Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 ben bunu kullanırım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 huun said: bende görüp heveslenen bir arkadaşa fasttech' i tavsiye etmiştim, onun paket de takıldı, elemanlar açıp işlem yapmışlar. sanırım fasttech'i görünce açıyorlar direktoman. bu paket de gitti dfdsdf bu aralar yüklü sipariş vermemek lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Malezya hükümeti vapor'ı haram olduğu gerekçesiyle yasaklamış, dükkanları boşaltmaya başlamışlar. http://motherboard.vice.com/read/malaysian-authorities-have-been-raiding-vape-shops-vaping-ecigarettes-asia-regulation?utm_source=mbtwitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 sacma ama fosur fosur sigara iciyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 FT Griffin kargolamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 benımkınıde kargoladı ama tsunamidan ses yok hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 ŞU icat ijust2 ye uyarmı hacılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Başlık tanka uymaz muhtemelen de tankını alırsan çalıştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 o baslıga bu tank lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Atlantis uyumlu diyor İjust da, bu da uyumluymuş şekli de aynı gibi ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Uyumlu diyorlarsa uyumludur da o seramik başlık için ijust 2'nin vereceği sabit watt değeri iyi olur mu, esas sorun orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Flameoffear said: ŞU icat ijust2 ye uyarmı hacılar?The cCELL is compatible with Trition tanks, Altantis Tanks, ijust 2 Tanks, freemax starre,Eleaf Melo, Sense Herakles, Horizon Arctic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 ijust için verdim bunlardan sipariş. elime geçince yazarım nasıl olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 benim paket gecmis galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Flameoffear said: ŞU icat ijust2 ye uyarmı hacılar? Ohaaa 100 tl yazmış el insaf be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 iste kayip kacak bedelini de dahil etmistir ..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 sonunda geldi, baya tirsmistim gumrukte patlayacak diye, sirada coil'ler var. onlarda gecerse rahat nefes alicam sanirim. son sigara paketim ile vtec mini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Guncellemeyi unutma, 3.01 son yazılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 The study showed e-cigarette smoke flavored with chemical additives has a negative impact on the immune system. A University of Louisville study also showed that nicotine alone, independent of tobacco, can speed up artherosclerosis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 smoke yazmalari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Bir arkadaş almış şundan bayağı güzel duruyordu. Denedim bir iki nefes o açıdan da iyi gibi. Başka bir arkadaşım da bu firmaya güven olmayacağını söyledi. Şekil olarak böyle sigara gibi olanlara yöneliyorum, diğerleri nargile marpucu gibi bir garip. Öneri, yorum var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Büyükler makbul, ufak, sigara gibi olanlardan uzak durmakta fayda var: http://pbs.twimg.com/media/CXvo49MUwAEj80R.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Firma iyilerden, ama model boktan. Ilk mesaja bak, Discord'da yardim bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 ole sallamayin copy paste link verin arastirmanin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar