Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Ne güzel uyuyordum ısrarla çalan bir kapı .. Bir adam ilk defa görüyorum " ileride ayağı kırık bir köpek var da yardımcı olur musunuz ? " dedi. Ben de " tabi olurum dedim " bi yüzümü yıkayıp çişimi yaptım falan botlarımı giyicem " Gelmenize gerek yok da belediyenin numarası kaç onu öğrenecektim " dedi. Açtım laptopu baktım verdim adama aradı... Bu esnada evin karşısında veteriner de var ama yine de ısrarla beni uyandırması adamın :S Rüyamı hatırlıyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 geçen ay güzeldi, suddenly bu ay yine boktan. niye böyle lan, sürdürülebilir mutluluk diye bir şey yok mu? en azından bu kadar kısa olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 donuma kadar ıslandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 çorba iyi geldi sıcak sıcak ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 haci tutacak icime sinen ev bulamiyorum. hay amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 off bok gibi bir plazada çalışıyorduk kozyatağında, şimdi and diye bir plazaya geçiyormuşuz iyi oldu lanet apartmandan bozma plazada kıç kadar asansörler, ayarlanamayan klimalar falan mahvoluyorduk. yazın sadece buz gibi, kışın da sadece cehennem gibi sıcak üflüyor havalandırma öldüm kış başladığından beri tshirt üstüne hırka üstüne kalın mont giymekten. #küçükbeyazyakamutlulukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 dasaaa said: haci tutacak icime sinen ev bulamiyorum. hay amk. O ikinci iyiydi hani ne oldu başkası mı tuttu? Bu kış bitti sayılır deniz kenarındakini tut mademse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Yeni kalktim. Makarns yiyip spora gidesim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 evimin dibine açılan subway ve bitmeyen multinet'im. bence bu çok güzel bir ilişkinin başlangıcı olabilir <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 bekar evi kurasım var - çok masraflı tek başıma götüm yemiyo araba alasım var - 2.el fiyatları ebesinin nikahı kadar arttı 30bin etmez dediğin araçlar 40a yaklaştı, o kadar para vermeye kıyamıyorum motor alasım var - bütçe ok but bununla da arabayla yapabileceğim bazı şeyleri yapamayacağım ve max mart-ekim arası kullanabileceğim için süreki bi acaba8-) diyorum çok kararsızım emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: bekar evi kurasım var - çok masraflı tek başıma götüm yemiyo araba alasım var - 2.el fiyatları ebesinin nikahı kadar arttı 30bin etmez dediğin araçlar 40a yaklaştı, o kadar para vermeye kıyamıyorum motor alasım var - bütçe ok but bununla da arabayla yapabileceğim bazı şeyleri yapamayacağım ve max mart-ekim arası kullanabileceğim için süreki bi acaba8-) diyorum çok kararsızım emenike. hormonlar pik diyorsun...butun satir aralari karsi cinsi isaret ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 tebrik ediyorum abicim çözdün beni, işim gücüm karı-kız tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 ilk tercih ev olmali, gotu sikistircan biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: bekar evi kurasım var - çok masraflı tek başıma götüm yemiyo araba alasım var - 2.el fiyatları ebesinin nikahı kadar arttı 30bin etmez dediğin araçlar 40a yaklaştı, o kadar para vermeye kıyamıyorum motor alasım var - bütçe ok but bununla da arabayla yapabileceğim bazı şeyleri yapamayacağım ve max mart-ekim arası kullanabileceğim için süreki bi acaba8-) diyorum çok kararsızım emenike. Motor ne alican? Buradan biri bi ihtimal saticak motorunu onumuzdeki aylarda, Daha 1500km'de dedi diye hatirliyorum. Anlasirsiniz bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 seneler sonra saat 17:00de isten cikicam lan! hani her gun degil de yine de arada isten 17:00de cikabilecegim. ay cok guzel! simdi disarida az yagmur var. ama polar berem de var. bence yururum biraz. bi kahve icerim. insanlarla falan sohbet bile ederim galiba (iste bunu yapmayacak!) waffle falan yerim. 17:00 lan! bugunun yarisi bana kaliyor neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Simdi seviniyosun ama cikamican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 sevincliyim bi sn. sonra tekrar karamsar oluruz. yoksa hava gotum gibi kapatti cok yagacak falan. ama yine de 20dk dolanir bi kafeye girerim ben ya. hurray! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 di said: Motor ne alican? Buradan biri bi ihtimal saticak motorunu onumuzdeki aylarda, Daha 1500km'de dedi diye hatirliyorum. Anlasirsiniz bi ihtimal. ucuza kaçıcam gibi duruyor 15k civarına bişi kapatırım, cafe racer yapasım var ankarada güzel bi kaç kişiyle tanıştım sdf kim satıyo motor ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Bu tarz kadınlar ne kadar fena arkadaş ya ! Normalde adamı sap görse yüzüne bakmaz , ama yanında hatun var diye içine düşücek neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 dasaaa said: seneler sonra saat 17:00de isten cikicam lan! hani her gun degil de yine de arada isten 17:00de cikabilecegim. ay cok guzel! simdi disarida az yagmur var. ama polar berem de var. bence yururum biraz. bi kahve icerim. insanlarla falan sohbet bile ederim galiba (iste bunu yapmayacak!) waffle falan yerim. 17:00 lan! bugunun yarisi bana kaliyor neredeyse. https://www.youtube.com/watch?v=_kTwnO-cOeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 aslinda tam olarak oyle degil, istege bagli olarak seciyorsun isini. yine de evropa standartlarina uygun olarak calismak garip tabii. ben her halukarda haftada 3-4gun 19:00a kadar calisir, sabah da erken gelirim (yoksa is bitemez) yeni bir ulkede calismanin en sacma yanlarindan birisi yeni telefon numarani ezberlemek. telefonda cevapsiz cagri var 5-6 tane. bakiyorum "lan kim bu ki!" neyse aradim, masa ustunde yeni verdikleri telefon titremeye basladi.. hmm demek ki benim numarammis. adamlar hat calisiyor mu diye denemek istemisler. benim diger telefon numarami aramislar vermeden once. neyse kendi numarami ezberleyim bari. bi de ev bulabilsem iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: bekar evi kurasım var - çok masraflı tek başıma götüm yemiyo araba alasım var - 2.el fiyatları ebesinin nikahı kadar arttı 30bin etmez dediğin araçlar 40a yaklaştı, o kadar para vermeye kıyamıyorum motor alasım var - bütçe ok but bununla da arabayla yapabileceğim bazı şeyleri yapamayacağım ve max mart-ekim arası kullanabileceğim için süreki bi acaba8-) diyorum çok kararsızım emenike. Motor al. Eve numan başganla çık yarıya böl masrafı, arabayı boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Numanla eve çıksak max 2 hafta sonra ölü bulunuruz net, ayrıca şahsen çok güvenemiyorum arkadaşa bugün yolladığı fotolardan sonra fdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: bekar evi kurasım var - çok masraflı tek başıma götüm yemiyo araba alasım var - 2.el fiyatları ebesinin nikahı kadar arttı 30bin etmez dediğin araçlar 40a yaklaştı, o kadar para vermeye kıyamıyorum motor alasım var - bütçe ok but bununla da arabayla yapabileceğim bazı şeyleri yapamayacağım ve max mart-ekim arası kullanabileceğim için süreki bi acaba8-) diyorum çok kararsızım emenike. Ne motor ne araba al... Buna harcayacağın bütçeye bi tane arkasını bekar odası gibi yapabileceğin panelvan al karavan gibi kullanabileceğin. Haftasonları doğa gezileri + sınırsız seks temalı yolculuklarla bekar evine çıkmadan işlerini rahat rahat halledersin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 enerji de dağıtırdım, oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar