nuwa Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 allam eğer varsan yardım et her türlü şey kullanımından azat et beni. kahve bile içmek istemiyorum artık. güç kuvvet irade ver. tertemiz bir insan olmak istiyorum çaresizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Allahtan isteyene kadar bi amatem den yardim iste bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 ula müdürlere shift'lerle ilgili bi aksaklık hakkında (yaz dönemine geçişte her sene oluyor) mail atalım dedik. cevaben gelen 5 cümleyle 5 çuvallık fırça yedim sdf. işin kötüsü mail'i atarken araştırmam biraz eksik kalmış, fırçaların bazıları haksız sayılmaz. millet de "zaa ne karışıyon olum mal mısın" diyor. var mı lan öyle iş, buna karışmayacaksak neye karışıcaz. saksı mıyız lan biz. ha fırçayı atarken benim koymadığım 60 kişiyi cc'ye koymayaydı iyiydi tabi. resmen ibret olsun diye sallandırmış askhdgs neyse demirden korksak trene binmezdik, VURUN MÜDÜRÜM VURUN BEN KOLAY ÖLMEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 keşke buraya yazmayaydın, altınayı her fırsatta müdür şakası yapar sana şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 bişey olmaz* ya :) valla bizde bi müdür var, sanırım kendi üstleri içinde bile kendisinden çekinenler var. 3 sene önce bundan bi fırça yedim, allah dedim kovuluyorum heralde. kalaylar gelirken "kovulur muyum? yok lan kovmaz da downgrade edebilirler. gerçi ondan sonra da ben istifa ederim. eder miyim? ed..." falan diye kafamdan geçiriyordum. toyduk tabi o zaman, meğersem onun normal hali öyleymiş. pırıl pırılım şu an. *bunun bi kilit cümlesi var, onu dedi mi gardını alman lazım. daha doğrusu cümleye giriş şekli. hani onu duydun, arkasından gelebilecek 25 farklı sorunun en az 20'sinin cevabını önceden düşünmüş olman, diğer 5'ine de bu 20'sine verdiğin cevapla çakışmayacak spontane çözümler bulman lazım. bi buçuk dakka içinde falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Cokomantis said: ula müdürlere shift'lerle ilgili bi aksaklık hakkında (yaz dönemine geçişte her sene oluyor) mail atalım dedik. cevaben gelen 5 cümleyle 5 çuvallık fırça yedim sdf. işin kötüsü mail'i atarken araştırmam biraz eksik kalmış, fırçaların bazıları haksız sayılmaz. millet de "zaa ne karışıyon olum mal mısın" diyor. var mı lan öyle iş, buna karışmayacaksak neye karışıcaz. saksı mıyız lan biz. ha fırçayı atarken benim koymadığım 60 kişiyi cc'ye koymayaydı iyiydi tabi. resmen ibret olsun diye sallandırmış askhdgs neyse demirden korksak trene binmezdik, VURUN MÜDÜRÜM VURUN BEN KOLAY ÖLMEM. off en zevkli kurumsallık anlarından, karşıya cevap yazarken cc'ye düzenilerce adam doldurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 hayır arada aferin koç derken de yapıyor onu, o zaman ok de... neyse yeni terfi açılıyor, sepetler benim pozisyona gelecek. bi 6 ay falan onları tartaklar, biz de rahatımıza bakarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 yok abi karşıya tepkili mail atarken hele karşı taraf haksızsa o mailde bold ve ünlem kullanmanın dayanılmaz mutluluğu çevreliyor adamı. finalde de 40 kişiyi cc'ye koyuyorsun. send tuşundan sonra pammuk gibi oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 valla bizde ast var, üst var. bi de diğer departmanlar var. diğer departmanlara çok ilişmiyoruz. çok büyük bi sorun olduğunda müdürlere atıyoruz genelde, onlar çözüyor. kendi kadememiz zaten canımız, bi altımız zaten perperişan. bizim bi üstümüz müdür (ünlemli bold'lu değil de "daha önce defalarca hatırlattığımız üzere" diye başlayan mail'leri var, onlar çok tatlı. hani yüz bin defa söyledik abicim der gibi :D), o yüzden biz kan sıçratmıyoruz ama en çok bize girişiyorlar, biz süspanse ediyoruz gibi. düşündüm de hiç öyle fırçalı mail atan taraf olamadım lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 is yerinde pompa, temsili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 şef işten kaçtı yeni şef ben oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 almancı komşu geldi, viskiler malborolar çukulatalar köpek mamaları. seviyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 ehe ehe şimdi viski malboro derler, 3 ay sonra bağımlı oldum allaaam sen beni kurtar, yav he he an addict is always an addict Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Pordakal said: ehe ehe şimdi viski malboro derler, 3 ay sonra bağımlı oldum allaaam sen beni kurtar, yav he he an addict is always an addict güneş doğdu ben daha uyuyacağım kalkacağım bir milyon iş var yapacak yarına. sıçtın mavisi boşuna dememişler. sıçtın kızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 4 yıl geçmiş değişen bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 resmen arkadaşım kalmamış dün bunu farkettim herkes ya yurtdışına yada bağlantı kopmuş. gideyim bari işyerindekilere sarayım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 onun yerine yurtdışında olup tek başına kalanda olabilirdin. hele birde benim gibi boktan bir yerdeyse iyice psikoloji zorlayıcı bir şey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 korkarım faranjitim başlıyor. sıjdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 benim de var sanırım 2 haftadır. boğazımdan tükürüğü kahverengileştirecek kadar da kan geliyor günde 2-3 kez. evet doktora gitmem lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Linkedin feed'imde alakali hic bisey cikmiyo gunluk. Sanirim temizleyecegim meslek olarak alakasiz oldugum herkesi listeden. Bakalim kac kisi kusecek sunu yapinca. Hadi bism... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 cok sanssizim la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 bende de diyabet war galba ya kendi kendime teşhisi koydum, bakalım bi ara gidip doktora onaylatıçam sıçtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 sen malsin bence... diyabet varsa ne diye lop lop goturuyorsun cikolatali kelleri? wafflelari? baklavalari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar