darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Bok gibi bi gun bugun. Ve saat daha 9. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 darkwingduck said: senko said: geldim de burda görsen herkes bi hevesli, aman orayı gezelim, başka insanlarla tanışalım. Konuşuyorum herkesin bi hedefi b amacı var, çoşkulu çoşkulu anlatıyorlar... kendime bakıyorum ne insanlarla kaynaşma isteğim var ne yer görme isteği var, ne gelecek hedefi var aman böyle yapcam şunu yapcam vs diye. bildiğin rölantide yaşıyorum yıllardır. Yurtdisinda okuyor hala rolanti bilmemne. Rolanti anlayisina gel. burada dağın başında okusaydı 1 sene aklı başında olurdu gittiğinde rolanti filan kalmazdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 lan bi bilgisayar alıcam halen daha karar veremedim günlük senelerdir laptop kullanmaktan bir halttan haberim de yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 19f bildigin barely legal katilimcisi olmus esas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Fistan nokta atisi yapmis gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 darkwingduck said: senko said: geldim de burda görsen herkes bi hevesli, aman orayı gezelim, başka insanlarla tanışalım. Konuşuyorum herkesin bi hedefi b amacı var, çoşkulu çoşkulu anlatıyorlar... kendime bakıyorum ne insanlarla kaynaşma isteğim var ne yer görme isteği var, ne gelecek hedefi var aman böyle yapcam şunu yapcam vs diye. bildiğin rölantide yaşıyorum yıllardır. Yurtdisinda okuyor hala rolanti bilmemne. Rolanti anlayisina gel. ahah hakketen rölanti ama, yani okuyorum da, okula git çalış eve gel çalış, yat. ve bunu tekrarla ile geçti koca dönem. Yanıbaşımda biton kale kule var bi tanesine gidesim gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 vay öküz gerçi ben olsam ben de gitmezdim bunu bildiğim için yurtdışına çıkmıyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 sen rolanti gormemissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leb Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 çalış eve git oyun oyna dizi izle uyu çalış... ya da seninki ikisi de rolanti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 dana22 said: 19f bildigin barely legal katilimcisi olmus esas.. forumdakilerin yarısı kaydolduklarında underageydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 ne underage'i lan 99da 2000de kaydolduğumu düşünsen 12-13 yaşındaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 ben 2003'te kaydolduğumda ikinci eşimden yeni boşanmıştım işte. şimdi yaş oldu 57 :) bu yaşlarınızın kıymetini bilin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 oo tam soda şişesiyle dansedilen yaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 parkta arkadaslarla sakalasilan yaslar,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 senko said: ne underage'i lan 99da 2000de kaydolduğumu düşünsen 12-13 yaşındaydım. daha aşşası pedo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Saat 6. Hala bok gibi bi gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 https://www.engadget.com/2018/03/01/github-survives-massive-ddos-attack-relatively-unscathed/ bu ddoslarin amaci nedir? neden yapiyorlar yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 itlik serserilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 adamların garazı vardır. kendilerine rakip sitedir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 dasaaa said: https://www.engadget.com/2018/03/01/github-survives-massive-ddos-attack-relatively-unscathed/ bu ddoslarin amaci nedir? neden yapiyorlar yani? Ddos yapiyorsun site acilmiyor, o arada mail atiyorsun su hesaba 10k 100k gonder, adam da ulan bi gun kapali kalsam 15k kaybedecem veriyim de acsinlar diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 nasıl bi aktivizm yapabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 sardalya said: dasaaa said: https://www.engadget.com/2018/03/01/github-survives-massive-ddos-attack-relatively-unscathed/ bu ddoslarin amaci nedir? neden yapiyorlar yani? Ddos yapiyorsun site acilmiyor, o arada mail atiyorsun su hesaba 10k 100k gonder, adam da ulan bi gun kapali kalsam 15k kaybedecem veriyim de acsinlar diyor cok sagol baskan, tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 dasaaa artık tüm dünyayı ddoslarıyla trollllller. listenin başında da tabi ki paticik.com forumları ¯_(ツ)_/¯ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 normal bir soru sordum hacit. bilmiyorum. santaj gibi bir sey cikti. ogrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 bu rehab'larda ne yapıyorlar hayat çok güzel olacak falan mı diyorlar, kimyasal bir tedavi mi uyguluyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar