Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

GERGE

Öne çıkan mesajlar

sans abı bu ıs. mumkun mertebe paketleri buyuk tutmayın, buyuk paketlere acıp bakıyorlar, mesaj atın siparisten sonra, paketlerin üzerine electronic cigarettei nikotin, e-liquid yazmasınlar. regalya daha once ornek vermisti bende onu kullanıyorum;

---

Please do not type anything related to atomizer, e-cigarette, nicotine, e-liquid or smoke on invoice or packaging so it wont be stuck at Turkish Customs -- because electronic cigarettes are forbidden in Turkey.

You can safely use words like "Starter kit, Mod, Tank" etc to define products.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kanunen geçmesi yasak değil yasak olan nikotinli kartuşlu sigaraya benziyenler ama oda ecig bu da ecig diyip yolo ithali yasak modunda yolluyor memurlar olay kanunu yanlış yorumlamakdan ibaret ama bi sürü acemi noob memur var şimdi nasıl anlatıcaksın bak kardeş genelge bunu bunu diyor bu modlar attyler ise medikal ekipman kapsamına giriyor ithali yasak değil diye.
Sosyal ağlarda paylaş

m ben de onu diyorum..bu cihazlarin icine etken madde koy astim ilaci oluyor..bildigin nebulizator..

bu arada demekki bu vape isi bayagi yayginlasti..siparisler patlamaya filan basladigindan..

gurcistan ustunden filan mi getirtsek..

simdi hatirladim benim pakette gift yaziyordu..hos x ray de filan kabak gibi gorunuyordur tabi de..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...