dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 geldigim yerde adamlar bariz ilkel dosyalama kullanmislar :/ 1ay olmadi geleli, gene kiz dramalari yasiyorum. manasiz... bariz "selam drama yasamak ister misiniz?" falan diyorum sanirim. ya da bayagi crayz magnet olarak dolaniyorum. 5. kahvemi bitirdim.. bastim bruce dickinson'i.. hizli hizli 3 raporu 21.yy'a tasiyip bitirdim. 2 tane daha yapmam lazim sabaha kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 olm iyi tarafindan bak calisitgin insanlar arasinda kiz var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 haci kiz benim karsimdaki odada kaliyordu. bu yuzden uzulmedim desem yalan olur. haha son dosya kaldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 dasaaa said: keske calistigim yerde bi kizil sacli kiz olsa, charlie brown tshirtimi giyip onunla konusmaya gitsem.. tşörtte bu resim mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 yok dogrudan charlie brown tshirtim var. hand painted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 pics or didnt dasaaa said: yok dogrudan charlie brown tshirtim var. hand painted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 donunce kampa hatirlat yollayim face'ten 1.5saat sonra falan oluyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Elektronik müzik ne patatesmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 langirtta defansif yonum sıfırmis onu ogrendim tamamen gol atma becerim var onun haricinde fıs yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Peregrin said: hesaplarimizi 10 yil sonra cocuklarimiza devredicez galba ahaha niye? 40-50 yaşında kötürüm mü olacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Hayat baya boktan:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 dasaaa said: geldigim yerde adamlar bariz ilkel dosyalama kullanmislar :/ 1ay olmadi geleli, gene kiz dramalari yasiyorum. manasiz... bariz "selam drama yasamak ister misiniz?" falan diyorum sanirim. ya da bayagi crayz magnet olarak dolaniyorum. 5. kahvemi bitirdim.. bastim bruce dickinson'i.. hizli hizli 3 raporu 21.yy'a tasiyip bitirdim. 2 tane daha yapmam lazim sabaha kadar. Sunu okurken aklima geldi. Dun koydugum kahve suyu kaynamistir heralde, kalkip bi kahve yapayim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Yeni evime taşındım. Çamurdan da olsa insanın kendi evi bambaşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 abi HSE'de calisan kiz toplamayi elle yapiyor ya.. hesap makinesi ile yapiyor abi. manual toplama bariz. benden 14hafta hazirlanmis rapordaki toplama hatalari bugunku rapora kadar gelmis. 14 haftalik rapor duzelttirdim de client'a nasil aciklayacaklar bilmiyorum. "e bizim kiz salakmis da...." mi diyecekler. allahtan cost degil de training hours. bulllllllshit diger yandan uyukluyorum cok gunduzleri. 1ay oluyor ve gulag calisma saatlerine alisamadim hala. hep gececiyim, gunduz sabahin korunde cok kafam calismiyor. verimsizlik icinde gidiyor 1-1.5 saatim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 3 yılda hse manager oldum aptal dolu qcde sürünüyordum yoksa hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 abi bu kizi su kafa ile evine temizlige almazsin. (bunlari yazinca da ben ukala oluyorum nasilsa) 19903 + 17 ye 20010 falan yazmis.. o nasil oluyor lan! 19682+ 16 ya 196698 yazmasi daha da guzel.. hadi onu aladim 12+1 e nasil 11 yazar bir insan. isine saygi duy, kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 abi kaza raporu yazınca iskele korkuluguna scarecrow yazan gördüm sdfsfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 ya sabir mi dedin, yoksa scarecrow ile dogrudan girdin mi? yalniz doguya dogru gittikce turki cumhuriyetlerde iq azaliyor abi. bilimsel olarak kanitlanabilir bir gercek olabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Kendimi alkol ve sigaraya veririm de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 sigara hic yok, olmadi. alkol de yasak. sabahlari random testlerde 0.0000 alkol ariyorlar. bence portakal suyu bile 0.0000'i gecer yani. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Bol bol maydonoz ye sıfırlar o promili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 dasaaa said: sigara hic yok, olmadi. alkol de yasak. sabahlari random testlerde 0.0000 alkol ariyorlar. bence portakal suyu bile 0.0000'i gecer yani. neyse Ben vereyim madem senin yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 valla bi dahaki gelise bi viski, bir de cin getiririm diyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 sevgilimden ayrıldım az önce yavs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar