Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Muz dinlenince tadı baya baskınlaşıyor, güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 genel olarak sekerli aromalarda o sekilde gibi benim de gozlemlerim.. @gerge o winter i mentol vs diyor ama.nasil iyi mi mentolu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Ilk mentollu likitlerim Winter ve Apollo. Kiyasen ne kadar iyiler bilmiyorum yani. Bir tank bitirdim ben ama keskindi cok aroma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 ama tabi sen daha yuksek isida vs iciyorsun..winter alayim ben de o zaman dusuk isida anca alirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 cok sekerli aromalara ben %10 %20 tutun basıyorum, o sekilde daha iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Püflikit'in mentollülerini içmedin mi yau Mountain Glory'dir, Brasberry Ice'dır, kral onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 mountain gloryi benim biraz demsiz gibiydi ama brasberry ice'ı bende baya tuttum geldigi gibi bitti sisesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Mountain Glory'nin tadı ilk hafta bok gibi zaten, ikinci hafta oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Ankara'da kac kisi var simdi, bulusuyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 ben ve sen kesin varız onu biliyorum :) bulusalım ama uygun bi zaman ayarlayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 İstanbul a gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 berry sevmiyorum bu arada golge icin de eft nin aktive olmasini bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 bende gelirim ankara buluşmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 2 Yerden sipariş verdim gerçi bu gün yeni geçtim birini diğeri gelmediği için (smokehunter) bole bugun siparis versem yarın kargoya verebilcek varmı tecrube ettiginiz. i just 2 geldi likitim yok içim kıpır kıpır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 püflikitten elmangoyla abyss söylemiştim. gelir gelmez açıp koklamak gibi bi hata yaptım. şimdi hangi likiti koklarsam koklayayım o garip kokuyu alıyorum midem kalkıyor. burnu nasıl resetliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Türk kahvesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 denedim işe yaramadı :/ cidden çok fena bir koku geliyor. demlenmiş olanlarda aromayla birlikte alıyorum yeni gelenlerde direkt o. neyin kokusuysa artık aklıma geldikçe kusasım geliyor ya. bozdum resmen kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Kaç mg nikotinli söyledin, nikotin de kokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Burnumu kavanoza sokup kahve koklamak hardreset atiyor genelde bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Bright said: Kaç mg nikotinli söyledin, nikotin de kokar. 9. öncekiler de 9du ama e-cig gelene kadar 10 gün falan geçmişti aradan. alkol benzeri bir koku ya tarif de edemiyorum daha önce koklamadığım bir şey yani sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Bir mola ver yarın sabaha kadar, fazla yüklenmişsindir belki sisteme, yarın sabah da aynı koku devam ediyorsa nikotindir yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 öyle yapacağım artık. kız arkadaşıma koklatıyorum çektiriyorum "yani ötekiler gibi mis kokulu değil ama şekerli işte" falan diyor. beni öğürtüyor aynı koku sdşflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 of size güvendim bu abyss ne kötü ya, ben dönüyorum amerikan likitlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 abyssi ilk etapta bende begenmedim ama demlemek lazımmıs, demleyelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 PrudenT said: Bright said: Kaç mg nikotinli söyledin, nikotin de kokar. 9. öncekiler de 9du ama e-cig gelene kadar 10 gün falan geçmişti aradan. alkol benzeri bir koku ya tarif de edemiyorum daha önce koklamadığım bir şey yani sdfkj sleep on it. Bir gece uyumadan gecmiyor o igrenme. Bana gecen hafta olmustu, direk acip koklamaktan ziyade uzun sure coil rigging cotton wicking derken likit e maruz kalmistim, bunye nin bir bildigi var biraz uzak dur. Yarin normal e donersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar