DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 DeBuffAndHeal said: Kangertech Subtank Evic Vtc Mini 60W Kangertech Coilhead + tel, pamuk, sarj aleti + pil sipariş edicem Siparişi 4'e mi bölmem gerekir nasıl sipariş geçeyim? Tank, Mod, Şarj aleti + pil, Rba malzemeleri (tel, pamuk + coilleri) şeklinde 4 pakete bölsem yeter mi ? pilleri gb'den söylemek gerekiyor sanırım ft yollamıyor çünkü öyle olursa sarj aletini ft den pilleri gbden seçersem 5 paket oluyor sanırım. Verdiğim siparişlerin sadece gümrükten geçme aşaması kaldı orasıda şansa kalıyor heralde? Bi de böldüğüm siparişler aynı torbada gelmiş heralde hepsinin işlem saati aynı dikkat çeker mi? Ato, charger, mod, coil headler ayrı ayrı paketli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 BatteryBro 18650 Üretim Tarihi Kontrolü Bazı marka ve modellerle çalışmıyor şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Torba kapandinin açıklaması var mı? gümrükten geçti mi kaldı mı giriş kaydı yapıldı diyip sora torba kapandı yazıyor. Ürünler hala PİM De başka bilgi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Yok. "İthali yasak ürün" çıkmadığı sürece gümrükte takılmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Sarj aleti mod ato geçti sanırım ptt işyerine sevk edildi diyor. Ama piller gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Fasttech'ten gelenler gümrükten geçmiyor artık yazmışlar forumlarına. Var mı başka bi yerler? Coil lazım, sonuncuyu dün taktım cihaza. eGo One Mega. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Hangi foruma yazmışlar ya 2 tane starter kit ve likit söyledim aynı siparişte, patlayacak mı bunlar şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Şurada küfürleşmelerin arasında diyenler var kargo açılıyor artık falan gibi şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 sey vardi biryerlerde okumustum hatirlamiyorum neredeydi neydi..bundan sonra yurtdisindan getirtilen seylerde alici tc si alindigi yerin elektronik bilmem ne kodu..icindekinin kodu vs gibi seyler zorunlu diyordu. direkt fisleme amacli..mesela fasttech den birsey gelirse otomatik acilacak gibi sonucu olan seyler.. oralardan olmazsa avrupali saticilardan olur..o kadar cok yer var ki..ha fiyatlari super ucuz degil ama birsuru alternatif var..olmadi bulgaristandan bavul ticareti artik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Şansa kaldı ozaman işimiz, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Darqainu said: Hangi foruma yazmışlar ya 2 tane starter kit ve likit söyledim aynı siparişte, patlayacak mı bunlar şimdi :) http://i717.photobucket.com/albums/ww179/iramohs/Harold_Kumar_terrorist-1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 DeBuffAndHeal said: Kangertech Subtank Evic Vtc Mini 60W Kangertech Coilhead + tel, pamuk, sarj aleti + pil sipariş edicem Siparişi 4'e mi bölmem gerekir nasıl sipariş geçeyim? Tank, Mod, Şarj aleti + pil, Rba malzemeleri (tel, pamuk + coilleri) şeklinde 4 pakete bölsem yeter mi ? pilleri gb'den söylemek gerekiyor sanırım ft yollamıyor çünkü öyle olursa sarj aletini ft den pilleri gbden seçersem 5 paket oluyor sanırım. Bu Sipariş 11 günde elime ulaştı. Likitlerde bugün geldi (püflikitten) ama sanırsam tam demlenmemiş. Fazla aroma tadı gelmiyor ama buharı iyi. 0.15 ni200 var kangertech'in. Acemilik hatası olarak vtc mini'yi güncelledikten sonra 75w'ye çıkmış ilk 2 saniye çekimi onla yaptım hafif pamugu yaktım gibi hissettim ama sonradan düzeldi gibi. Sigara olarak camel içiyodum 6mg nikotin fazla gibi geldi. Şimdilik eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 6 mg ciğer çekim normal ya Camel gibi ağır sigara içene başlangıçta, Camel Light falan içiyorduysan 3 mg'a düşebilirsin direk. Zamanla 6 mg'dan 3'e, 1.5'a düşersin en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 suan 25W, 210 derecede kullanıyorum sanırsam bana göre olanı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 selam bu ikisi Authentic Eleaf iJust 2 2600mAh Rechargeable Starter Kit Authentic Eleaf iJust 2 EC Dual Coil Sub Ohm Replacement Coil Head (5-Pack) başlangıç için yeterli midir, daha bir şey almak gerekiyor mu yoksa? esigara hakkındaki bilgim konunun 16. sayfasına kadar sadece. birkaç başlangıç kiti önerilmiş ama onu alma bunu al, bunu da alma şunu al diye yazanlar olmuş. haliyle kafa karışıyor baya. kullanım amacım azaltarak bırakmak olacak. 10 yıldır camel box kullanıyorum nikotinini, taşıyıcı maddesini, aromasını falan buna yakın nerden temin edebilirim? bir de bunların ağızlıkları sigaraya göre büyük sanırım. normalde slim ya da puro tarzı içince aynı doygunluğa ulaşamıyorum, muhtemelen bunda da aynı şey olacak büyükse. sigarayla aynı ölçüde ağızlık satılıyor mu, evet ise aynı siteden link pls tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 abi birak genis gelsin..direkt cigere cekiyorsun zaten..nargile modunda iciyorsun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 dana geniş gelirse bunun yanında paket taşımaya devam ederim. nargile içerken de nargileyi bırakıp sigara içip sonrasında devam ediyorum mesela. dudak tiryakisi deniyor sanırım bu duruma. o doygunluğu/tatminliği vermiyor ölçü farklılığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 abi agizlik var..her turlu.. 1- sigaranin 3 5 bagimlilik yapici komponenti var.. - sekil paket cakmak gibi fiziksel ozellikler.. - icerkenki alinan tad duman animasyon vs vs - sosyal cevredeki bagimlilik yapici etkisi es dost sosyalite vs.. bu fizikseli cok rahat karsilar..orta boy birazcik kalin kalem gibi..cogu zaman onlugun cebinde duruyor ben bile unutuyorum.. icerkenki animasyon..duman super .zaten fazla dumanli olmasi daha iyi su anda yanimda calisan- kurum diyeyim- 6 kisiye daha aldik hepsi tren gibi takiliyor..dudak bagimliligini da kesiyor..sigara tadi yerine degisik zilyon tane aroma olunca nikotin ihtiyacini golgeliyor..o arada aroma denerken nikotini sifirlarsaniz guzel olur.. sosyal cevrede sosyallesmeden uzaklasmadan sekil bile yapilabiliyor iyi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Atomizer not found uyarısı alıyorum sora coil direnci sürekli değişiyor New coil? Diye soruyor. Coil değiştirme zamanı mı gelmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Fasttech'den PostNL registered mail şeklinde verilen siparişleri nasıl takip ediyorsunuz? PostNL'den bakıyorum 30 mayıs "item pre-advised", 1 haziran "ready for shipment" diyor devamı yok. Ptt yurtdışı gönderi takibinden bakıyorum orda da bir şey çıkmıyor. Boşuna registered mail ödemişim sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Daha çıkmamıştır yola, beklemeye devam. DHL Global'la söylersen(+1-2$) daha hızlı gelir PostNL'den falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Postnl 11 gün DHL 8 günde teslim etti. DHL baya iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 aspire cleito onerir misiniz sub ohm olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 fasttech ile gearbestten aynı anda verdim,gearbestten 14günde rta ve pil geldi,fasttech halen singapurdan çıkmış gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar