Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
huun said:

bende görüp heveslenen bir arkadaşa fasttech' i tavsiye etmiştim, onun paket de takıldı, elemanlar açıp işlem yapmışlar. sanırım fasttech'i görünce açıyorlar direktoman.

bu paket de gitti dfdsdf

bu aralar yüklü sipariş vermemek lazım sanırım.
Mesaj tarihi:
Malezya hükümeti vapor'ı haram olduğu gerekçesiyle yasaklamış, dükkanları boşaltmaya başlamışlar.

http://motherboard.vice.com/read/malaysian-authorities-have-been-raiding-vape-shops-vaping-ecigarettes-asia-regulation?utm_source=mbtwitter
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

ŞU icat ijust2 ye uyarmı hacılar?
The cCELL is compatible with Trition tanks, Altantis Tanks, ijust 2 Tanks, freemax starre,Eleaf Melo, Sense Herakles, Horizon Arctic.
Mesaj tarihi:

sonunda geldi, baya tirsmistim gumrukte patlayacak diye, sirada coil'ler var. onlarda gecerse rahat nefes alicam sanirim.

son sigara paketim ile vtec mini

Mesaj tarihi:
The study showed e-cigarette smoke flavored with chemical additives has a negative impact on the immune system. A University of Louisville study also showed that nicotine alone, independent of tobacco, can speed up artherosclerosis.
Mesaj tarihi:
Bir arkadaş almış şundan bayağı güzel duruyordu. Denedim bir iki nefes o açıdan da iyi gibi.

Başka bir arkadaşım da bu firmaya güven olmayacağını söyledi. Şekil olarak böyle sigara gibi olanlara yöneliyorum, diğerleri nargile marpucu gibi bir garip.

Öneri, yorum var mıdır?
  • Yeni Oluştur...