pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 yolla pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Arama için bi yöntem bulmam lazım fikri olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 gnx ben de alayım lazım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ben de tam onu soracaktim. arama yapilmiyor ve cok fazla kitap varmis. acaip karisik su anda. tam ne farklari var bilmiyorum da, keske google drive a koysaydin. onda arama yapiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Google drive a geçiriyim ozaman ya 60 GB diye buraya atmıştım Hmm google driveda da public sharede arama olmuyor... ancak Paylaşılanlara eklersen oluyor... iyi bari öyle yapayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Öhh sadece Eğitim amaçlı yazılar 60gb olmuş diğerleriyle beraber 100gb i geçiyor :( 100gb download ettirip upload ettirceksiniz bana afklasjkflsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 öm lütfen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 formatı nedir ipad e aktarabiliyor muyum? bide paylaşabilirsin benimle de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 abi iceride cok hype seyler yok..2-7 sayfalik egitim yazilari bircok konuda rtf formatinda..torrentten indirilmis best book serileri keza aylik cikan kitaplar..hepsi ingilizce..kitaplar epub azw.. bir iki cizgiroman cbr ..ole iste.. ama yine de ugrasmis..egitim materyalleri acip vikipedia okumak gibi sadece text ama..saolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ÇABUKÖDEV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Introduction to Algorithms by Thomas H. Cormen 3. versiyonu var mi ya varsa nerede bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Atmadıklarım var sanırım biraz bekleyin Nasıl olsa herkesin Gmail i var diye Google Drive a geçiriyorum... Ekledikten sonra Aramada yapabileceksiniz. Yada atıyor zaten beklemeyin... https://drive.google.com/folderview?id=0B65ge59mpNQRV012UUNLTXNzd2c&usp=sharing# Buyrun ;) SenariouS var direkt gör diye root a attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 #bookz nasıl kullanılır bir konumuz vardı, onu da bulsanıza bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 xdcc nin herkese hitap ettiğini düşünmüyorum yıllardan beri kullanıyorum ben bile sıkılıyorum bazen 17 yıl oldu xdcc kullanalı... /msg [MG]-APP|EU|P|KillerZ0 xdcc send #3275 ve #bookz diyorsun :) biraz fakir orası tüm xdcc verisi kıyaslanınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Ben bendeki ebook arşivini paylaştım editor'e o da sağolsun eklemiş şimdi herkes faydalanabilir bayaa bol roman epub içeriği var ama kaos karışık arşiv roman klasöründe sanıırım hepsi. sadece eğitim dökümanları yok yani artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Okay transferler tamam Kapatıyorum diğer ÖzelMesajla attığım linki Googleda bütün hepsi ;) http://epicpix.com/wp-content/uploads/2016/02/ff_3055.jpg acaba 500gblik marvel arşivimide uplasammı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Editor said: acaba 500gblik marvel arşivimide uplasammı... şu gerçekmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 evet ... 2-3 kişi isterse uplayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 abow abi o pdf tools yazisi nedir kitaptaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ahahha online repair eden site ya hemen watermark i yapıştırmışlar... bozuğunu atayim program varsa onla yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 yok ya is gorur bu sagolasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 şimdi sen söyleyince biraz sayfalara baktım bazı formüller filan grafikler bozuk hep yazılar sadece düzgün çıkmış öbürlerini kurtaramamış sanırım. Ben yine bi sniffer i açık bırakırım yakalarım illa düzgün olanı ;) AHAHA BULDUM LAN ne ballı adamsın asfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 navyamphs said: Editor said: acaba 500gblik marvel arşivimide uplasammı... şu gerçekmi? uplamassan adam değilsin. bak adam değilsin demiyorum uplamazsan adam değilsin. http://images.beyazgazete.com/haber/2015/2/9/20150209_ahmet-cakar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Marveli atarsan büyük sevap kazanırsın, valhallada yerin hazır olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Editor said: evet ... 2-3 kişi isterse uplayim adını dağlara yazasrım o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar