aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 neyin serisi onu bile anlamadim ben, mercedes heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 yok iphone bence 6s plus alsın daha geniş ekran :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Valvyn said: Milletin babasının zengin olması da suç olmuş söyliğimde satsın savsın bana bişi bırakmasın suc? bosver sen, bana versin. kendi cocugumu ukala olarak yetistirecegim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 klasik Türk kafası herkez çile çeksin herkez sürünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 2010 model araba nasıl emektar oldu ilk cümlede kaldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 ozel okula falan gonderecegim ama herkes yazmayi bile ogrenemeyecek mesela. parasiyla alirim diplomayi gerci, sorun degil. ozel okullar neden var ki, hahahaha. dur puromu da dolarla yakayim hahahay! ay cok guzelmis zengin olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Bu kafayla Mustafa Koç yeni rahmetli oldu onun kızlarınada yaz baba parası yiyosunuz diye.Hatta onlar dede den bile yiyo bu kafayla devam hiç bozma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 kizlarina da... gerci tdk'ye parasi neyse verir kurali degistirtirim yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Selam, Havalar soğuk, dallardan sular çekilmiş... tam budama mevsimi... 5'e devam derdim ben. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Merhaba, Yorumlar için teşekkür ederim. İstedigim donanımı alabilmek için ön sipariş furyasının geçmesini bekleyeceğim, yani tahminen 2018 Ocak tan sonra yeni kasa 5 serisinde karar kıldım. Dolayısı ile 2 yıl daha bu araba ileyim. aracım 83bin km de. daha yeterince yıpranmadı. 2 sene daha mutlu mesut takılırız gibime geliyor. Head up display su anda borusan isterseniz takıyor. konsol ve on cam degisimi artı hud kiti. 2 yıl fena bir kullanım süresi degil. önerir misiniz taktırmamı? yoksa bu arabaya artık yatırım yapmamamı mı önerirsiniz? bursa-istanbul, istanbul-ankara, istanbul-izmir uzun yol yapıyorum bu aracla. gece yolculuğu dahil. ayda 2 kere falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Headup kaça maloluyor sonradan taktırınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 600 euro + KDV demislerdi en son. ama baya oldu soralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 o kadar gerekli bir şey mi gerçekten o özellik? gerçek hayatta yani ne bileyim bana biraz gimmicky gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 kıytırık araçlarda küllük bile 200 TL'ye satılırken 600 öro güzel fiyatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 gereğinden fazla dikkat dağıtıcı gibi geldi bana videolarda, çok lüzumlu bişi değil bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bi sıfırı eksik koymuş oğlum saf mısınız sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 5, 4ten daha iyi olduğu için 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ben olsam üstüne biraz para koyar 6 alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 head up efsane bişey. benim ilk alacağım iki opsiyon bang and olufsen sistemi ve head-up display olurdu. dikkat dağıtıcı denmiş de tam tersi bişey yoldan gözünüzü ayırmadan navigasyon dahil bir çok şeye bakmanızı sağlıyor nasıl dikkat dağıtıcı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 navigasyon için bir şey diyemeyeceğim izlediğim videoda yoktu navigasyon ya da farketmedim ama onu da zaten ses ile halledebiliyorsun. tabi görmek daha efektif oluyor ayrı mesele. hız için gerektiğinde müsait olunca bakıyorsun kafi oluyor zaten, sürekli gözümün önünde olması bana daha çeldirici gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Esh said: bi sıfırı eksik koymuş oğlum saf mısınız sdfg yok. kosifler kampanyasi 600 euro idi o sirada hakkaten. ama 5 ay onceydi o. sormak lazim tekrar. aracimda hi-fi donanim secenegi var. b&o olmasa da yine de guzel kalite aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 senko said: ben olsam üstüne biraz para koyar 6 alırdım. 6 yi ikinci el demiyorsan eger ustune birazdan daha cok para gerekiyor. benim arabanin sifirindan iki tane ile falan 6 alirsin ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 oldu olacak biraz daha koyun 7 alın haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar