senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 yumy said: Biriyle bişi paylaşırken sırf g*t gibi görünmemek için büyük veya güzel parçayı karşı tarafa verirsek yine de iyi insan sayılır mıyız? -jaden smith Ben kendime aliom hep :/ Hatta yuzsuz yuzsuz ehiehi buyukte bana denk geldi kisfmetkmmis demek diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 bayram haftasini komple kapatcaklarmis diye bi soylenti dolaniyor oleyler be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Oha neresi orası? Perşembeden pazartesiye denk gelmiyor mu nasıl hangi haftayı kapatıyolar :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 28 ve 29 u da icine alip komple o haftayı kapatcakmis hukumet memurlar sevinebilir sadece beyaz yakalilara gene kol saati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 almasinlar komple sonra evdekiler nereye gidiyoruz diye tingirdamaya basliyor..ekstra masraf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 masrafı mı var abi, gezdir çocukları değişik yer görsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 10 gun tatil abi..bir izmir yapsak bir de yunan adasi desen 6-7k gider min..kaplica oteli desek 5k ..yemeli karadeniz araba turu desen 6-7k..okullar acilacak gelecek aya dogru dursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 sen de haklısın gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 bu arada cocuklar zaten su anda berlin de ler..benden cok geziyorlar ..cocuk dedigim de 9 ile 6 yas..anneleri ile gezmeye gittiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 ulan evlilik ne zor iş ya. haftada 7 gün, gün başına ort 14 saat çalışıyorum, bir tane araba kredim var ev kirası, faturalar alayı şirketten hala para yetmiyor. Harcadığım bir yer de yok anasını satayım. Nasıl geçiniyorsunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 evlenmeyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 kari koca calisarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 hacı abi ben de o metodu uyguluyorum zaten. thats the problem. bLackcha0s said: evlenmeyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 unutmuşum bu günlüğü ya... biraz içimi dökeyim sabah sabah. işsizliğimin 2.ayını da bitirdim. Yapmak istemediğim işlere giremediğim için üzülüyorum. Para suyunu çekti. Bir sürü yerle görüşüyorum aptal aptal teklifler geliyor kimisi de beni kabul etmiyor. İşsizlik güzel şey aslında da çok değil şöyle havadan 3-4 bin TL olsa keyifli yaşarım. şimdi hiç yok :( tüm gün kitap okuyorum, film izliyorum, biraz javascript bakınıyorum, biraz bitcoin üzerine yoğunlaşıyorum biraz quora da milletin How can I change my life completely başlıklarını okuyorum biraz ondan biraz bundan ne bok yediğimi bilmiyorum yani. yaş oldu 32. Acaip depresyona giriyor insan. Sanki böyle bir yarıştaymışız da çok geri kalmışım, taraftarlarım(ailem) artık yavaş yavaş stadı terkediyor gibi. hayır iş olsa da bir bok değişmeyecek. Linkedin e giriyorum benden daha az kalifiyeli insanlar tecrübesiz insanlar zort müdürü pırt direktörü. neyse. buzlu kahve yaptım bi de rick and morty izleyeyim. hiç huyum değildi yeni başadım. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 küheylan said: ulan evlilik ne zor iş ya. haftada 7 gün, gün başına ort 14 saat çalışıyorum, bir tane araba kredim var ev kirası, faturalar alayı şirketten hala para yetmiyor. Harcadığım bir yer de yok anasını satayım. Nasıl geçiniyorsunuz lan. sen bi de cocuk yaparsin o zaman gor evlenen adam cocuk da yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Çok imreniyor insan işsizliğe ama bu boyutu da var işte, empati yapabiliyorum kısmen. Sabırlar, bol şanslar... Ümitsizliğe kapılma illa ki bulacaksın uygun bir şey ve bu boş günlerini hatırladığında sersem sersem sırıtacak, özleyeceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 bLackcha0s said: evlenmeyerek oluyo mu öyle? evli değilim geçinemiyorum yine de ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 sanmıyorum abi ben de evli değilim ben de geçinemiyorum da en azından başkasını darlamıyorum :) yani ay sonu içip sıçsam vicdan yapacak bir şey yok :) gerçi şu an hiç geçinemiyorum fsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 en azından kendi rızkını içkiye yatırıyosun çoluğunun çocugunun değil sdfhsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 evlenmeyi dusunenler 100k yi gozden cikarsin oyle diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Doktorayi da bitirince beni de alcak kadar midesiz biri cikarsa evlenebilirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 pascalnouman said: evlenmeyi dusunenler 100k yi gozden cikarsin oyle diyolla 100k mi haha ha hahaaa, sadece gelinlige 100k isterler paran varsa. balayi ev duzme dahil mi? kadinlar icin ideal dugun masrafi = sahip oldugun para + bankadan alabilecegin para + 1 TL AMA SADECE 1 KERE EVLENIYORUM yeterince like alamazsak olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 yumy said: Çok imreniyor insan işsizliğe ama bu boyutu da var işte, empati yapabiliyorum kısmen. Sabırlar, bol şanslar... Ümitsizliğe kapılma illa ki bulacaksın uygun bir şey ve bu boş günlerini hatırladığında sersem sersem sırıtacak, özleyeceksin :) benim issizlik guzel gidiyor simdilik 8 senenin sonunda hakketen yorulmusum ama tempodan onu farkediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 abi sen dr u bitirdikten sonra paylasilamayan eleman olacaksin ki..zaten gavuristanda kafa dengi birini cok rahat bulursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 alkollü çalışmak çok acayip bi lüks. sonumuz rehab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar