Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King'de Hesabı Ödediği İçin Ayrılan Kız

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

olm muhabbet niye bir anda söndü ki, doğru dürüst kızı çekiştiremeden, yargılayamadan soğan halkalarının içine sokamadan yitmiş gitmiş ya.

black-ice tam olaya girmek üzereyken bir uzaklaşmış, bonepart erkekliğin şanından girip cüzdan.mpg'den çıkmış,

barzo.swf yerine barzo.jpg konmuş.

bana yetmedi 25 sayfa.

kız 14k'lık arkadaş çevresine benim meriç hiç hesabı ödetmiyo biliyooo mosooon, hem de kuş kadar maaşıyla diyemediği için ayrılmış lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

olm muhabbet niye bir anda söndü ki, doğru dürüst kızı çekiştiremeden, yargılayamadan soğan halkalarının içine sokamadan yitmiş gitmiş ya.

black-ice tam olaya girmek üzereyken bir uzaklaşmış, bonepart erkekliğin şanından girip cüzdan.mpg'den çıkmış,

bana yetmedi 25 sayfa.

kız 14k'lık arkadaş çevresine benim meriç hiç hesabı ödetmiyo biliyooo mosooon, hem de kuş kadar maaşıyla diyemediği için ayrılmış lan.

dur konuya odun atalım o zaman.

bence kız gayet haklı.
hem az gelirli hem barzo olup üstüne hesap kitlemesi fazla olmuş.

karnım tok ekmeğim tüm olsun diye bir dünya yok. diğer niteliklerden yoksunsanız farklı konularda kendinizi göstereceksiniz. kız da onu diyor zaten. sen ayak uydursaydın, he deseydin, bana değer verdiğini gösterip elindeki 3 kuruşu bile benim için harcasaydın (kısaca yatırım yapsaydın, gösteriş yapsaydın) ailem bizi ihya edecekti diyor. ailemin gözünü boyasaydın diyor. e haklı. neden haklı çünkü ilişki bana kalırsa zaten çıkar üzerine kurulu. şuraya yazıyorum o kız zengin kızı değil de işsiz veya 3 kuruşa çalışan mütevazi bir ailenin kızı olsaydı bizimki o kızla hiç ilişki bile kurmazdı.

zengin kızı kapayım, istasyondan gelen parayla boğaza karşı margarita içerek kaşlarımı aldırayım diye planlar yapıyorsanız birşeylerden taviz vereceksiniz abi. ben 2 öderim 3 başkası öder diye gezmeye gerek yok. yada denginiz bi kız bulun bu iş huzur içinde çözülsün.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

Madcat said:

bana yetmedi 25 sayfa.

dur konuya odun atalım o zaman.

bence kız gayet haklı.
hem az gelirli hem barzo olup üstüne hesap kitlemesi fazla olmuş.

karnım tok ekmeğim tüm olsun diye bir dünya yok. diğer niteliklerden yoksunsanız farklı konularda kendinizi göstereceksiniz. kız da onu diyor zaten. sen ayak uydursaydın, he deseydin, bana değer verdiğini gösterip elindeki 3 kuruşu bile benim için harcasaydın (kısaca yatırım yapsaydın, gösteriş yapsaydın) ailem bizi ihya edecekti diyor. ailemin gözünü boyasaydın diyor. e haklı. neden haklı çünkü ilişki bana kalırsa zaten çıkar üzerine kurulu. şuraya yazıyorum o kız zengin kızı değil de işsiz veya 3 kuruşa çalışan mütevazi bir ailenin kızı olsaydı bizimki o kızla hiç ilişki bile kurmazdı.

zengin kızı kapayım, istasyondan gelen parayla boğaza karşı margarita içerek kaşlarımı aldırayım diye planlar yapıyorsanız birşeylerden taviz vereceksiniz abi. ben 2 öderim 3 başkası öder diye gezmeye gerek yok. yada denginiz bi kız bulun bu iş huzur içinde çözülsün.

http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20141031052801/yakuza-mob-roleplay/images/0/06/Tumblr_m1dtg1tFhN1r0pdc7o1_500.gif
Sosyal ağlarda paylaş

burdan yaşadığı her boku annesine anlatan kızların da bir çocukluğuna inip travmalarını çıkarsak iyi olur.

bir insan eve gidip annesine babasına bugün naptınız sorusuna;
bk'ya gittik hesabı bana kitledi diye muhabbet niye yapar bunu bir irdeleyelim.

gerdek gecesinde annesini arayıp yardım falan da ister bunlar.
bana öyle geliyor yani bilemedim şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

ailenin gözünü boyamak, ailenin olmadığı ortamda bk hesabını ödemekle mi oluyor?

kız ailesinin gözünü boyatmak isteseydi meriç ödüyo derdi nolcak ki?

olm birer mc flurryde alıp anasına babasına götürseydi onuda mı biz sölücez
tatlı yiyelim tatlı konuşalım derdi
asfasfsafsd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...