Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Bright said:

Hazır coil'ler Nichrome diil mi yau. Kanthal geç ısınıyor, bayık biraz, çelik master race.

Bu Smoke X Cube II'deki telefon/app üzerinden kontrol güzelmiş de umarım cihazların heryerini RGB LED'lerle donatmaya başlamazlar yeni nesillerde.

kanger hazır coiller kırmızı olanlar nichrome mavi olanlar nickel
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
DavidMills said:

eVic Mini için hazır coil var mı? Benim gibi titrek adama, coil hazırlama için tel sar, pamuk geçir bayıltır beni asdsfs.

Kit'ini alirsan Tron ile geliyor ama kendisi epey kotu Tron'un. Tron'u Toptank Mini ile degistirince magradan cikmisa dondum yani. Kitini hic almayin.
Sosyal ağlarda paylaş

Eyvallah Gerge. Ben kitine bakmıştım oradan aklımda kalmış, coil hzırlama meselesi. Neyse iJust2 ile mutluyum esasen, kaşınıyorum galiba. Eğer mod meselesine girersem, eVic Mini ile başlayacam. Güzel görünüyo cihaz çünkü. Ama hazır colili yormayacak tank lazım, o zaman yazarım olmadı. Ya da bakarım geriyo doğru sayfalara.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bir sorum var benim:

RBA'yi kurarken ilk 15-20 dakika kotu performans aliyorum. Cok spitback oluyor. Asiri likit cekiyor. Uzerine hic damlatmadan tanka takip bir 10 dakika bekletsem olmaz mi?

Bir de tel ve pamuk ne zaman degismeli? Pamuk olayinin berlirtilerini ogrendim ama tel ne zaman degismeli yazmiyor. Nasil anlarim bozulmus teli? Nasil bir tat verir?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi böyle mod meselelerinde, tel-pamuk-ohm aboo yani. Ben bir coil takıyorum hakikaten Regalya'nın dediği gibi 3 hafta da bir değiştiriyorum misss yani. Ben harbi uğraşmam böyle işkencelerle :P Buharhane deli fiyata satıyo ijust2 nin coilleri ama, 2li, 2li FT den direk sipariş geçer bakarım keyfime diyorum da ! Bu mod meselesi aroma da bu kadar farkediyo mu? Yani iJust2 kullanan ve aynı likit (PG/VG/Nic) çok mu farkediyor modlu sistemler de? Ağız tadı olan biri olarak soruyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
DavidMills said:
çok mu farkediyor modlu sistemler de? Ağız tadı olan biri olarak soruyorum?

TC olayi cok fark ediyor abi denedigim kadariyla. Ankara'da degil miydin? Gel bir aksam Tunus'a deneyelim benden.

@Regalya Su derken islatip oyle mi atesleyeyim?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...