Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 avrupada yok mu abi bu isin mabedi bi firma ordan alirim mesela ucuz kargoyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Bir de nereden alıyorsanız alın mutlaka promosyon code'larını deneyin. REDDIT fln. evrensel oldu zaten %10 cakiyorlar genelde. mesela tbd %15 veriyor bdv %10 mu 15 mi ne veriyor yine. Tabi dönem dönem cosuyorlar daha büyük indirimler oluyor ama genelde fix bi %10-%15 indiriyorlar checkout'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 7 Sterlin verdigim tas driptip geldi. Cok iyiymis her acidan. Cok para verdim diye pismanlik duymustum ama uctu, buhar oldu tum pismanlik. Cok hosuma gitti. Eger driptipler alirsaniz yanina bir tane atin: http://www.thedriptipstore.com/collections/ceramic/products/tophus-stainless-steel-stubby-drip-tips-cer005 4 gunde geldi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 oyle ama aynısının fasttech'te 2.5 dolar'a satılması koyuyor ve tr'ye satmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 TR'den aldim ben. Kapiya geldi. Nasil satmiyorlar? 5 gunde degistirmisler mi? FT oyle ama bir aydan fazla beklemek istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 satmayan FT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 bugun de triple twist denedim 316ss le. tek coil taktım 9/10 wrap e 3mm capta 0.516 aldım. capı buyutunce daha cok pamukla daha iyi wickleniyo sanki. farklı bi aroma koydum mentollu bogurtlenli. oyle aman aman bi fark yok dual coil setupla sanki. max vg gerçi bu belki onun etkisi vardır bi miktar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Amerikadan likit yollatacam arkadaşla, hangi sitelerden TR kredi kartı ile alabiliyoruz ? Birde ne önerirsiniz ? Pico istick kullanıyorum kendi atomizerıyla, şu ana kadar ki en favori likitim keyfi tiryaki çerez(fındık aromalı gibi) isimli likit oldu TRde.Şekerli ve meyve aromalı likitleri pek tercih etmiyorum ama Püf likitin abyss ve brasberry ice'ını denedim, abyss daha içilebilir benim zevkime göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 sansımı mkyim alien in ekran cizgi attı demin pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 düşürdün mü naptın yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 dusurmedim, masanın ustunde duruyodu elime alıp atesledim bu çıktı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 ahauahadfs helal olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 hayır bi de internette yok yani bunun benzeri bişi sdfg. bildiğin oled hatalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Dun gece sarja taktim sabah kalktigimda ikinci cizgi de cikmisti. Simdi bunu rma lamadan once acil bisi siparis etmem lazim temporary. Bakiyorum muadili var mi diye, yok abi bu fiyata aliendan iyisi. Dna 200 ler 150$, tipleri abuk subuk. Yeni cikan joyetech primo var uygun fiyatli, ayni 510 sorunu varmis cuboiddeki. Alienin ufagi cikmis Al85 , hani 85w a pek cikmiyorum sub ohmlasam da. Acaba bundan mi siparis etsem yoksa bi tane daha alien mi soylesem :/ 10$ fark var arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 IPV8 var, iyidir muadil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 alienin önünde diz çöküp tövbe isteyecekmiş gibi reviewları var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 evic primo güzelmiş ya, mini nin 2 pillisi sanırım sonraki modum olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 atomizerleri görmüyo abi . 510 girişi dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Smok al yine cunku az pil harciyor cip'ten dolayi. Onun iyisi dna chip'ler heralde onlarda 10 dolarlik chip'e, 100 dolar mod parasi istiyorlar bir de tc zormus ayarlamasi. Tarotlar cok sekil duruyor ama seramik coil faciasindan sonra bir daha vaporesso almam. Bir de fire bar'dan sonra tusa alismak zor ya http://www.dhresource.com/0x0s/f2-albu-g5-M00-06-70-rBVaJFgv4gKAf22SAAFOu7PgtmE719.jpg/vaporesso-tarot-nano-tc-starter-kit-with.jpg Al85 al bence.Bozulursa ,cok ihtiyac duyarsan alien alirsin yine. Haberin olsun Al85 23.5mm den buyuk atomizer takamazsin batarya kapagindan dolayi. Onun haricinde tabi pil'i %50 az gider.farklar bunlar sadece. Zaten tek pilli mod'a buyuk atomizer takmiyorsun genelde cunku cok cabuk pil bitirir. Hafifligi ve ufakligi fln cok iyi gelicektir.canta tasiyan biri degilsen ozellikle yazin cok rahat oluyor ufak mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 25 lik taktılar abi. ama olay o değil bu sefer de her gün şarj istiyor demişler. g-prive mi kaysam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 arkadaşlara 3 tane mod ve tank bakıyorum ama fiyatlar ne olmuş böyle ya. var mı yerli site güvendiğiniz? paralar gidecek bari sıkıntı çıkmasın bir de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 gaza geldim bastim g priv e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 bugun geldi 1 ay once verdiğim coil ve rdta siparişi olm bu steam crave aromamizer supreme in içine adamlar 1 deck daha koymuşlar resmen. 2 rba base var 3 cam var 2 si 7 ml biri 4 ml. bir sürü yedek vida lastik seramik falan da cabası. ne ayaksınız lan siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ss ten sonra kanthalın tadı bi acayip geldi ya. boyle yavan bi tad bırakıyo nefesi verdikten sonra. başka hisseden var mı boyle bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 preheat varsa kullan , ilk ısınması uzun sürüyor khantalın bi de dryburn yap bi suya sok çıkar falan pisliğini atsın coil önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar