Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DeBuffAndHeal said:

Atomizer not found uyarısı alıyorum sora coil direnci sürekli değişiyor New coil? Diye soruyor. Coil değiştirme zamanı mı gelmiş?

taktığım SSOCC ni200 coillerde ohm değeri çıkmıyor atomizer yok diyor ama rba'daki telde ohm değeri veriyor. SSOCC olan SS coil'de aynı sorun var.
Mesaj tarihi:
Son taktığım coilde de sorun var. Sorun tam olarak aşağıdaki videodaki gibi. Mesela ilk bastığımda 25W sabit olmasına rağmen 30W cıkıyor. Daha sonra bastığımda 0.1W verip rezistans 0'ı gösteriyor. Daha sonra Atomizer not found diyor. RBA'yı uzun süre takmadım onda da böyle yapacak mı fikrim yok. Başka tank olmadığı için sorun modda mı onu da test edemiyorum.

https://drive.google.com/file/d/0B1JROqOMR3A1ZWxoaDI2NV9IdnM/view?pref=2&pli=1
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Once iyi bir mod alman lazim. Pico ya da VTC ya da iStick TC100W iyidir. Gerisini o kadar iyi bilmiyorum ben ama.
Mesaj tarihi:
Brightmist said:

Serpent Mini olur da bir tane ohm meter alman lazm en kötü building için kısa devre kontrolü amaçlı.

serpent mininin replacementları yok ama dimi
Mesaj tarihi:
Benim bi pakette aynı durumda ama içinde yasaklı bişey yoktu cimbiz tel pamuk falan var . Esigara varsa beklemeyin geri gidiyor ya . Vtc mini ithali yasak diye gümledi benim.
  • Yeni Oluştur...