Liebe Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 feyyazın şarkısıymış ulan bu ben de kendi saçmalıyor sandım adasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 ninja nın şiiri yok orda ya nasıl şiir başlığı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 ilk defa yazıyorum bu başlığa? Bu günlüğün amacı nedir? neyin günlüğü bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 yalan ikinçi yazışın 2018 yıldız günlüğü dedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Auril said: yalan ikinçi yazışın 2018 yıldız günlüğü dedim ya doğru sen hatırlatınca geriye dönük baktım, yazmışsın evet. Yıldız günlüğü ne demek? cahilliğime kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 sadece ünlü insanlar yazabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 bizde unlu yazarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 turk, turk never changes. kanser millet kanser. ezikliklerine mi yanarsin, kendilerinin cok basarili olduklarini dusunmelerine mi? bizim gibi irklari dunyadan silecekse thanos gelsin baskan. dunyanin yarisini silmek cok iyi bir fikir aslinda dusununce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Dasaa Baskesen'le irkcilikta yeni moda akimlari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 mcu'da bu hafta; "dasaaa ile hangi irklarin silinmesi lazim?" arkadaslar youtube kanalima hosgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 ırklardan önce küçük memelileri yok eder zalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 once mal ulkeler lan. sonra memesizleri genetik olarak tedavi edecegiz kucuk memelilik hastaliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 grup indirimi yapilir toplu meme ve popo implantlarinda adetli satislarimiz baslamistir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 nereye basvuruoz? :*( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 kickstarter acin, para veririm. meme onemli. haci cok karisik da en basit hali ile geyik su, amk firmasinda turkler varsa orada ofis politikasindan is gitmiyor. herkes baskasinin isine yamanip sonrasinda da kendi islerinin bi kismini yapmayip "hallederiz abiiii" ayaginda yaklasiyor. anca isini yapan benim gibi adamlara kaliyor olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 sende yama birine ne güzel loopa gireceksiniz illa ne error verdiriyorsun sisteme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 haci benim arkam yok amk. benim arkam olmasi gereken adam zaten beni komple devredisi birakmaya calisan mal. icip icip foruma mesaj atiyorlar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 günlük halen daha işsizim ne olacak lan bu halim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 i lav bürokrasi Eski okuluma gidicem yarın günlük(6saat öh). Gidemde pepelerin ruhunu karartayım hiohahahao! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Bu evine evcil hayvan kabul etmeyen hayvanoglu hayvan evsahiplerine acaip tilt oldum. yiycek sanki hayvan evini Lan serefsiz o depozitoyu yuz gorumlugu mu veriyoz sana. Bisey olursa kesersin ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 kopek kokusu evden cikmaz =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Nasil cikmaz. Basarsin boyayi koku moku kalmaz. Ya 600m2 bahce icinde ev buldum birak kopegi evde at beslesen kisnese kimse duymaz. Kopek tercih etmiyoruz diyor. Napiym o bahceyi ben. Geceleri cikip agaclara mi sarilayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 ahah apartman dairesi sandim, bahceli evde kopek olmayacaksa daha neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 biletler tmm vize kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar