hayspat Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Cuboid'e atomizer alip geri doneyim dedim ecig isine. Hem baslangic icin hazir coilleri olan hem de sonradan kendim sarabilecegim ugrastirmayacak bir tank var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 subtank mini onerilmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Subtank ve toptank ayni mi fakli mi anlayamadim. Cubis kullanan var mi birde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 benim paketi açmışlar biraz büyükçeydi pil şarj aleti olduğunda 60 kuruş ödedim. getiren kız da çok güzel lan üstünü vermedi hiçbişey demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 hayspat said: Subtank ve toptank ayni mi fakli mi anlayamadim. Cubis kullanan var mi birde? neredeyse ayni, toptank ustten doldurulabiliyor ama daha az likit aliyordu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 likit yakması konusunda bence bi fark yok, aynı coilleri / rbayı kullanıyorsun toptankle , subtankte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Ben şunu aldım toptank ama daha çıkmadı 3 gün var çıkmasına ürünün. O yüzden kimseye öneremem :) https://www.fasttech.com/p/4315800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 http://i.imgur.com/gN62fGN.png bu ne demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Sirasinin gelmesini bekliyor demek. Bir saat de surebilir, 3 gun de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 10 dk sürmedi B)- http://i.imgur.com/dpD0Nxm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 artık sipariş patladığından atıl durumda mod ve rta sı olan varsa almak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 ne almıştın,patlayan nedir ? takım mı aldın yoksa tek tek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 ijust2 + yedek coiller + rta + tel + pamuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 peki siparişin eve veya ofise olması etkiler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 sans abı bu ıs. mumkun mertebe paketleri buyuk tutmayın, buyuk paketlere acıp bakıyorlar, mesaj atın siparisten sonra, paketlerin üzerine electronic cigarettei nikotin, e-liquid yazmasınlar. regalya daha once ornek vermisti bende onu kullanıyorum; --- Please do not type anything related to atomizer, e-cigarette, nicotine, e-liquid or smoke on invoice or packaging so it wont be stuck at Turkish Customs -- because electronic cigarettes are forbidden in Turkey. You can safely use words like "Starter kit, Mod, Tank" etc to define products. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 bugun girmiş pim'e benim paket, mod+clearomizer+pil. umarım geri yollamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 nan geri gondermesinler bari..alip kendileri icsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Ya kanunen geçmesi yasak değil yasak olan nikotinli kartuşlu sigaraya benziyenler ama oda ecig bu da ecig diyip yolo ithali yasak modunda yolluyor memurlar olay kanunu yanlış yorumlamakdan ibaret ama bi sürü acemi noob memur var şimdi nasıl anlatıcaksın bak kardeş genelge bunu bunu diyor bu modlar attyler ise medikal ekipman kapsamına giriyor ithali yasak değil diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 m ben de onu diyorum..bu cihazlarin icine etken madde koy astim ilaci oluyor..bildigin nebulizator.. bu arada demekki bu vape isi bayagi yayginlasti..siparisler patlamaya filan basladigindan.. gurcistan ustunden filan mi getirtsek.. simdi hatirladim benim pakette gift yaziyordu..hos x ray de filan kabak gibi gorunuyordur tabi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paticiğin ismi değişsin ya, forum.sigaratiryakileri.com Arkadaş bi alıp beğenemediniz mi sigara kendinize güncel sırf bu konu ne zaman baksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 işim gereği hergün 3-5 kere xrayden geçiyorum kabak gibi belli oluyor, hemen elektronik mi diye soruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 de işte günde yüzlerce paket geçiyor gümrükten, ptt'den. ilgisini cekmeyen paketleri açmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 @scorch Bakma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar