Bright Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Cuboid'de 200W güyya da daha 50W'ın üstüne çıkmadım bile sdfsd Rainvape Better içtim bi de, pek bi meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Better 'da mı meh :( Ona da üst girmiştim halbuski :P Rainvape ler demlenmede benim..10 güne yazarım bende bir "Better" review asdsfsf. Neyse TR den puflikit akacaz gibi görünüyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 9 günlük demli işte içtiğim, +2 aroma. Ya tadını ben beğenmedim de beğenen çıkabilir. O karpuzlu sakız yorumu var bir tane, ona direk uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 7 gunluk Rainvape Yummy +1 3mg iciyorum simdi 260C Ti ile. Dendigi gibi cilekli sut. Sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Begenmediginiz juice lari bir kenara ayirin, Clapton build ile ilerde bir kez daha deneyin, baya farketti bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Ya ne kadar hızlı buharlaştırırsa o kadar iyi/yoğun oluyor ağza gelen tad da zaten 0.2 ohm dual SS coil'le TC'de Crius'ta içiyorum yani, güzel bir RDA'ya dual Clapton bile taksam çok daha iyi olacağını sanmıyorum. Ha nedir, RDA da söyledim Clapton da söyledim, gelince görürüz sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 RDA ne alsak? geekvape den devam edip sunu alasim var ama; http://www.geekvape.com/project/tsunami-rda/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Aliexpress : Mehpisto V2 Black + AFC (Siyah,Bakır,Pirinç ve SS) Teflon driptip , Food Grade 316 çelik post delikleri bayağı geniş 3 MM (Takipli posta değil ama +1.72$ Dolare ekleniyor seçeneklerden) sevdim güzel. FT : Velocity Clone 304 Food grade çelik postu hava ayarı otu boku herşeyi süper atty. FT : Mutation X V2 6-7 RDA var bende en çok kullandığım bu TC olsun normal olsun hem güzel kit Plume veil deck stili ve mutationa özel derin likit kanalı inanılmaz ucuz fakat süper performansı olan bi atty (Metal sevmeyenler plastik chufcap alabilir ayrı var) FT: 13 Heavens & 9 Hell 3 driptip opsionu 3 güzel işlenmiş afc geliştirilmiş twisted messes rda/mutation x v2 konsenpti üstelik 10 dolardan ucuza? reklamcı gibi yazdım lan adsfas Ft: Lethal RDA daha almadım ama güzel gene value konsept haznesi biraz daha küçük ama aeolus gibi tepeden hava kanallı güzel sturdy bi atty gibi duruyor. FT: Wotofo Sapor authentic rdalar arasında en iyi fiyat/performans aralığı sağlıyan attylerden biri mutation(Deck) ile aeolusun(topcap) çocuğu gibi birşey ;) FT: Stumpy Küçük RDAların kıralı derringermiş vertex miniymiş hepsi Stumpy gibi olmak isteyip olamıyan attyler :D Ft : Kennedy metal < bu köpek gibi value verdiğin paraya aldığın buhar kalitesi hayvanlar gibi mutlaka alın stok bitmeden ve cam (fishbone gibin) versiyon aynı şekilde lakin camı kırılmaya yatkın o yüzden yedek alın birde ikisinide kullanırken heat sink takın çünki buhar birikmesinden popoda nemlenme oluyor biraz. Sonra daha yazarım yeter şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Gerge said: Likit konusunda sordugum icin yanlis yere gelmis bilgiler. Gerge diger basliga Regalya nin cevabini tasiyabilirmisin musait vakit de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Spring +2'de meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Su rainvape leri bi toparlasana Bright, hangileri meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Rainvape tamamen meh ya, sıcaklığa göre likidin tadı bile değişmiyor, muchos meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Iyice demledin mi onlari? Neleri denedin simdiye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 rainleri bende begenmedim ya, dogur duzgun tadını bıle alamıyorum en az 6-7 gun demledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 US e gidip gelen birini bulabilirsem tabi; http://onehitwondereliquid.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 One Hit Wonder'lara diyorum girelim 3-6 kişi, zaten 180 ml'lik şişede satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Buradan önereceğiniz likit varsa belki ben aldırabilirim Amerikadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Bright said: One Hit Wonder'lara diyorum girelim 3-6 kişi, zaten 180 ml'lik şişede satıyorlar. Bana uyar..Yazın beni listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 onehitwondera grubuna bende girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 6 kişi olursak toplam ben de girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 http://ecigcreations.com/ Burası hakkında fikri olan var mı? Kuzen orada aldırmaya çalışacağım ona göre. onehitwonder içinde San Diego da adresimiz var oraya kargolatırsak gelirken getirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Ne zaman gelecek kuzen ? Ben direk 180 ml lik combo pakete girecem, bütün review lar top notch diyor bu juice line icin. Kuzen e uygun tasıma parasına vermeye hazırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Msj attım haber bekliyorum. 1 Ay yada daha azdır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 bu bayram ben de girerim one hit wondera da, kaç mg söylenecek? 0 girip isteyen eklesin istediği kadar derseniz bana uyar ama 6 üstüne çıkarsa yanarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 abysten bide ben spariş geciyim ama anason diyosunuz pis bi tad geliyo azıma düşündükçe asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar