dana22 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 cocugu senin yanina gondercem zaten ben..cabuk git kariyer yap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 bu muğa kodumun turizmcilerini yasalardan ayıran şey ne? yasal çalışma saati, fazla mesai, haftalık izin vermeme gibi konularda yani. şimdi kendi işyerimi sigortasız işçi çalıştırdığı için şikayet edicem, gerçekten gelip bakarlar mı? isim şu bu verip. sonrasında gaza gelip diğer otel restoranları falan da dolaşıp personellerle konuşup aynı durum için oraları da şikayet edicem. hayatımı turizmi çökertmeye adıyorum galiba. turistlere terör dedikodusu da yaptım bol bol. turizmciler açlıktan ölseler kafalarına ayağımla basıp vock diye kırıp akıtırım pekmezlerini. "aga buralar sakat yakında bi şeyler olabilir" diye bi sürü ingilizi kekledim bugün mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Hmm bindigin dali kesmek bu oluyor demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 nienna said: bu muğa kodumun turizmcilerini yasalardan ayıran şey ne? yasal çalışma saati, fazla mesai, haftalık izin vermeme gibi konularda yani. şimdi kendi işyerimi sigortasız işçi çalıştırdığı için şikayet edicem, gerçekten gelip bakarlar mı? isim şu bu verip. sonrasında gaza gelip diğer otel restoranları falan da dolaşıp personellerle konuşup aynı durum için oraları da şikayet edicem. hayatımı turizmi çökertmeye adıyorum galiba. turistlere terör dedikodusu da yaptım bol bol. turizmciler açlıktan ölseler kafalarına ayağımla basıp vock diye kırıp akıtırım pekmezlerini. "aga buralar sakat yakında bi şeyler olabilir" diye bi sürü ingilizi kekledim bugün mesela. https://i.imgur.com/aqIZYld.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 nienna said: bu muğa kodumun turizmcilerini yasalardan ayıran şey ne? yasal çalışma saati, fazla mesai, haftalık izin vermeme gibi konularda yani. şimdi kendi işyerimi sigortasız işçi çalıştırdığı için şikayet edicem, gerçekten gelip bakarlar mı? isim şu bu verip. sigortasiz calistiriyorlarsa gelip bakarlar kan alirlar hatta, tum hincini boyle cikarabilirsin destekliyorum. fakat dolasip milleti ayartmaya calisirsan senden de kan alirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Hee alirlar Oralarda kimse bilmiyordur zaten sigortasiz adam calistirildigini Oteller bi sekilde rolantiye sokmuştur çoktan iliskilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 jandarma degil ki gelen rolantiye sokasin, ben dusuncemi soyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Gelen jandarma degil de karsindaki de 100k ciro yapan isletme degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 aksine o üst düzey otellerde ciddi anlamda 8 saat günlük çalışma saatine uyuluyor, fazla mesai olursa ödeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 O zaman sıkıntı yok Guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 bugün rakı sprite sattım. duble rakının üstüne sprite kattı adam. men in black'teki memory eraser sahibi olmayı diledim. ayrıca fçuk turizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Sen is mi degistirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 rakı sprite rakı ayran rakı vişne suyu rakı süt hepsini grdü bu gözler =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Raki cay yapiyorum ben fena gitmiyor Salgam midemi yakiyor zaten icemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Votka-bull favorim Cin-tonik 2 numara Heineken 3 numara Ne ictim tatilde beeee. God bless ultra hersey dahil mode. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Şu an için açık ara favorim Old fasioned doyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 bütün mal varlığımı mevcudiyetimi bozdurup öğrenim kredi borcumu kapadım nihayet bitti be inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Ben onu odemiyecem diye inat ettiydim Sonra devlet coktu hesabima aldi O gunden sonra ogrendim ki, tefeciye borclan ama devlete borclanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 belediyenin bilgi islemi cok acaip isliyor oglen feysbuku aciyolar uefa ya giremiyorum su an uefa acik feys kapali :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 senko said: Ben onu odemiyecem diye inat ettiydim Sonra devlet coktu hesabima aldi O gunden sonra ogrendim ki, tefeciye borclan ama devlete borclanma benim de bayadır takipli yazıyordu borcum, kredi kartı falan ödedim artık bir dahaki ay kaçacak götüme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 sistem değişmediyse şöyle bir bug var bir de devlet senin tüm hesaplarını blokluyor yani borcu ödemek için bankadan para çekemiyorsun :) elinde nakitinin olması lazım blokaj olmadan önce bende para yoktu nakit olarak, allahtan döviz hesaplarımı bloklamamış devlet. ben euro alıp, dövizcide bozdurup öyle ödediydim vergi dairesine gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 senko said: Ben onu odemiyecem diye inat ettiydim Sonra devlet coktu hesabima aldi O gunden sonra ogrendim ki, tefeciye borclan ama devlete borclanma ayni seye ben de karar verdim. Bankaci olmanin yararlari, boyle bir olayla geleceklerini biliyordum. Devletinin elinin yetmeyecegi yerlere gecirdim tum birikimleri, kkr ve ek hesap icin havale yapiyorum arada hahahaha. Bloke koyuyorlar arada, ama her sene kampanya yapiyorlar gelin borcunuzu taksitlendirelim diye, TRde oldugum zamana denk gelirse gidip bir imza atip yoluma devam ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 bir gun yurtdisina cikis yasagi filan koyarlar gisede kalakalirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Şuan o kadar çalışmayasım var ki haftasonuna kalsın diye uğraşıyorum resmen bitirebileceğim işleri falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 evdeki tv'de tam 3518 kanal var fakat seyretcek birşey bulamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar