Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

darkwingduck said:

senko said:

geldim de burda görsen herkes bi hevesli, aman orayı gezelim, başka insanlarla tanışalım. Konuşuyorum herkesin bi hedefi b amacı var, çoşkulu çoşkulu anlatıyorlar...

kendime bakıyorum ne insanlarla kaynaşma isteğim var ne yer görme isteği var, ne gelecek hedefi var aman böyle yapcam şunu yapcam vs diye.

bildiğin rölantide yaşıyorum yıllardır.

Yurtdisinda okuyor hala rolanti bilmemne. Rolanti anlayisina gel.

burada dağın başında okusaydı 1 sene aklı başında olurdu gittiğinde rolanti filan kalmazdı :D
Sosyal ağlarda paylaş

darkwingduck said:

senko said:

geldim de burda görsen herkes bi hevesli, aman orayı gezelim, başka insanlarla tanışalım. Konuşuyorum herkesin bi hedefi b amacı var, çoşkulu çoşkulu anlatıyorlar...

kendime bakıyorum ne insanlarla kaynaşma isteğim var ne yer görme isteği var, ne gelecek hedefi var aman böyle yapcam şunu yapcam vs diye.

bildiğin rölantide yaşıyorum yıllardır.

Yurtdisinda okuyor hala rolanti bilmemne. Rolanti anlayisina gel.

ahah hakketen rölanti ama, yani okuyorum da, okula git çalış eve gel çalış, yat. ve bunu tekrarla ile geçti koca dönem.

Yanıbaşımda biton kale kule var bi tanesine gidesim gelmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

https://www.engadget.com/2018/03/01/github-survives-massive-ddos-attack-relatively-unscathed/

bu ddoslarin amaci nedir?

neden yapiyorlar yani?

Ddos yapiyorsun site acilmiyor, o arada mail atiyorsun su hesaba 10k 100k gonder, adam da ulan bi gun kapali kalsam 15k kaybedecem veriyim de acsinlar diyor
Sosyal ağlarda paylaş

sardalya said:

dasaaa said:

https://www.engadget.com/2018/03/01/github-survives-massive-ddos-attack-relatively-unscathed/

bu ddoslarin amaci nedir?

neden yapiyorlar yani?

Ddos yapiyorsun site acilmiyor, o arada mail atiyorsun su hesaba 10k 100k gonder, adam da ulan bi gun kapali kalsam 15k kaybedecem veriyim de acsinlar diyor

cok sagol baskan, tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...