Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13


wastyrx

Öne çıkan mesajlar

Bugün toplu taşımada işyerinde farklı bir bölümde çalışan (veteriner teknikeri ünvanı olan birisi) hayvan bakımından çok para kazandığından bahsediyordu misal doğumdan şu kadar alıyorum hastalıktan şöle alıyorum filan diye.ama tabi gece 2 de telefon açıyorlar kalkıp inek bakmaya gidiyodum diyor.

Neyse dinliyorum öyle yandaki oturan kadın çıldırdı birden yok böyle konuşamazsınız ben hayvanseverim hayvanları sadece para kapısı olarak görüyosunuz diye.öyle saçma sapan bölük pörçük bişiler söylüyor ki hatırlamıyorum zaten.Hatta hayvanları yiyorsunuz onlara iyi davranmanız lazım filan dedi bir ara.

Ya dedim siz ne iş yapıyorsunuz, avukatım dedi bide sanki etkilenmem gerekiyomuş gibi bir ses tonuyla."bu adamın işini kendisinden iyi biliyorsunuz.adam para kazanmak için yapıyor bunu gidip bedavaya mı inek doğurtsun" dedim yok tarifesi olmalı kendi kafanıza göre ücret almamanız lazım filan.dedim zaten resmi bir kurumda çalışıyor tarifesi de var geçmişte serbest çalışırken ne kadar istediğine karışamazsınız.

Şimdi çok uzun yazmicam 10dk tartıştık kadınla.Burda hayvansever çok olduğu için yazıyorum aslında.Bu adam inek tedavisine gidiyor bu ineklerin sahipleri de bu hayvanlara duygusal olarak bağlı değil tüm iş para için yapılıyor hayvanlar süt-et veriyor.hayvansever avukat hanım da tedaviye gidip "yüksek" ücret alan veterineri suçluyor sanki adam ineğin önünden samanını alıyor bu tedavi ücretin diyerek. Böyle insanlar yüzünden hayvanseverler ciddiye alınmıyor gibi geliyor bana.normalde bu çocukla samimiyetim de yok zaten böyle kazancı hakkında çok konuşanları da sevmem ama akşam akşam savunmak zorunda hisettim neyse böle işte .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

günlük dünyada ne güzel yerler var lan. Bugün güney afrika'dan gelen bir mail üzerine gittim o şehri gezdim. Hayır, Cape town değil başka bir şeydi. Googlemaps sağolsun tıklaya tıklaya dolaştım tabi o bile battı şerefsizlere.
Şimdi de bermuda'ya bakıyorum minik tam tatil kasabası. Ne kadar güzel :(
bizde kapandık kaldık allahın şişli'sine.
Eskiden gece hayatı ooewwe yeahh! diye höykürürdük de o da bir bok değilmiş. Tarz desen değiliz. Zaten yaşlandık, ne işimiz var gece hayatında.
Ulan bi bodrum'a atsam kapağı :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugün akşam servisi için billur keserken bildiğin sperma fışkırdı çocuğun eline yüzüne. ilk başta kusarak güldüm, baktım çocuk bozuldu küfür ediyo bildiğin. "kardeşim git bi ara ver sigara iç" dedik. çocuk gittikten sonra sümkürerek gülmeye devam ettik. ben diğer adamın koluna vuruyodum gülerek "gülmesene" diye o da bana vuruyodu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...