Grego Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 senko said: farkında olmadan 2 saat ilker canıkligil dinlemişim ne güzel verdim zehri, adam anlatsın sabahlar olmasın
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 ginaly said: aha barmaid mi KADIN!!!! grego valla zehri verdiğin iyi olmuş, koca youtube'ta bu derece kaliteli içerik bulmak çok zor. ilker hocanın da ayrı bir havası var, adam anlattıkça dinliyorsun bıkmadan usanmadan. tam bir hoca.
Grego Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 itiraf et adam tatlış, yanaklarından makas alasın var.
Grego Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 ginaly said: aha barmaid mi jhbsnçfgnb, resmen hedefe kitlendi adam
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 DRaGoN_SLaYeR said: Nasıl bir yardırma o Pascal? basgan valla 4 saat nonstop diyim sen kafandan canlandirmaya calis jahgfdahsdakl
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 pascalnouman said: DRaGoN_SLaYeR said: Nasıl bir yardırma o Pascal? basgan valla 4 saat nonstop diyim sen kafandan canlandirmaya calis jahgfdahsdakl abi arada degisiklik istersen pazar alanida satilik cadillac filan vardi bir bak istersen hep ayni hep ayni sıkılmıssındır..
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Hiç buluşup beraber yardıralım dediğiniz yok
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 sen ben dayanamayız olm 1.saatte overdose'dan mütevellit kalp krizi ile mefta oluruz.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 muzikler hitap etmez diye kimseye haber vermedim riis merak edenlere vidyo gonderebilirim cogu kisi bu neamis diyecektir eminim akhsgdla
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 senko said: sen ben dayanamayız olm 1.saatte overdose'dan mütevellit kalp krizi ile mefta oluruz. calvaria seni beni gömer numanla yarışır az değil o fds
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 angarada degildi parti olunca cagiricam ama bakalim dayanabiliyomusunuz gorecez jahsgfkdahda
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Ya ben ne zamandır alkol bile almadım. Toplanalım olmadı bu aralar.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 pascalnouman said: angarada degildi parti olunca cagiricam ama bakalim dayanabiliyomusunuz gorecez jahsgfkdahda selam :D
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 yarın sabah 6da kalkmam gerekirken şu an neden quadrature amp modulation hakkında video seyrediyorum sdf
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 proje direktorunu yumruklarsam, bu benim daha sonra is bulmami cok zorlastirir mi? yoksa santiyelerde bunlar "kabul edilebilir" gorununen olaylar midir?
Figh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 sevgili günlük, söz yarından itibaren ağlamayacağım, yarın olsun.
nuwa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 gittikçe artan bir problemim olmaya başladı. hayatımda yapmam gereken ya da yapacağım bir takım şeyleri rüya/yarı rüyalarda yaptıktan sonra beynim bunları gerçek hafızaya aktarıyor. o şeyleri zaten yaptım diye kabulleniyorum. rüya ile gerçeği ayırt edememe şeklinde arattım okudum. problemin farkında olsam da gerçekten zorluk çekiyorum şu aralar ayırt etmede. etraflıca düşünmem ve söz konusu olaydaki kişiye bizzat sormam falan gerekiyor teyit etmek için, bu gerçekleşti mi yoksa ben mi hayallendim diye. beyin yorgunluğunun sonucudur diye düşünüyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 kafayi yemissin sen siyirmissin seni cilgin!
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Bir senedir mis gibi evde oturup bitcoinden para kazandıktan sonra artık çalışma vakti geldi diip bi gaz işe başvurdum. Geri aradılar yarın çağırdılar görüşmeye gidiyorum. Tamda yeni laptop almışken. Ne güzel totomu yayıp yatıyodum. İş yerine gidip “You are not your job, you're not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are all singing, all dancing crap of the world.” Falan diye naralar atasım var şuan. Hangi gazla başvurdum lan ben ona. Hayır şimdi eşim kayınvalide falan herkes bir gazla "ahanda iş buldu artık bitcoin düzensizliğinden kurtulucaz sabit gelir olacak evde!!11!1" diye gaza gelmişken ve hepsi "olsun sen öbürüne de devam edersin sgk önemli" kafalarındayken " lan bi gaz yaptım ben onu gitmicem işe falan param var lan benim" diyemiyosun silkerler adamı. edit : lan ben pubg oynamaya daha yeni başlamıştım yaaaa :/
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 19-20'li yaşlar zordur abi anlıyorum seni.
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 19-20 yaşında ki halimden çokta aman aman farkım yok. Olmak zorunda mı? Bu büyüme aceleniz niye lan? Evde oturup oyun oynayıp yazılım satıyorum. Kazandığım parayla daha çok oyun alıyorum. Kredi kartı borcu ödüyorum, evliyim, aidat falan ödüyorum, daha napiim, 9-5 işe gidip gömlek giyince büyümüş mü oluyosun, açıklaması o mu?
Öne çıkan mesajlar