Auril Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 pakedim bu sabah ulaştı sağ salim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 benim 3 mod gelmiş postaneye yarın öbürgün gelir gearbest hızlı çalışıyo attylerin olduğu fasttechden iki paket daha giriş bile yapmamış memlekete. Şunları tekrar hatırlatayım bak kamry 80w tc out of stock olmuş bile ona göre Steam Tribe STBOX MINI 50W 19 $ Voidray 60W TC 22$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 @Regalya Discord da hep kulagini cinlatiyoruz, arada gelsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Geldim bi iki kerede pek randıman alamadım :D Saatler uyuşmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 bekleyen paketler pim'e gecmeye baslamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Şunu almayı düşünüyorum http://www.gearbest.com/mod-kits/pp_325754.html Gearbest'ten alıp ta geçmeyen oldumu gümrükten ürünü ? Bir de kaç günde geliyor ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Masticore said: Şunu almayı düşünüyorum http://www.gearbest.com/mod-kits/pp_325754.html Gearbest'ten alıp ta geçmeyen oldumu gümrükten ürünü ? Bir de kaç günde geliyor ortalama takılma olmadı hiç gb den 12-25 gün Alışverişte add tracking number kısmına basmayı unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Ben verdim bakalim gelicek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 herkesin elinde var artik ya ozendim ben de alicam starter icin tavsiye ettiginiz bisi var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 muhabbet discordda donuyor orada yardımcı oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 pil nerden soyluyoruz samsung sony falan güzel bişey lazım tamamdır 25r buldum soyluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Beyler anneme kullanımı basit olan bir cihaz bakıyorum. telmiş sarmakmış ohmmuş wattmış yapamaz onları. ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Ne kadar basit? Sadece dugmeye basip kullanma mi, yoksa az biraz ayar olur mu? Soyle sert-orta-yumusak ayari mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 joyetech eGo ONE AIO Sanırım yedek coilide bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 yedek coil sitesinde şöyle vermiş http://www.joyetech.com/product/ss316-0-6ohm-head/ coil neye göre waste oluyor da değiştiriyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Degisiyor. 60-80ml gider ama likite ve nasil ictigine gore iyi coiller. Seramik coil var bir de, daha yepyeni ciktilar, aylarca giderim diyorlar. Pamuk ve tel eskiyor. Genelde pamuk eskiyor tel icin dogru ayarlarda kullanirsan. Seramik ondan cok giderim diyor, pamuk yok icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Tamam benim linklediğim coil uygun o zaman. Coil eskiyince eskisi kadar aroma vermiyor yada yanmışsa hafif kötü tad geliyor o zaman diyorsun he değişme zamanı gelmiş. yanıksa kaydır tad azalmışsa kaynar suya koy temizlensin = mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Sifir ayar degil ama en iyi starter bu bence su anda: https://www.fasttech.com/products/0/10014058/4327101-authentic-kanger-subvod-mega-tc-starter-kit Gerci sirf Power ve TC secimi bile cok gelecektir bazen. Sifir ayar en iyi cihazin Joyetech Ego AIO olduguna katiliyorum ama. Kucuk olsun, MTL olsun diyenlere bu da iyi: https://www.fasttech.com/products/0/10018866/3904501-authentic-eleaf-istick-basic-2300mah-battery-w-gs En iyi kit de bu derim: https://www.fasttech.com/products/0/10014483/4347902-authentic-joyetech-evic-vtc-mini-75w-tc-vw-apv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 fasttech sitesinden sipariş verdim ayın beşinden beri held in custom diyor, gümrüğe mi takıldı ne oldu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 bombilo said: muhabbet discordda donuyor orada yardımcı oluruz adres versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 cenx said: fasttech sitesinden sipariş verdim ayın beşinden beri held in custom diyor, gümrüğe mi takıldı ne oldu acep? Sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Xaero said: bombilo said: muhabbet discordda donuyor orada yardımcı oluruz adres versene Ilk mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 GERGE said: cenx said: fasttech sitesinden sipariş verdim ayın beşinden beri held in custom diyor, gümrüğe mi takıldı ne oldu acep? Sanirim. kurtulma şansı var mıdır yoksa su mu içeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 https://www.turkiye.gov.tr/ptt-gonderi-takip?submit Buradan bir ss alsana, kodu girinde ne cikiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar