-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 CapN said: Araba için klimanın oraya vs takarak kullanabileceğimiz bir şey var mı ? Biraz bakındım ama bulamadım belki yanlış arıyorum. Birde ben sete çıktım mı sokaklardayım devamlı böle kemere mi takmak lazım artık öyle bir aparat gören oldu mu? banada lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Bel için terziye şunu upgrade ettirip kullanabilirim. Araba için bir şey bulamadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Daha bi kaç gün önce adam çükünden alev aldı elektronik sigara yüzünden. Büyük cesaret hala kullanıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Cildiracagim. Her sayfada iki kisi soyluyor bunu. Ilgisi yok o adamin yaptiginin bizim yaptigimizla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Olsun abi içmeyin sigara. Sağlığa zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 cep telefonundan daha tehlikesiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 kayserili said: Olsun abi içmeyin sigara. Sağlığa zararlı. Niye? Sana n'oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Elektronik sigara alev aldı demekle laptop veya cep telefonu alev aldı demek arasında hiçbir fark yok, hepsi aynı pili kullanıyor. Hatta bizim sigaralarda kullandığımız piller daha güvenli, cep telefonu/laptopun pili delinse çok daha beter patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 abi su konuya lutfen troll amacıyla yazmayın. hani bari su konu temiz olsun troll-free olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Tüm gelişmiş ülkelerde sigara içen insanlara 2. sınıf insan gözüyle bakılır. Belirli ve haklı sebeplerden ötürü. Maksat toplumumuzun ilerleyebilmesi. Yoksa çok için çabuk ölün tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 hangi gelismis ulkede yasasında da vapingin yasak oldugunu gorup geldin burda ahkam kesiyosun? kayserimi yoksa bahsettigin gelismis ulke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Tüm gelişmiş ülkelerde birbir vaping sigara içmek değildir diye mahkeme kararları çıkıyor ortaya, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Şimdi bende Aspire Nautilus BVC Clearomizer ile birlikte Eleaf iStick 2200mAh var bir süredir kullanmadığım. Kanger SUBOX Mini Starter kit'i buldum internette araştırırken çok övülüyordu. Arkadaşın teki de madem uzun süredir kullanmıyorsun senin elindekini sat bana dedi. Nautilus ile iStick'i satop Subox mini kiti almak mantıklı mı? iki setin arasında bir fark var mı o kadar büyük yoksa ben mi hypedan çok beğendim subox miniyi? Bir de Nautilus için seramik coil bulabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 subox alma bence, bizim gibi vtc evic mini ile kanger subtank combo yap, cogumuzun setup bu burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Nautilus MTL(mouth to lung)/ağızdan ciğere çekim için iyi, Subtank direk ciğere çekim için fena değil de Subox kit almanın pek bir mantığı yok, ayrı ayrı mod veya tank alırsın yapmak istediğin şeye göre. edit. Subtank aldığıma pişmanım ben gayet, keşke direk Crius/Griffin yanına da RDA birşeyler alsaymışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Sunu al, tum teknolojileri destekliyor ve guncellenebilir yeni cikan seyler icin: https://www.fasttech.com/products/3032/10015540/3821102 Ustune sunu al: https://www.fasttech.com/products/0/10004861/4086100-authentic-kanger-toptank-mini-sub-ohm-tank En iyi tank degil ama en iyiler arasinda. Ama en ilk tank olarak alinasi bence. Her yerde coilli var, bir suru firma 2rd party coil cikariyor, yeni cikan seramik coiller mesela hemen bunun icin de cikarildi. Yedek parcalari filan kolay bulunuyor. Icinden RBA da cikiyor kendi coillerini sarman icin, cok kolay kullanimi, giris icin ideal. TC ve TCR destegi olmayan bir sey alma, Subox kotu direk. Eski tech. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Bright said: Subtank aldığıma pişmanım ben gayet, keşke direk Crius/Griffin yanına da RDA birşeyler alsaymışım. Toptank'tan cok memnunum ben. Sifirdan sarma girmek ne kadar dogru bilmiyorum. Bir suru ek aparat lazim hem sarim icin. Bellus'u sarmayi becerdim sonunda ama coil destegi de olan bir sey gerek bence. Hem coil, hem de RBA ile Toptank/Subtank en iyi starter tank bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Bir sürü ek aparat dediğin cımbız, tel, pamuk, jig, wire cutter ki 1-2 paket hazır coilhead fiyatına alabiliyorsun bunları, çok daha uzun süre yetecek coil çıkıyor ortaya. Regulated mod varsa zaten Ohm Meter'a bile gerek yok. Ha kendin coil sarmak zor geliyorsa direk pre-coiled wire söyleyip kendin wick'lersin, gene daha ucuza gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 GERGE said: FRP oynarken kullanilan universal 3ft=1mt conversation'u iyice icsellestirmisim ben =) hahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 kayserili said: Daha bi kaç gün önce adam çükünden alev aldı elektronik sigara yüzünden. Büyük cesaret hala kullanıyosunuz. Adamın cebinde esigara değil FENER PİLİ patlıyor bozuk para/anahtarlardan kısa devre yapıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Regalya said: Steam Tribe STBOX MINI 50W 19 dolar Kamry 80W Wooden TC 29 dolar (Preorder) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 dana22 said: ben de onu diyecektim ..tel geliyor 30 40 feet..*30 cm demek..teli 30 cm den bile sarsan tek bobinden 30 coil cikar..10 tane bobin desen ..300 coil yapar..her gun 1 tan degistirsen 1 sene gider.. Düz olanlar 100 ft ama burgulu,çelik felan olanlar 30 ft bide clapton juggernaut vb olanlar var onlar sadece 15 ft dolayısı ile yıl değil ay oluyor dry burn yaparak kullansan bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 UD'nin düzler 30 ft yau, yazıyor üstünde. Günlerdir nikotinsiz içiyordum, 3 mg muz koydum, iki fırt çektim kafa milyon oldu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 VTC Mini ve Cuboid'e guncelleme geldi biraz once. En buyuk sikayetimi duzeltmisler, artik TC kullanirken W'yi geri de alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 TCR değerlerini tekrardan ayarlamayı unutmayın güncellemeden sonra(ikisi için de). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar