yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Ipad2'de kullanacagım fakat yıl içerisinde tablet degistirmeyi dusunuyorum, bu yuzden her turlu ekran boyutu ve markaya uyumlu olsa guzel olur ama pahalı degilse cok sorun degil. Rahatcana yazayım laptopa ihtiyacım olmasın aşırı mobil olayım arzular şelale Var mı bu sekilde tablet kullanıp urunden memnun olan, bi tavsiye alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Ben bunu kullaniyorum yillardir, tum okulu bununla not alarak bitirdim. Bir iPad uyumlu ama. http://www.amazon.com/Logitech-Ultrathin-Keyboard-Cover-generation/dp/B007PRHNHO Disarda filan da bunu kullandim hep internete girerken filan, dokunmatik klavyeden daha rahat. Pilini ayda bir bile sarj etmiyorum, aylar gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 şu çok tatlış bir ürün http://www.logitech.com/tr-tr/product/multi-device-keyboard-k480 tablet ağırlıklı çaışmaya başladığımda alaiblirim ama elimde hali hazırda samsungun bluetooth klavyesi var işimi de epey görüyor ama bunun kadar tatlış değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 yalnız o ürünle ilgili şöyle bir detay var said: * 10,5 mm (0,4 inç) kalınlık ve 258 mm (10 inç) genişliğe kadar bir çok telefon ve tablet bilgisayar. bana yalan oldu bu benim tablet 12.2" :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Bi arkadaşa logitech bilmemne klavye gelicek yakın zamanda, kutusunu açmadan satıcak. Model fiyat öğrenip fişekliyim sana istersen? Baya güzel diyodu Edit: k380 miş modeli Edit2: şimdi netten baktım da beğenmedim ben ya, babacumun attığı daha iyiymiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Bunlar kucakta kullanılabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 BabacumMostors said: şu çok tatlış bir ürün http://www.logitech.com/tr-tr/product/multi-device-keyboard-k480 tablet ağırlıklı çaışmaya başladığımda alaiblirim ama elimde hali hazırda samsungun bluetooth klavyesi var işimi de epey görüyor ama bunun kadar tatlış değil hakikaten tatliş tam doğru kelime olmuş <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 BabacumMostors said: şu çok tatlış bir ürün http://www.logitech.com/tr-tr/product/multi-device-keyboard-k480 tablet ağırlıklı çaışmaya başladığımda alaiblirim ama elimde hali hazırda samsungun bluetooth klavyesi var işimi de epey görüyor ama bunun kadar tatlış değil şu çok güzelmiş ya. tabletim yok ama gene de alasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Tatlış fakat 800 gram mı neymiş, çok hantal geldi bana. Sanki laptop'un ekranı ve klavyesini yanyana taşıyacakmışsın gibi....bi ele alıp tutup bakmak lazım tabi GERGE'nin gösterdiğini bulmuştum ben de nete kabaca bakıp, o güzele benziyor epey aynı kalitede her tablete uyan bişey bulabilsem keşke. Her tablete uyanı da tatlış olan gibi hantal ve(ya) harici (kılfısız platformsuz) oluyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Ağır olmasa tableti ayakta tutamaz, geriye devrilir muhtemelen. Bilerek ağır yapmışlardır. Ama çantada taşımaya da gelmezmiş 800gr. edik: zaten 30cm genişliğinde bu pek mobil değil anlaşılan, koy masaya dursun akşam eve giderken sadece tableti al git gibi bişey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 30USD civari 200gr'lik amazon ve anker'in klavyeleri var. tableti de kilifinin ayagi ustune katlarsiniz. en azindan portable. 800gr tasiyacaksaniz +bir de tablete para verecekseniz. gidip adam gibi ultrabook alin ustune az daha para koyarak. en azindan dogru duzgun bir alet kullaniyor olursunuz. totaliniz 0.6ultrabook agirligini geciyorsa yanlis yoldasiniz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Drall said: Bi arkadaşa logitech bilmemne klavye gelicek yakın zamanda, kutusunu açmadan satıcak. Model fiyat öğrenip fişekliyim sana istersen? Baya güzel diyodu Edit: k380 miş modeli Edit2: şimdi netten baktım da beğenmedim ben ya, babacumun attığı daha iyiymiş bence öm kutun dolu, fiyatı fişekle bize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 100e satarım diyo. İsteyen varsa ömden iletişim bilgilerini vereyim elemanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 BabacumMostors said: şu çok tatlış bir ürün http://www.logitech.com/tr-tr/product/multi-device-keyboard-k480 tablet ağırlıklı çaışmaya başladığımda alaiblirim ama elimde hali hazırda samsungun bluetooth klavyesi var işimi de epey görüyor ama bunun kadar tatlış değil İldo anama almak istiyorum böyle bişey. Ama 10 inçlik samsung tabletinde kullansın ve F klavye yapabilsin istiyorum. F klavye önemli, küçük bluetooth klavyelerde rahat edemiyor F'in tuşlarına tam denk gelmiyor diye. Olar mı sence? Bide tablete bluetooth F klavyenin tuş sayısına denk (atıyorum ş için shift control ; yapmayacak falan küçük yapmak için tuşları çok azaltılmamış) işte 10" samsunga uygun tavsiyesi olan varsa alırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 klavye düzenini tabletin kendisinden yapabileceği için neden olmasın diyorum ama istediği verimi alır mı emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar