DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 önceki sayfada dediğim gibi ilk sipariş 3 parçaya bölünmüş şekilde mod tank yedek coil olarak geçti soraki tel pamuk falan filan geri gitti. Pamuk kozmetik ürünü oldugundan ithali yasak diye sadece tel olan bi paket söyledim o da geri gitti..
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Abi çok ilginç ama griffin geçti sanırım
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Bizim 8200 kişilik sayfayı Silah satıyorlar diye şikeyet etmişler 24 hour suspend oldu facenin çalışanları moron heralde esigra ile tabancayı ayırt edemiyor :)
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 aspire cleitonun rta sı nasıl kullnanan var mı
samaella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 bi ark aldı da 2. gün warning short diye uyarı veriyor. Vapor storm v30 mu neydi modeli.
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 selam. sigarayı bırakalı 3 gün oldu. arada sırada kriz ataklarını yenebilmek için e-sigara almaya karar verdim. bugün sipariş verip yarın teslim alabileceğim bir tr web sitesi bilen var mı? hem güvenilir hem de biraz ucuz olsun:) ha birde likit alacağım.
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 ucuz u unut..cihazlarda 2 katinin ustunde genelde fiyatlar tr sitelerinde..
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Peki bu kargo geri dönme muhabbeti nedir? fasttech'ten bir kit alayım diyorum. Takılıp geri mi dönecek yoksa şans işi mi tamamen?
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 O halde benimkisi kesin geçer asdasd
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Ne alayım şimdi fasttechten ne tavsiye edersiniz? https://s31.postimg.org/4fxlf2bcr/order.jpg Aldım. Aynı siteden likit alacağım birde ayrı bir shipping olarak bakalım.
Madborn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Ayın 15'inde gearbestten eleaf ijust2 sipariş verdim. Geldi cihaz. Takılmış gümrüğe 25'inde geri postalamışlar Hollandaya. Uluslararası Posta bilmem neyi aradım naptınız benim kargoyu demek için hatun sağlık bakanlığının yeni uygulaması yasak artık dedi. Nolcak benim 25 dolares ? Yeni başlıcaktım e-sigaraya şimdi yurtdışıda yasaksa bu meleti nasıl içicez, yedek parçasını nerden nasıl bulucaz ?
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 GB'le konuşacan. Bunların ülkeye girişi hep yasaktı zaten, değişen birşey yok sadece denetimler arttırıldı
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 lan çinden ijust2 sipariş ettim. geri mi dönecek şimdi ?
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 ona göre şuan cancel edeyim siparişi. kesin geçmiyor mu ?
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Kesin diye bir şey yok. Geri gitme ihtimali her siparişte mevcut. ft'den söylediysen geri döndüğünde %20 civarı bi kesinti yapıp geri yatırıyolar nasıl ödediysen.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 iptal ettim. sağlık bakanlığı şey yaptıysa şimdi daha sıkıdır denetim. boşu boşuna zaman ve para kaybı. ali'den söylemiştim. direkt cancel ettim. daha 1 saat olmamıştı vereli siparişi dsfds
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 GÜmrük sıkıydı bayramdan sonra sıkı yönetim bitecek diyen var aynen devam edecek diyen var ama uzun süreceğini zannetmiyorum alakalı alakasız çok fazla kişiyi madur ediyorlar.
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 atmos rx nasil? https://stacksocial.com/sales/atmosrx-dry-herb-kit-oil-vaporizer-bundle iyiymis fiyati alsam mi
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Sans isi gecip gecmemesi. Ayni gun coilhead paketi takildi pico gecti.
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 bu ne saçmalıktır ya. her gün kontrol etmeme rağmen başakşehirde hareketsiz şekilde duruyordu. bugünkü kontrolümde gelip teslim edilemeyip geri gönderildiğini öğreniyorum ki evden bir yere ayrıldığım yok, gelen giden olmadı. ne olacak şimdi?
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Arayip sorsaydın abi, pazar hariç her gün kargo teslimi yapıyolar. Dagıtıcıya verildikten sonra 2 gün içinde ulaşmazsa sıkıntı var demektir.
Öne çıkan mesajlar