Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Likit Konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Ya ne kadar hızlı buharlaştırırsa o kadar iyi/yoğun oluyor ağza gelen tad da zaten 0.2 ohm dual SS coil'le TC'de Crius'ta içiyorum yani, güzel bir RDA'ya dual Clapton bile taksam çok daha iyi olacağını sanmıyorum. Ha nedir, RDA da söyledim Clapton da söyledim, gelince görürüz sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Aliexpress : Mehpisto V2 Black + AFC (Siyah,Bakır,Pirinç ve SS) Teflon driptip , Food Grade 316 çelik post delikleri bayağı geniş 3 MM (Takipli posta değil ama +1.72$ Dolare ekleniyor seçeneklerden) sevdim güzel.

FT : Velocity Clone 304 Food grade çelik postu hava ayarı otu boku herşeyi süper atty.

FT : Mutation X V2 6-7 RDA var bende en çok kullandığım bu TC olsun normal olsun hem güzel kit Plume veil deck stili ve mutationa özel derin likit kanalı inanılmaz ucuz fakat süper performansı olan bi atty (Metal sevmeyenler plastik chufcap alabilir ayrı var)

FT: 13 Heavens & 9 Hell
3 driptip opsionu 3 güzel işlenmiş afc geliştirilmiş twisted messes rda/mutation x v2 konsenpti üstelik 10 dolardan ucuza? reklamcı gibi yazdım lan adsfas

Ft: Lethal RDA daha almadım ama güzel gene value konsept haznesi biraz daha küçük ama aeolus gibi tepeden hava kanallı güzel sturdy bi atty gibi duruyor.

FT: Wotofo Sapor authentic rdalar arasında en iyi fiyat/performans aralığı sağlıyan attylerden biri mutation(Deck) ile aeolusun(topcap) çocuğu gibi birşey ;)

FT: Stumpy Küçük RDAların kıralı derringermiş vertex miniymiş hepsi Stumpy gibi olmak isteyip olamıyan attyler :D

Ft : Kennedy metal < bu köpek gibi value verdiğin paraya aldığın buhar kalitesi hayvanlar gibi mutlaka alın stok bitmeden ve cam (fishbone gibin) versiyon aynı şekilde lakin camı kırılmaya yatkın o yüzden yedek alın birde ikisinide kullanırken heat sink takın çünki buhar birikmesinden popoda nemlenme oluyor biraz.

Sonra daha yazarım yeter şimdilik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...