım falan da ister bunlar. bana öyle geliyor yani bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 abi kız 14k maaşla gezip tozuyorsa ne anlatacak 8 saat bilg başında çalışmıyor ki eve gelince yoruldum desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 oyle bi kizdan kil payi kurtuldum ben de. araya mesaj girmis. 14k dan da kurtulur muydum kurtulurdum ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 o da doğru lan ne anlatçak bu kız, ne muhabbet buluyorsunuz konuşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 damizlik iste bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Madcat said: ailenin gözünü boyamak, ailenin olmadığı ortamda bk hesabını ödemekle mi oluyor? kız ailesinin gözünü boyatmak isteseydi meriç ödüyo derdi nolcak ki? olm birer mc flurryde alıp anasına babasına götürseydi onuda mı biz sölücez tatlı yiyelim tatlı konuşalım derdi asfasfsafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 benimde böyle (bana göre) aşırı zengin bi kız arkadaşım vardı(sevgili değil) alman usulü hesap öderken falan acayip hoşuna giderdi bende katılıyım ben ödeyim vs diye hiç görmemişti böyle şeyler mutlu olurdu acayip.seninki tam kezbanmış lord gerçi sanada müstahak böyle kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Madcat said: o da doğru lan ne anlatçak bu kız, ne muhabbet buluyorsunuz konuşacak. yok onla alakalı değil senden daha çok muhabbet açar daha çok boş vakti var işte önemli olan nasıl değerlendirdiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 sevgili yapsaydin sen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 kız gayet haklı lan, adama arkadaslarının parasını yemek yetmemis kıza dadanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar