Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
önceki sayfada dediğim gibi ilk sipariş 3 parçaya bölünmüş şekilde mod tank yedek coil olarak geçti soraki tel pamuk falan filan geri gitti. Pamuk kozmetik ürünü oldugundan ithali yasak diye sadece tel olan bi paket söyledim o da geri gitti..
Mesaj tarihi:
selam. sigarayı bırakalı 3 gün oldu. arada sırada kriz ataklarını yenebilmek için e-sigara almaya karar verdim. bugün sipariş verip yarın teslim alabileceğim bir tr web sitesi bilen var mı? hem güvenilir hem de biraz ucuz olsun:) ha birde likit alacağım.
Mesaj tarihi:
Ne alayım şimdi fasttechten ne tavsiye edersiniz?

https://s31.postimg.org/4fxlf2bcr/order.jpg

Aldım. Aynı siteden likit alacağım birde ayrı bir shipping olarak bakalım.
Mesaj tarihi:
Ayın 15'inde gearbestten eleaf ijust2 sipariş verdim. Geldi cihaz. Takılmış gümrüğe 25'inde geri postalamışlar Hollandaya. Uluslararası Posta bilmem neyi aradım naptınız benim kargoyu demek için hatun sağlık bakanlığının yeni uygulaması yasak artık dedi.

Nolcak benim 25 dolares ? Yeni başlıcaktım e-sigaraya şimdi yurtdışıda yasaksa bu meleti nasıl içicez, yedek parçasını nerden nasıl bulucaz ?
Mesaj tarihi:
iptal ettim. sağlık bakanlığı şey yaptıysa şimdi daha sıkıdır denetim. boşu boşuna zaman ve para kaybı.

ali'den söylemiştim. direkt cancel ettim. daha 1 saat olmamıştı vereli siparişi dsfds
Mesaj tarihi:
GÜmrük sıkıydı bayramdan sonra sıkı yönetim bitecek diyen var aynen devam edecek diyen var ama uzun süreceğini zannetmiyorum alakalı alakasız çok fazla kişiyi madur ediyorlar.
Mesaj tarihi:

bu ne saçmalıktır ya.

her gün kontrol etmeme rağmen başakşehirde hareketsiz şekilde duruyordu. bugünkü kontrolümde gelip teslim edilemeyip geri gönderildiğini öğreniyorum ki evden bir yere ayrıldığım yok, gelen giden olmadı. ne olacak şimdi?

• Yeni Oluştur...