Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

ula müdürlere shift'lerle ilgili bi aksaklık hakkında (yaz dönemine geçişte her sene oluyor) mail atalım dedik. cevaben gelen 5 cümleyle 5 çuvallık fırça yedim sdf. işin kötüsü mail'i atarken araştırmam biraz eksik kalmış, fırçaların bazıları haksız sayılmaz. millet de "zaa ne karışıyon olum mal mısın" diyor. var mı lan öyle iş, buna karışmayacaksak neye karışıcaz. saksı mıyız lan biz.

ha fırçayı atarken benim koymadığım 60 kişiyi cc'ye koymayaydı iyiydi tabi. resmen ibret olsun diye sallandırmış askhdgs

neyse demirden korksak trene binmezdik, VURUN MÜDÜRÜM VURUN BEN KOLAY ÖLMEM.
Sosyal ağlarda paylaş

bişey olmaz* ya :)

valla bizde bi müdür var, sanırım kendi üstleri içinde bile kendisinden çekinenler var. 3 sene önce bundan bi fırça yedim, allah dedim kovuluyorum heralde. kalaylar gelirken "kovulur muyum? yok lan kovmaz da downgrade edebilirler. gerçi ondan sonra da ben istifa ederim. eder miyim? ed..." falan diye kafamdan geçiriyordum.

toyduk tabi o zaman, meğersem onun normal hali öyleymiş. pırıl pırılım şu an.

*bunun bi kilit cümlesi var, onu dedi mi gardını alman lazım. daha doğrusu cümleye giriş şekli. hani onu duydun, arkasından gelebilecek 25 farklı sorunun en az 20'sinin cevabını önceden düşünmüş olman, diğer 5'ine de bu 20'sine verdiğin cevapla çakışmayacak spontane çözümler bulman lazım. bi buçuk dakka içinde falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Cokomantis said:

ula müdürlere shift'lerle ilgili bi aksaklık hakkında (yaz dönemine geçişte her sene oluyor) mail atalım dedik. cevaben gelen 5 cümleyle 5 çuvallık fırça yedim sdf. işin kötüsü mail'i atarken araştırmam biraz eksik kalmış, fırçaların bazıları haksız sayılmaz. millet de "zaa ne karışıyon olum mal mısın" diyor. var mı lan öyle iş, buna karışmayacaksak neye karışıcaz. saksı mıyız lan biz.

ha fırçayı atarken benim koymadığım 60 kişiyi cc'ye koymayaydı iyiydi tabi. resmen ibret olsun diye sallandırmış askhdgs

neyse demirden korksak trene binmezdik, VURUN MÜDÜRÜM VURUN BEN KOLAY ÖLMEM.

off en zevkli kurumsallık anlarından, karşıya cevap yazarken cc'ye düzenilerce adam doldurmak
Sosyal ağlarda paylaş

valla bizde ast var, üst var. bi de diğer departmanlar var. diğer departmanlara çok ilişmiyoruz. çok büyük bi sorun olduğunda müdürlere atıyoruz genelde, onlar çözüyor. kendi kadememiz zaten canımız, bi altımız zaten perperişan. bizim bi üstümüz müdür (ünlemli bold'lu değil de "daha önce defalarca hatırlattığımız üzere" diye başlayan mail'leri var, onlar çok tatlı. hani yüz bin defa söyledik abicim der gibi :D), o yüzden biz kan sıçratmıyoruz ama en çok bize girişiyorlar, biz süspanse ediyoruz gibi.

düşündüm de hiç öyle fırçalı mail atan taraf olamadım lan :(
Sosyal ağlarda paylaş

Pordakal said:

ehe ehe şimdi viski malboro derler, 3 ay sonra bağımlı oldum allaaam sen beni kurtar, yav he he

an addict is always an addict

güneş doğdu ben daha uyuyacağım kalkacağım bir milyon iş var yapacak yarına. sıçtın mavisi boşuna dememişler. sıçtın kızım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...