Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Bugün toplu taşımada işyerinde farklı bir bölümde çalışan (veteriner teknikeri ünvanı olan birisi) hayvan bakımından çok para kazandığından bahsediyordu misal doğumdan şu kadar alıyorum hastalıktan şöle alıyorum filan diye.ama tabi gece 2 de telefon açıyorlar kalkıp inek bakmaya gidiyodum diyor. Neyse dinliyorum öyle yandaki oturan kadın çıldırdı birden yok böyle konuşamazsınız ben hayvanseverim hayvanları sadece para kapısı olarak görüyosunuz diye.öyle saçma sapan bölük pörçük bişiler söylüyor ki hatırlamıyorum zaten.Hatta hayvanları yiyorsunuz onlara iyi davranmanız lazım filan dedi bir ara. Ya dedim siz ne iş yapıyorsunuz, avukatım dedi bide sanki etkilenmem gerekiyomuş gibi bir ses tonuyla."bu adamın işini kendisinden iyi biliyorsunuz.adam para kazanmak için yapıyor bunu gidip bedavaya mı inek doğurtsun" dedim yok tarifesi olmalı kendi kafanıza göre ücret almamanız lazım filan.dedim zaten resmi bir kurumda çalışıyor tarifesi de var geçmişte serbest çalışırken ne kadar istediğine karışamazsınız. Şimdi çok uzun yazmicam 10dk tartıştık kadınla.Burda hayvansever çok olduğu için yazıyorum aslında.Bu adam inek tedavisine gidiyor bu ineklerin sahipleri de bu hayvanlara duygusal olarak bağlı değil tüm iş para için yapılıyor hayvanlar süt-et veriyor.hayvansever avukat hanım da tedaviye gidip "yüksek" ücret alan veterineri suçluyor sanki adam ineğin önünden samanını alıyor bu tedavi ücretin diyerek. Böyle insanlar yüzünden hayvanseverler ciddiye alınmıyor gibi geliyor bana.normalde bu çocukla samimiyetim de yok zaten böyle kazancı hakkında çok konuşanları da sevmem ama akşam akşam savunmak zorunda hisettim neyse böle işte . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Post nickname uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 ee geçer misin ama artık yok geçmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 günlük dünyada ne güzel yerler var lan. Bugün güney afrika'dan gelen bir mail üzerine gittim o şehri gezdim. Hayır, Cape town değil başka bir şeydi. Googlemaps sağolsun tıklaya tıklaya dolaştım tabi o bile battı şerefsizlere. Şimdi de bermuda'ya bakıyorum minik tam tatil kasabası. Ne kadar güzel :( bizde kapandık kaldık allahın şişli'sine. Eskiden gece hayatı ooewwe yeahh! diye höykürürdük de o da bir bok değilmiş. Tarz desen değiliz. Zaten yaşlandık, ne işimiz var gece hayatında. Ulan bi bodrum'a atsam kapağı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 bu yaşama işi çok uzadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 https://www.rockpapershotgun.com/2018/02/15/meet-the-man-who-runs-the-origin-museum/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Buzlu Bailey's ne güzelmiş lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 haci cok ozellesmenin en buyuk problemi, kendi isin dahi olsa cogu genel konuyu bilmemektir. kendi kismim ile ilgili cok detayli bilgiye sahibim ama sektorun geneli konusunda cok malim amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 tersi olunca daha kötü oluyor. bir konuda spesifik iyi olup geri kalanını hiç bilmemek daha iyi, jack of all trades master of none olmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Hay lanet... Tuvalete girdim isemeye, iserken ayagim kaydi. Sonrasi malum dsf https://media1.giphy.com/media/PqKApRKAtnwg8/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 ajhfkjhgfssjhl gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 ya su sarkiyi turkce bir seye uyarlamislar miydi? selahattin demirtas'a mi uyarlamislardi hatta https://www.youtube.com/watch?v=0RNbu9YfeZM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 işeme konusunda en kötüsü boşaldıktan hemen sonra işemeyip 2-3 saat sonra işemeye gidip 2-3 kanaldan fışkiye stili. bi de unutmuş oluyosun ne oluyor falan diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 catal sadece sunnetli erkegin drami sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Fin said: ee geçer misin ama artık yok geçmiyo. Olm başlayacam vaguebooking inize ha O değil de sen Çemişgezek te falan takılırken ne ara bu kıvama geldin sdfd adı ne Hasan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 ustteki soruma yaniti bilen var mi? bir de opportunity ne bereketli imis https://www.engadget.com/2018/02/19/nasa-opportunity-rover-5-000-days-mars/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 para battı gidip kendime shinken katana aldım artık önümüzdeki darbelerde ben de tank kesebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 dasaaa said: ustteki soruma yaniti bilen var mi? bir de opportunity ne bereketli imis https://www.engadget.com/2018/02/19/nasa-opportunity-rover-5-000-days-mars/ Hayır. Kaba yerlerinden uyduruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 harbi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 selo degil, ekmo imis https://www.dailymotion.com/video/x231w9i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Lan ucak pazar zannediyordum bugunmus sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 bugün akşam servisi için billur keserken bildiğin sperma fışkırdı çocuğun eline yüzüne. ilk başta kusarak güldüm, baktım çocuk bozuldu küfür ediyo bildiğin. "kardeşim git bi ara ver sigara iç" dedik. çocuk gittikten sonra sümkürerek gülmeye devam ettik. ben diğer adamın koluna vuruyodum gülerek "gülmesene" diye o da bana vuruyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 hayat çok tatsız tuzsuz gelmeye başladı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 hep bir mücadele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar