Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Toptank Mini kullanıyorum şu anda ve...

ALLAAAAAAAAAH!

İmana geldim.

Tron ne boktanmış lan.

http://www.semakavaslar.com/wp-content/uploads/2014/02/melih_gokcek_komik_disney_drugs_angara_ankara_belediye_baskan_basgan.jpg

Ps. Ssocc Ni 250c, 45w
Sosyal ağlarda paylaş

Toptank kötü bir tank degil ama daha Crown var Herakles Plus var (hazir coilli olanlardan) :) varda var
o yüzden dert etmemek gerek eger icerken zevk aliyorsan sorun yok
bu isin bir sonu yok ayrica, ben her ay 1 2 yeni bir seyler aliyorum masrafim sigaraya göre cok azaldigi icin ama hala yarisini bile harcamiyorm sigaraya harcadigima göre

edit: likitleri kendim karistiriyorm
keske tre kolayca nbase sokmanin bir yolu olsa (size tavsiyelerde bulunabilirdim) burada 1 litre 3mg nbase 20€ civari ve 2-3 ay yetiyor, 1 litre icinde 25-30€ aroma ihtiyacim oluyor bir tank fiyatina 1 ay sigara icmis oluyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bu arada puff counter Tron ile ayni neredeyse, o kadar azalmamis icmem. Ama tankin yarisindan biraz fazlasi bitti sadece. Daha ekonomik olacak gibi daha iyi tatla =)

Sevindirik oldum =) Seramik coiller gelsin diye bekliyorum simdi. 1 Mart'ta kargolayacaklarmis =(
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Onlar. Uyumlu olmasi lazim, Kanger sitesinde Subtank ve Toptank coilleri ayni. Subtank ve Toptank ayni zaten, biri topfill sadece, baska fark yok. RBA biraz degisik bir de icinden cikan.

Subtank, Toptank, Nebox ayni coil kullaniyor diye biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

TC deneyebildim sonunda.

Titanium denedim, elime gecirebildigim ne yazik ki inceydi, 0.3 mm, 29-30 civari gauge a denk geliyor sanirim. Baya ugrastirdi, acaip springy.

Buharistan'dan almistim, dry burn yapilmadigi icin alkol ile sileyim dedim, simsiyah oldu bez, Ti icin genel bir durummu bu bilmiyorum ama teller les gibi.

0.4 ohm dual spaced setup da 60w 250 C da fena olmayan bir performans yakaladim.

Vapor?

Soyle boyle, sicakligi arttirmak lazim, biraz daha ince ayar icin F ye gecip tekrar denemeler yapacam sanirim.

Aroma?

Kanthal dan sonra genel tad da degisiklik oldu ama likit de degistirdigim icin aroma nin kadar iyi gelip gelmedigini anlamadim.

Clapton kanthal dan sonra ama kesinlikle vapor/aroma da azalma oldu.

Yarin Ni200 gelecek, en azindan 26 yada 24 g olmasi lazim, onunla bir daha deneyecem.

Genel olarak TC mode medeniyetmis, keske Clapton larim ile mumkun olsa kullanmak :)

p.s: Denedigim likit 7 Wonders - Light house of alexandria, likit basligina review yazarim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...