Namessar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 2010 agustos cikisli emektar f10 5.20d aracimi degistirecegim. iki opsiyonum var, hemen simdi 4.20d xdrive almak, ya da yeni kasa 5 serisi ciktiginda 5.20d almak. (tahminen 2017 Mayis ilk siparisler gecilir, bizde lansman bir 5 ay falan gecikmeli oluyor) ancak istedigim bazi ek donanimlar var: -integral aktif (su andaki aracimda var, vazgecmem) -Hud ( acaip lazim oluyor uzun yol cok yapiyorum, ozellikle gece, su anda pahaliya takiliyor, fabrika cikis siparis vermek lazim) -bluetooth (bu kolay, sonradan da takilir, her durumda ucuz) -harddrive li ve genis ekranli ekstra multimedya secenekleri, mumkunse bmw connect ile. (tamamen simarikliktan istiyorum, vazgecilebilir) -adaptif far (koy yollarinda ve gece yolculuklarinda lazim, yoklugu su anda uzen seylerden) 5 serisi bunlari ekleyince, yeni kasa on siparis kazigi ve OTV nin 2010 agustos dan bu yana artmis olmasi ile ucup gidecek muhtemelen. ayrica xdrive olmamasi cok buyuk olasilik. hemen bugun bir 4.20d onerir misiniz? baya bir indirim alabilirim sanirim 4 serisine. ancak donanimlari eklettirirler mi onu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 ekonomi bakanının yeğenine de bi tane almak istiyosan öneririm tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Stoktaki begendigin bir 420 icin guzel bir pazarlik et, ardindan istedigin opsiyonlarla siparis suresi ve fiyati al. Migdeni bulandirmazsa (ihtimal vermiyorum) 420 cok guzel araba. 5 den inince malzeme farkini genel olarak surus farkini cok derinlerden hissediceksin ama, imkanin varsa 3-4 gun kiralamayla 420 ye bi bakmak mantikli olabilir. Ben buyuk ihtimalle 5 serisini beklerdim. ama mevcut 5 in de yeni kasa duyulmadan okutulmasi lzm o bir gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 5 tabiki farkli bir araba olacaktir bu arada galericilerin agzinda surekli bir otv artisi haberi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 boş 420 alıp, dolu 5 siparişi vermek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 5 ten inip 4 e binme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 4 serisine niye bok attınız la şimdi 20105 ten hallice iyidir alsın seneye değiştirir tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 neden xdrive? 4serisi tasarim olarak oldukca spor. baya yere yakin, koltuklar alcak koltuk acilari bir degisik. trafikte cogu aracin surucusunden daha alcaktasin, bu da goeus acini etkiliyor (veya bana oyle geliyor). her halukaeda 5serisinden farkli bir surus olur. uzun yolda rahat edemeyebilirsin. 4.20 alicaksanda xdrive yerine cabrio al. ekledigin seylere gelirsek, 4.20 yede emliyeceksen eger, yil 2016 bluetooth standart. hud mantikli ama sadece exclusive pakette geliyor. m paketler icin siparis verip beklemen lazim. m paketsiz 4 pek yakisikli deil. guzel bi ozellik navigasyonu bmwden kullanicaksan eger. onun disinda gereksiz. integral active steering ne kadar gerekli bilmiyorum. onsuzda guzel gidiyor. extra buyuk ekran hd filan istemissin. ne icin gerekli onu cozemedim. adaptif far mantikli. 5 bana hep makam araci gibi geliyor. onun icin her zaman 5 ile 4 arasinda 4 yegdir. Ben 4.20 cabrio derim. xdrivesiz. ses sistemini mutlaka harman veya hifi al. standart baya kou. bu arada aralikta sahane kampanya vardi keske o zaman alsaydin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 428i xdrive. loto çıkarsa ilk yapacağın iş bu arabayı almak abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 loto yetiomu ? aslkfasas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 i8 al, dün pendik marinadan bi tanesi ile birlikte çıktık annem bile nasıl araba bu ya uzay makinesi gibi falan dedi sonra hemen 1 tane pejo rcz midir nedir apaçinin biri sıkıştırıp durdu sonra 2 manevrada silip attı pejo mal gibi kaldı arada uçtu gitti i8 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 hani nerde lan bu ekonomik kriz -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Zengin topici vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 keske bizim de babamiz zengin olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 ben i 8 de değldim bu arada lan sanki öyle gibi anlaşılmış auehaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 synthesizer said: boş 420 alıp, dolu 5 siparişi vermek? 4.20 kasa değiştirmeyecekse şu mantıklı bence, kasa değişti diye edeceğin zarardan az olur sanırım 4.20'yi satarkenki zararın. Bir de ilk çıkanları opsiyonlu getirmeyebilirler. Bilmiyorum gerçi BMW'de işler nasıl yürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 dasaaa said: keske bizim de babamiz zengin olsa yas 35 benim. babamin araba aldigi yaslari geceli baya oldu. seni cocuk parkina alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 yoo ben baba parasi ile hayatini kurma meselesinden bahsediyorum da anlamamissin anaokulu yaziyorum, ozel olmasin ama bebekcik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 hani babam da mezardan kalkip gelemez rahmetli, kaporayi verse fena olmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 tovbe yarabbim.. saygisiz cumlelere bak. kendini bilmezce laf ettin simdi. cok ayip, yakistiramadim hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 çok ayıp imalarda bulunuyorsunuz, gerçekten yakıştıramadım. adamın babası zengin olsa ne olacak, konumuzla ne alakası var? gerçekten gereksiz bir muhabbet oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 eger babam cok zengin olsaydi da gelecegimi oyle bir cuval paranin ustunde kurmus olsaydim, seni bu sozunden dolayi para ile doverdim roket adam.. para ile doverdim ve curuk icinde kalirdin. anliyor musun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 babami ise karistiran sensin, her seferinde suraya topic actigima pisman ediyorsunuz beni. 5 ay donmuyorum, gene dayanamiyorum donuyorum gerizekali gibi. hani baba parasi yiyoruz ya, diyorum ki mezardan kalkip gelip mi odesin adam? kendi agzinizdan cikani kulaginiz duymuyor asil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 roket ortaligi karistirma, adam 5ay gelmiyor sonra. kendini bileceksin roket adam.. coraba bozuk para doldurup istanbul'a geliyorum yarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Milletin babasının zengin olması da suç olmuş söyliğimde satsın savsın bana bişi bırakmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar