Bright Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Hayır da düzgün nikotin bulmak sıkıntı oluyor TR'de. Kötü nikotinin tadı da ne kadar aroma basarsan bas düzelmiyor. Amerigan firmalarından daha ucuza bulabiliyorsun bide likit. 50 ml 45 lira falan baya pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 sekerim aromasini ayarini vs tutturmak dert..ha nikotinsiz dersen al 1 litre vg bas ustune 50 damla kadar nane al sana likit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 nikotinli baz satılmıyo mu türkiyede peki? ya da satılanlar hep kötü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Abi soyledim iste, neredeyse buldugum her nbase'i denedikten sonra Fire Juice'in en guzeli olduguna karar verdim. Premium iyi degil, Titanium ile duz Fire Juice arasinda gidip geliyorum. Favori settingim bu sanirim ama: Fire Juice nBase, Oranlar : %60 VG - %40 PG, VG Markası : Kimetsan, PG Markası : BASF Fire Juice Titanium da guzel ama, bu daha bir karakterli tek ictiginde. Titanum daha iyi gider sanirim likit yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 bugun vg pg falan aldım bi kaç yuz ml. 3-4 de aroma aldım,isle of custard diye bi ingiliz firması buldum komple crust çalışan. nikotinsiz yapıştırdım %80 vg li 1-2 hafta sonra gorelim bakalım nasıl oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 GERGE said: Abi soyledim iste, neredeyse buldugum her nbase'i denedikten sonra Fire Juice'in en guzeli olduguna karar verdim. Premium iyi degil, Titanium ile duz Fire Juice arasinda gidip geliyorum. Favori settingim bu sanirim ama: Fire Juice nBase, Oranlar : %60 VG - %40 PG, VG Markası : Kimetsan, PG Markası : BASF Fire Juice Titanium da guzel ama, bu daha bir karakterli tek ictiginde. Titanum daha iyi gider sanirim likit yaparken. senin tavsiyene uyarak titanium almıştım..gayet güzel oldu elma-ceviz yaptım 5 şişe falan...70/30 6mg..sek de içiliyo ama tam alışamadım ona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 abi öyle bi giriş yapmışsın ki sövecen sandım sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 GERGE'nin neden balonu var :( Ben de istiyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Adam alan yetkilisi. Sen de ol sen de alırsın. Nazar etme ne olur... sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 http://www.puflikit.com/?post_type=product Nerde bu puflikitci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Angara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Abyss bitti benim ya stokta da yok diyor buralardaysa bi mesaj atalım yapsın ya 3 tane daha alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 GERGE said: Bide gerge sen bi ara sade bişey iciyordun. Hiçbişey katılmamış daha az zararlı gibisinden bişeyler denmişti. Neydi o? Nerden alabiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 http://www.cloudhousevapor.com/ ben buradan alıyorum. 70 tl'ye 230ml likit almıştım en son kargo dahil. yalnız euro arttı. 80-90 a çıkmış olabilir. ben hiçbirşey demeden kutunun üstüne pasta ve gıda aroması yazmışlar. gümrükte sıkıntı çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 https://www.buharevi.net/alisveris/sade-malzemeler/188-fire-juice-base-250-ml.html Neredeyse hiç zararı yok. Geçen sayfada tarihi yazıyordu kullandığımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 nbase mi bu, tadi nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 bu attığım aromalı tabi 200 ml nbase 30 ml aroma almıştım cabiria said: http://www.cloudhousevapor.com/ ben buradan alıyorum. 70 tl'ye 230ml likit almıştım en son kargo dahil. yalnız euro arttı. 80-90 a çıkmış olabilir. ben hiçbirşey demeden kutunun üstüne pasta ve gıda aroması yazmışlar. gümrükte sıkıntı çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 cabiria said: Ne aldın? Tavsiye varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Xaero said: cabiria said: Ne aldın? Tavsiye varmı? cloudhouse aromarlından ve kendi nbaselerinden aldım. aroma olarak işte kafama göre hangisinin fotoğrafını beğendiysem aldım. çilek karpuz aldım gayet içilebilirdi. kafanıza göre alın bence ilk partiyi beğendiklerinize devam edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 GERGE said: https://www.buharevi.net/alisveris/sade-malzemeler/188-fire-juice-base-250-ml.html Neredeyse hiç zararı yok. Geçen sayfada tarihi yazıyordu kullandığımın. Bunu böyle alıp içemiyormuyuz yani? illa VG Markası : Kimetsan, PG Markası : BASF alıp karıştırmak mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Alıp içiyorsun. Sayfada hangi markaların ne kadar karıştırılacağını seçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 3 min falan ne iş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Nikotin orani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Esh said: bugun vg pg falan aldım bi kaç yuz ml. 3-4 de aroma aldım,isle of custard diye bi ingiliz firması buldum komple crust çalışan. nikotinsiz yapıştırdım %80 vg li 1-2 hafta sonra gorelim bakalım nasıl oluyo. öf mal gibi aromanın pg diluted olduğunu hesaplamadan yaptım karışımı. ortalamaları %60 %40 gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 hst tamam gecti bebeyim..bir ic bakalim olmadi dereceli olarak 50 50 seyrelte seyrelte kivami bulursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar