RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ejuicedirect.com Buradan alıyordum, üzerine alınan ürünlerin 20 dolar kadar kargosunu da ödemek zorunda kalıyordum. Likitim için bir spoiler ekliyorum aşağıya şu an sayfa başı gönderisi değişmiş yeni iki tane likitin adı var, diğer ürünlerin listesi güncellendiğinden sayfada gözükmemekte. Zıkkım çok tüketiliyor bir şans vermek istiyorsanız Zıkkım öneririm. İçerikte yazan yeni iki likit ANML Looper ve One Hit Wonder Rocket Man klonları bunlara da şans verilebilir ben henüz denemedim bu ikisini. Türkiye Geneli Gökhan 0 505 9783107 Antalya Lara bölgesi 0 530 7963515 Antalya Konyaaltı 0 542 2349632 Antalya Kaleiçi ve Kepez 0 538 4000985 Antalya Altınova Deepo bölgesi 0 534 5278272 İstanbul Avrupa yakası 0 532 4532297 İstanbul Anadolu yakası 0 506 6567430 Ankara 0 505 6994329 İzmir 0 531 9476695 0 533 3253817 Kuşadası Selçuk 0 532 3657789 Nevşehir 0 541 3531488 Yeni eklenen müthiş iki likit Maniac 6mg ve 12mg ANML LOOPER replikası Zıkkımın tahtı tehlikede 😉👍 Silifkenin Yoğurdu 6mg ve 12mg Ballı süzme yoğurt. Üzerine az miktarda yabanmersini sosu ☁☁☁ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Gladmir said: Puan nedir, tavsiye vs. gibi keyword ler mi olmasin? 4/5 gibi puan olmasın, çok kişisel bunların tadı çünkü. Elma sevmeyen biri çok iyi elma likitine 2/5 verebilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Ben puan vermemistim ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 abi ne bileyim likit hakkında bilgi alabilecegim site bile olmaması, facebooktan satış tam türk merdiven altı kafası. hevesim kaçtı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Likitim'den bir şey almam ben, ilk mesaja da koymayacağım onları hiç. Facebook gruplarına almıyorlar kafalarına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bende almam abi dogru duzgun bi site filan olmadıkca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bende kırgınım likitime beni de almadılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 @gerge TR'ye gonderim yapan likit sitelerinide toplasak da en azındna link olarka koysak ilk mesaja; http://ejuicedirect.com/ birincisi iste. baska biri http://www.vapor-freak.de/ den bahsetmisdi. mesela bi de su var ilgimi ceken ama bilmiyorum gonderiyormu; https://www.zamplebox.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 vapor-freak 'de ayrıca "Diamond Vape Absolut" diye kendinden karışım, premium likitlerin taklidi aromalar satılıyor, kendi likit yapmak isteyenler bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bu evde likit uretmek icin alet eldevat satan site var mı, yavatastan ona mı gırsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Nbase ve aroma hariç hersey tipkimsan.com da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 tütünlü likitleri tek basına içemiyordum, simdi begendigim hafif meyvelilerle karıstırmaya basladım iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Ben bugün bir şey denedim oldukça da memnun kaldım; zamanında Cuttwood'un Unicorn Milk likitini ilk denediğimde aroması çok yoğun geldiğinden bir kaç gün kapağını açıp bekletiyordum, hem dinleniyor hem de aroması biraz daha seyrelmiş oluyordu. Geçen günlerde KEYF'in N-baseini aldım, bugün yeni gelen likitlerin aromaları yoğun geldiğinden tankın yarısını base diğer yarısını da likit olarak doldurdum ve acaip keyifli, hafif bir tat elde ettim. Normalde öneriyorlardı bu durumu fakat ben likitin asıl tadını almak istediğimden pek tınlamıyordum kendi kendimi *öt etmiş oldum. Nbase fiyatları 35 lira civarı, tavsiyem alın bulunsun kenarda köşede, oldukça iş görüyor. Bugün gelen siparişler ile birlikte likit konusunda tüm hevesimi aldım sanırım. Twonk Juice - Jelly ateş ediyor. Yavrılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 nbasele seyreltme iyi fikir bende deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 PG - VG'yle seyreltin, nikotini de seyrelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Bahreyn Elma fena değil de en az +2 aroma söyleyin. Nargile Elma baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Aroma sitesi aramaktayım polonya harici ekonomik posta ile yollayan görmedim hangsen pl den 6 dolar posta diğer her yerde 20 avro 25 dolar felan diyor. Hangsenin flavor extractları fena değil ama ucuz capella,mt baker,pta,flavor apprentice vb alabiliceğimiz bi yer lazım söle 10 mlsi 2 dolar felan olsun alalım 15-20 çeşit farklı farklı kokteyl deniyelim tr de 10 ml si 20 tl sürekli giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Fiyatlar $2 degil ama bunlar belese yolluyor gordugum: http://www.eliquidmania.com Arayinca daha da cikar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Abi o Amerika'dan 20$ kargo zaten USPS'in en yavaş postası işte, bildiğin Amerika devlet postası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 birlesip toplu alalım diyecem o zaman da gumruge takılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Ya 180ml'lik Rocket Man falan var, o toplu alınabilir. 6'ya bölsen adam başı 30ml, tadımlık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Fak roketman olm bana düzgün flavoring bulun ben yaparım strawberry,ripe strawberry vanilla icecream+milk ile milkmanın ağa babasını! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ee toplucana halledelim o zaman :D birlesip alalım matları, craftı sen kasarsın regalya, bide boba's bounty yapsana bize :D bide DIY liquid icin bi DIY starter kit bulsak da alsak ya, sise sırınga filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Toplu alma bi yere kadar oluyor ekonomik bi flavour extract sitesi bulmalıyız o veya bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 su efs turk forumlardan arastıralım illaki orada bulmuslardır bi yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar