pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 ne kadar eklemim varsa agrimakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 abi benim ameliyattan 10 gün geçti hala sağ tarafım ağrıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Etinden et kopardılar ağrıcak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 içimden iç aldılar abi hala ağrıyor ya doktora sordum devam ederse gel dedi ilaç verdi falan bilmiyom ya esir olduk valla ne safraymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 10 günde geçmeyebilir sabret biraz daha .. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 jacabo said: evlendim =) gz havefun , enjoy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 copry said: 10 günde geçmeyebilir sabret biraz daha .. geçmiş olsun abi geçsin işe güce başladık geçmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 millet evleniyo ben hiragana arduino kendo kano derdindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 kolay bi yolu yok mu yav bunun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 briç bayağı zevkli oyunmuş ya (öğrendiğim kadarı ile) niye öğrenmeye başlamamışım ki şimdiye kadar. kart oyunlarına girişi briç ile yapmak hardcore oldu sanırım ama, sevdim şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 batak bilmiyon mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Günlük söyle ona gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 günlük söyle ona gitmiyorum... bu ilişki için savaşmaya hazırım.... https://anlamli-guzelsozler.com/wp-content/uploads/2015/05/guzel-sozler-facebook-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Valeron said: batak bilmiyon mu ? bilmiom da, briç'e bayağı benziyormuş temelleri. Çabuk öğrenirim onu da muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Yavuz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 senko said: Valeron said: batak bilmiyon mu ? bilmiom da, briç'e bayağı benziyormuş temelleri. Çabuk öğrenirim onu da muhtemelen zevkli ama batak kesin öğren bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 bric'e kart oyunlarinin satranci derler ama hic ogrenmedim ben de. cok old school kaldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 öğrenmesi basit nispeten de uzmanlaşması zor, terimler ve taktikler çok ben de yeni yeni öğreniyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 dylanN said: Yavuz <3 Yav mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 OoooOOOoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 senko said: öğrenmesi basit nispeten de uzmanlaşması zor, terimler ve taktikler çok ben de yeni yeni öğreniyorum işte 15 yıl falan sürüyo tam hakim olman 20 yıldır oynayanlar bile masada tartışmaya giriyor bazen oyun hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 summoned. bana bi şans dileyin bişi denemeye gidiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Fistan said: senko said: öğrenmesi basit nispeten de uzmanlaşması zor, terimler ve taktikler çok ben de yeni yeni öğreniyorum işte 15 yıl falan sürüyo tam hakim olman 20 yıldır oynayanlar bile masada tartışmaya giriyor bazen oyun hakkında 20 yıla emekli olurum zaten Kivama gelmis olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 bos durma calis..oynayacak adam bulamazsan bir suru guzel oyunu var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Onersene birkac tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar