Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 SS mode yok gorunuyor sitesinde, firmware upgrade le mi geliyor yoksa cidden yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Var http://puu.sh/njF3o/fcb0be946c.jpg Sitesinde de gözüküyor, VT dediği Variable Temperature = Temperature Control Son versiyonu 75W bu arada, bu ilk modelin reklamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Stainless steel TC yok gorunuyor onu sormustum... Update: v2.0 ile gelmis SS, ok aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Hee SS'i yazmamışlar oraya da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Bright said: Hazır coil'ler Nichrome diil mi yau. Kanthal geç ısınıyor, bayık biraz, çelik master race. Bu Smoke X Cube II'deki telefon/app üzerinden kontrol güzelmiş de umarım cihazların heryerini RGB LED'lerle donatmaya başlamazlar yeni nesillerde. kanger hazır coiller kırmızı olanlar nichrome mavi olanlar nickel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 hele sukur fasttechden crius ve wotofo serpent yola cıktı, kac hafta bekletti lan cekik gozler tatil yapıp yatcaz diye. bide sundan soyledim, seramik drip tipler daha cok hosuma gitti; https://www.fasttech.com/products/1808405 buda cam olanlar https://www.fasttech.com/products/1948700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Adam kargoya vermis eVic VTC Mini yi, yuh dedim. :)-D Yarin gecer elime, yanimda gezdirmeye baslarim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 eVic Mini için hazır coil var mı? Benim gibi titrek adama, coil hazırlama için tel sar, pamuk geçir bayıltır beni asdsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 VTC mini sadece mod, ustune istedigin herhangi bir tank i takabiliyorsun. Mod nedir? Ilk sayfada var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 DavidMills said: eVic Mini için hazır coil var mı? Benim gibi titrek adama, coil hazırlama için tel sar, pamuk geçir bayıltır beni asdsfs. Kit'ini alirsan Tron ile geliyor ama kendisi epey kotu Tron'un. Tron'u Toptank Mini ile degistirince magradan cikmisa dondum yani. Kitini hic almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Eyvallah Gerge. Ben kitine bakmıştım oradan aklımda kalmış, coil hzırlama meselesi. Neyse iJust2 ile mutluyum esasen, kaşınıyorum galiba. Eğer mod meselesine girersem, eVic Mini ile başlayacam. Güzel görünüyo cihaz çünkü. Ama hazır colili yormayacak tank lazım, o zaman yazarım olmadı. Ya da bakarım geriyo doğru sayfalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Toptank Mini al iste, icinden RBA da cikiyor ek olarak kendi coillerini sarman icin ve hazirlar da cok saglam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Anladım. Not ettim. Sonraki FT siparişinde geçiyim bakalım. Beğenmez ya da beceremezsem satarım zaten her türlü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 @bombilobombilo al al güzel o akrilik olanlar. Son çağrı sonra kaçırdık dimeyin EHPRO SPD A8 80w base ama 125w(firmware ile) tc mod 4000mah pili ile 18 dolar out of stock olmadan ihtiyacı olan çöksün. çok uUuUUuU bi mod değil ama 18 döler köpek gibi ucuz bakın bi yutubdan felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 31 dolar diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Alayim dedim ama kacmis bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 aa evet bitmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Eeet flash sale is over diyo :( Neyseh. Önümüzdeki maçlara bakacaz, takım iyi ahsgsfdfdhs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Bir sorum var benim: RBA'yi kurarken ilk 15-20 dakika kotu performans aliyorum. Cok spitback oluyor. Asiri likit cekiyor. Uzerine hic damlatmadan tanka takip bir 10 dakika bekletsem olmaz mi? Bir de tel ve pamuk ne zaman degismeli? Pamuk olayinin berlirtilerini ogrendim ama tel ne zaman degismeli yazmiyor. Nasil anlarim bozulmus teli? Nasil bir tat verir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 ilk söylediğimde alaydınız keşke :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Telin de verdiği tad azalıyor belirli bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 SS icin tavsiyeleriniz var mi bir de? Teli pamuk takmadan once kizdirayim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Abi böyle mod meselelerinde, tel-pamuk-ohm aboo yani. Ben bir coil takıyorum hakikaten Regalya'nın dediği gibi 3 hafta da bir değiştiriyorum misss yani. Ben harbi uğraşmam böyle işkencelerle :P Buharhane deli fiyata satıyo ijust2 nin coilleri ama, 2li, 2li FT den direk sipariş geçer bakarım keyfime diyorum da ! Bu mod meselesi aroma da bu kadar farkediyo mu? Yani iJust2 kullanan ve aynı likit (PG/VG/Nic) çok mu farkediyor modlu sistemler de? Ağız tadı olan biri olarak soruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Aşırı kızarmada mavi/kırmızı/kahve rengi oksidasyon yapacak kadar kızdırabilirsin yada çok kızrıdcaksan suya tut temper etsin oksidasyon katmanını o zaman chrom salımı yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 DavidMills said: çok mu farkediyor modlu sistemler de? Ağız tadı olan biri olarak soruyorum? TC olayi cok fark ediyor abi denedigim kadariyla. Ankara'da degil miydin? Gel bir aksam Tunus'a deneyelim benden. @Regalya Su derken islatip oyle mi atesleyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar