Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Likit Konusu

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ilk mentollu likitlerim Winter ve Apollo. Kiyasen ne kadar iyiler bilmiyorum yani. Bir tank bitirdim ben ama keskindi cok aroma.
Mesaj tarihi:
2 Yerden sipariş verdim gerçi bu gün yeni geçtim birini diğeri gelmediği için (smokehunter) bole bugun siparis versem yarın kargoya verebilcek varmı tecrube ettiginiz. i just 2 geldi likitim yok içim kıpır kıpır:)
Mesaj tarihi:
püflikitten elmangoyla abyss söylemiştim. gelir gelmez açıp koklamak gibi bi hata yaptım. şimdi hangi likiti koklarsam koklayayım o garip kokuyu alıyorum midem kalkıyor. burnu nasıl resetliyoruz?
Mesaj tarihi:
denedim işe yaramadı :/ cidden çok fena bir koku geliyor. demlenmiş olanlarda aromayla birlikte alıyorum yeni gelenlerde direkt o. neyin kokusuysa artık aklıma geldikçe kusasım geliyor ya. bozdum resmen kendimi
Mesaj tarihi:
Bright said:

Kaç mg nikotinli söyledin, nikotin de kokar.

9. öncekiler de 9du ama e-cig gelene kadar 10 gün falan geçmişti aradan. alkol benzeri bir koku ya tarif de edemiyorum daha önce koklamadığım bir şey yani sdfkj
Mesaj tarihi:
öyle yapacağım artık. kız arkadaşıma koklatıyorum çektiriyorum "yani ötekiler gibi mis kokulu değil ama şekerli işte" falan diyor. beni öğürtüyor aynı koku sdşflk
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

Bright said:

Kaç mg nikotinli söyledin, nikotin de kokar.

9. öncekiler de 9du ama e-cig gelene kadar 10 gün falan geçmişti aradan. alkol benzeri bir koku ya tarif de edemiyorum daha önce koklamadığım bir şey yani sdfkj

sleep on it.

Bir gece uyumadan gecmiyor o igrenme. Bana gecen hafta olmustu, direk acip koklamaktan ziyade uzun sure coil rigging cotton wicking derken likit e maruz kalmistim, bunye nin bir bildigi var biraz uzak dur. Yarin normal e donersin.
  • Yeni Oluştur...