Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 serisi vs 4 serisi

Namessar

Öne çıkan mesajlar

2010 agustos cikisli emektar f10 5.20d aracimi degistirecegim.

iki opsiyonum var, hemen simdi 4.20d xdrive almak, ya da yeni kasa 5 serisi ciktiginda 5.20d almak. (tahminen 2017 Mayis ilk siparisler gecilir, bizde lansman bir 5 ay falan gecikmeli oluyor)

ancak istedigim bazi ek donanimlar var:

-integral aktif (su andaki aracimda var, vazgecmem)
-Hud ( acaip lazim oluyor uzun yol cok yapiyorum, ozellikle gece, su anda pahaliya takiliyor, fabrika cikis siparis vermek lazim)
-bluetooth (bu kolay, sonradan da takilir, her durumda ucuz)
-harddrive li ve genis ekranli ekstra multimedya secenekleri, mumkunse bmw connect ile. (tamamen simarikliktan istiyorum, vazgecilebilir)
-adaptif far (koy yollarinda ve gece yolculuklarinda lazim, yoklugu su anda uzen seylerden)

5 serisi bunlari ekleyince, yeni kasa on siparis kazigi ve OTV nin 2010 agustos dan bu yana artmis olmasi ile ucup gidecek muhtemelen. ayrica xdrive olmamasi cok buyuk olasilik.

hemen bugun bir 4.20d onerir misiniz? baya bir indirim alabilirim sanirim 4 serisine. ancak donanimlari eklettirirler mi onu bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Stoktaki begendigin bir 420 icin guzel bir pazarlik et, ardindan istedigin opsiyonlarla siparis suresi ve fiyati al. Migdeni bulandirmazsa (ihtimal vermiyorum) 420 cok guzel araba.

5 den inince malzeme farkini genel olarak surus farkini cok derinlerden hissediceksin ama, imkanin varsa 3-4 gun kiralamayla 420 ye bi bakmak mantikli olabilir.

Ben buyuk ihtimalle 5 serisini beklerdim. ama mevcut 5 in de yeni kasa duyulmadan okutulmasi lzm o bir gercek.
Sosyal ağlarda paylaş

neden xdrive?

4serisi tasarim olarak oldukca spor. baya yere yakin, koltuklar alcak koltuk acilari bir degisik. trafikte cogu aracin surucusunden daha alcaktasin, bu da goeus acini etkiliyor (veya bana oyle geliyor). her halukaeda 5serisinden farkli bir surus olur. uzun yolda rahat edemeyebilirsin.

4.20 alicaksanda xdrive yerine cabrio al.

ekledigin seylere gelirsek, 4.20 yede emliyeceksen eger, yil 2016 bluetooth standart. hud mantikli ama sadece exclusive pakette geliyor. m paketler icin siparis verip beklemen lazim. m paketsiz 4 pek yakisikli deil. guzel bi ozellik navigasyonu bmwden kullanicaksan eger. onun disinda gereksiz.

integral active steering ne kadar gerekli bilmiyorum. onsuzda guzel gidiyor.

extra buyuk ekran hd filan istemissin. ne icin gerekli onu cozemedim.

adaptif far mantikli.

5 bana hep makam araci gibi geliyor. onun icin her zaman 5 ile 4 arasinda 4 yegdir. Ben 4.20 cabrio derim. xdrivesiz.

ses sistemini mutlaka harman veya hifi al. standart baya kou.

bu arada aralikta sahane kampanya vardi keske o zaman alsaydin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...